Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7988
View
91
Reply

Hawa Rizwana Dimaki Bab* Penyondol Kejar Lelaki?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-7-2020 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Hawa




Mungkin dengki apabila nama Hawa Rizwana semakin kerap disebut-sebut membuat seorang pengguna Instagram memaki personaliti televisyen itu menerusi Direct Message (DM).








Namun, Hawa dilihat tenang berdepan situasi itu sambil berseloroh dengan Fedtri Yahya.

Sesuai tak luahan marah dan makian individu berkenaan ditukar dalam bentuk puisi?




Kredit foto: Twitter




Kenapa marah sangat dengan Hawa tu? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-7-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa.. Acah rilek.
Tp semua nk posting.

Sentap lettew so nk netz tlg dia bg reply.  Koserrr Haha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai gegirl, mesti dia ni menggeletis jugak ni tu yang ada orang maki tu...tengok gaya posting konon2 nak cool je padahal sentap..kalau tak sentap kekdahnye nak pos bagitau serata alam
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
lps tgk muka dia yg belum mekap dan belum kene groom tu, biasa je muka dia ni.muka busuk je
dh mekap baru nmpk mcm lopa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:36 AM | Show all posts
apeniii tak fahammm.. sapa hawaa ni? dia artis baru ke??

cite apa dia berlakon?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:41 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 4-7-2020 11:12 AM

Ohh dia ni kan yg si Fizo test market waktu dia cover news live hari Pertabalan YDAgong...acah2 Jah Lop.

Staf Tv3 niii...sekrang dok gigih kayuh basikal dengan Zizang secara berkumpulan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg dm tu mesti jeles sebab dia ni lawa kan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 4-7-2020 10:54 AM
Yg dm tu mesti jeles sebab dia ni lawa kan.

Exactly. All the time
Jangan jadi macam forumer acah rba bodoh yang kulur kilir meratip nak jantan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetap x suka intonasi suara sheol membaca berita.. x natural.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal, tak berbakat
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:08 AM | Show all posts
macam muka lofa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:08 AM | Show all posts
misc replied at 4-7-2020 10:54 AM
Yg dm tu mesti jeles sebab dia ni lawa kan.

market abe2 melayu la chulos...kontrol ayu tapi getik yg jenis.."awak..awak..awak dah makannnn?" ...ni mesti kes merenyeh dgn jantan kat seri pentas sampai org meluat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-7-2020 10:34 AM
lps tgk muka dia yg belum mekap dan belum kene groom tu, biasa je muka dia ni.muka busuk je
dh meka ...

Tu pon ada certain angle je. Jauh la lopa lg lawa. Apa yg org gila sgt dgn dia ni xtau la. Gmbar basikal tu pon x ada yg seksi. Ke dia dah delete? Sbb body xmenggiurkan pon
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 4-7-2020 10:36 AM
apeniii tak fahammm.. sapa hawaa ni? dia artis baru ke??

cite apa dia berlakon?

Konon dikatakan muka iras lofa.. ni version muda ada,version kanak2 pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 4-7-2020 11:09 AM
Konon dikatakan muka iras lofa.. ni version muda ada,version kanak2 pun ada..

oo baru teringat.. hmm tp napa mcm xnmpk pun seirass.. muka hajjah meolss fierce sikitt..

tp cantik gakk la.. cuma muka dia ni nmpk lbih melayu sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jauh panggang dari api
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:41 AM | Show all posts
Bijik ape mende ni pun jd thread.
Komen netizen la.
Mesej netizen la.
Wartawan cari ni mmg dok tgk ig stories je ke?

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-7-2020 10:59 AM
Tetap x suka intonasi suara sheol membaca berita.. x natural.

Samalah...kalu dengar berita kalau boleh taknak pandang, sbb mukut macam susah nk sebut
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dia ni? Artis?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 4-7-2020 10:41 AM
Ohh dia ni kan yg si Fizo test market waktu dia cover news live hari Pertabalan YDAgong...acah2 Jah  ...

Ya.. Tapi tak rasa dia nak kat pijo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list