Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6433
View
96
Reply

Semakin Serius Dalam Perniagaan

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-7-2020 03:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FORUMCARIII at 5-8-2020 04:08 PM












-CARI-
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-7-2020 03:09 PM | Show all posts
western + artis
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:11 PM | Show all posts
Sama konsep dengan arwah Ashraf Sinclair bukak Tgif?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:11 PM | Show all posts
sedap ke chuols mkn sini.. harga macamana yahudi ke tidok???
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:17 PM | Show all posts
if dah ada 1 outlet dekat area subang, tak yah banyakkan lagi kat sana...limited kan sikit dekat area yg have2 tu. if someone a food lover, not to worries, they will hunt ur cafe even it will take an hours journey...chewahhhh!! speakong terus walau kelautan api dalam...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:30 PM | Show all posts
langkah yang berani. daging kan mahal. customer mesti yang ado2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:33 PM | Show all posts
aku rasa harga dia x mahal pun...mampu la nk mkn...kwn aku buka branch kt kg baru...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada forumer kata dekat benang elbulu, kalau buat cafe memang cepat tutup. Cuba buat kedai makan lauk pauk, memang ramai datang.. memang betul pun. Dekat area opis aku ni banyak cafe tutup hatta sebelum covid pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:38 PM | Show all posts
black_handbag replied at 7-7-2020 03:11 PM
sedap ke chuols mkn sini.. harga macamana yahudi ke tidok???

Boleh check kat blog ni..so far, food review dia ok...
https://emobananaboy.blogspot.com/2018/12/blog-post_29.html


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 7-7-2020 02:11 PM
Sama konsep dengan arwah Ashraf Sinclair bukak Tgif?

Xsama. TgiFriday US brand. Meat cartel ni baru je and local kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 7-7-2020 02:17 PM
if dah ada 1 outlet dekat area subang, tak yah banyakkan lagi kat sana...limited kan sikit dekat are ...

Dia peduli apa sbab franchise dia twtap dapar franchise fee awalan dn lepas tu restoran tu beli semua dari dia. Kalai bankrupt bukan dia tanggung atau rugi
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:48 PM | Show all posts
sekejap je nih...artis dan kedai makan mahal2 berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:52 PM | Show all posts
chikumanis replied at 7-7-2020 03:17 PM
if dah ada 1 outlet dekat area subang, tak yah banyakkan lagi kat sana...limited kan sikit dekat are ...

kalau dia pentingkan kualiti mmg dia tak akan buka branch byk2.
tapi fokus dia pada francais maksudnya dia pentingkan $$$
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:52 PM | Show all posts
nampak sdp je daging tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 03:56 PM | Show all posts
i igtkan dia buka franchise org
rupanya meat cartel ni brand dia sendiri ya.
hebat fattah!!
food pun nampak sedap2....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kedai makan cenggini concept dia senang jer makanan sedap, servis bagus, harga berpatutan boleh jer tahan lama...ni kalau kedai exclusive , harga yahudi, servis cam haram , deco gempak2 rakyat marhaein nak masuk pun takut , memang x lama la citernyer..kedai cenggini kene gaya santai baru tahan lama...gud luck la patah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
harap jangan bagi alasan banyak 10 kerja nak buat kalau kena tutup.semoga sukses ya bamtah .
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tetiba tringat pulak kat restoran papachop mamagrill ke mamachop papagrill tah..lupa dah nama btolnya..beberapa belas tahun nan lalu..memula makan waktu diorg mula buka kat penang..time tu I selalu gi umah akak kat penang..weols suka food hunting..rasa sedap nyer makan kat restoran tu..2-3 tahun lepas tu bila diorg bukan francais merata, tauke branch memasing x jaga kualiti, haukkkk jadinya...presentation hauk..order orange juice dpt air sunquick..pastu, melingkup terus..padahal diorg lebih kurang sama timeline dengan Secret Recipe start..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
goodluck..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Makanan d meat cartel mmg sangat sedap dan harga sangat2 berpatutan utk rakyat marhaen spt saya. Saya mmg dah makan dan sangat berpuas hati. Mmg akan dtg lagi kalau ke kl nanti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list