Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13959
View
116
Reply

Wah! Eloknya Pengganti, Siapakah Jejaka Kacak Di Sebelah Intan Salleh?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2020 10:35 AM | Show all posts |Read mode





"ersahabatan itu bukan tentang siapa yang lebih lama anda kenal, tetapi ia tentang siapa yang berada dalam hidup anda dan berkata 'saya di sini untuk awak' jadi,  buktikannya!"

Dengan tidak semena-mena, sekeping gambar bersama seorang jejaka yang dimuat naik di Instagram menimbulkan tanda tanya dalam kalangan pengikut Intan Salleh.



Apatah lagi dengan kata-kata penuh bermakna itu, bekas isteri pemuzik Ude Wahid didakwa sudah mempunyai pengganti.









Kredit foto: IG




Ianya menimbulkan persoalan kepada para pengikutnya memandangkan Intan jarang memuat naik gambar bersama lelaki sebelum ini. Setelah diusik beberapa kali, Intan menjelaskan yang lelaki itu hanya rakannya sahaja.







Kredit foto : IG



Kredit foto : IG




Malahan rakan sealiran, Farah Lee turut memuji keelokan rupa paras kawan lelaki Intan itu.



Kredit foto : IG



Kredit foto : IG



Pun begitu, apabila ada peminatnya yang mengusiknya dengan menyatakan "Terbau nasi minyak lah" Intan terus menjelaskan supaya jangan salah faham, lelaki itu sekadar kawan semata-mata.



Sebagai info, Intan berkawin dengan Ude pada 2013 dan bercerai Mac 2018. Pasangan ini dikurniakan dua orang anak iaitu Arish Muqri, 4, serta Ariq Muqri, 2 tahun. Intan sempat bermadu selepas Ude mengahwini pelakon Izreen Azminda pada 8 Ogos 2017 secara tutup tanpa kehadiran media.



Apapun, kita nantikan sahaja perkembangannya. Mana tahu betul-betul nasi minyak kan? - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-7-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu sangat. Nampak upgrade tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:47 AM | Show all posts
belek2 gambar, mesti mata terpokos kat taik lalat udek tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh! Helok sgt ni bonda. Iols doakan yg baik2 jer utk bonda.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg sesuai dgn bonda..Macam bukan lelaki melayu...bagusla kuar dari range laki melayu..Cari laki obersea lebih afdol...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:48 AM | Show all posts
mesti berbulu jering  tgk nnti
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara janda ada class...upgrade kan diri dan.berdikari wlupun awalnya ditinggal trkontang kanting dengan madu yg mulut puaka.
Tak heboh2 hal penjagaan anak dan still fight utk hak anak2 tanpa pengetahuan umum. Tahniah utk anda intan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Better dr rid rud.. ehh.. semoga mendapat kebahgiaan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:01 AM | Show all posts
iols tunggu gambar penuh dulu sebelum iols kasi bintang ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:03 AM | Show all posts
kalau betul lah bf...sama cantik sama padan..sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa mcm nama dia osama ke asama ke ape ntah. Palestinian..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh asmar kot nama dia. Kalau aku tak salah org laa.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:12 AM | Show all posts
yg intan tu harap kali ni pilih yg betul2...jgn sampai pisang berbuah 2x..
yg perampas tu mcm nak kena tapak je muka....meluat sey tengok muka dia...tak payah lah mengedik nak semakkan industri hiburan yg dah sesak tu...buat orang menyampah lagi pada penyondol..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:18 AM | Show all posts
ok. semoga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nah iols dah check dah dekat follower list intan. Nama mamat ni asmar as per iols mentioned tadik. Acik2 pegi la csi. From ghaza. Dulu dia buat phd tp tak tau laa dah abis ke belum..
9517598D-FC2D-432E-95D3-BB3B640BB4FB.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Asmar ni dulu dia selalu ikut nizal mohd ke ape yg ex tv3 yg lembut2 tu. Now iols tak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lor..pic the exes tu tk yah la cibuk..semak mata
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:23 AM | Show all posts
Sebelum bukak benang ni, iols tertanya-tanya whoareyusss Intan Salleh?
Rupanya bekas madu jering.
Retis ker sheols?
Tapi tak rasa mamat ni bf sheols.
Saja nak bakar line jer kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:24 AM | Show all posts
toxicated replied at 1-7-2020 11:21 AM
Nah iols dah check dah dekat follower list intan. Nama mamat ni asmar as per iols mentioned tadik. A ...

account private xdpt nk skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 11:26 AM | Show all posts
iols rasa mcm betul jer laki tue spesel. tgk ig kakak dia makan makan ngan family dorank n laki nie pun ada skali duk sebelah intan.  kalu tak spesel kena bawak skali makan ngan family.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list