Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3314
View
101
Reply

[Tempatan] Ibu kerja di Singapura tak balik sempena upacara akil baligh, remaja, 15 tahun terjun tingkat 11

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2020 05:06 PM | Show all posts |Read mode
Merajuk ibu tak balik, remaja terjun tingkat 11
Oleh Nur Izzati Mohamad


BUKIT MERTAJAM: Merajuk dengan tindakan ibunya tidak pulang meraikan upacara akil baligh sempena usianya memasuki 15 tahun, seorang remaja bertindak membunuh diri dengan terjun dari tingkat 11 Pangsapuri Perai Indah, di sini, tengah hari tadi.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad, berkata polis menerima panggilan telefon jam 1.57 tengah hari memaklumkan penemuan mayat seorang remaja perempuan terjatuh di pangsapuri berkenaan.

"Hasil siasatan mendapati mangsa adalah anak sulung daripada dua beradik dan masih bersekolah di tingkatan tiga.

"Temu bual yang dilakukan dengan keluarga mangsa mendapati dia seorang yang sangat sensitif tetapi tidak mempunyai sebarang masalah lain.

"Mangsa sepatutnya menyambut upacara akil baligh namun disebabkan ibunya yang bekerja di Singapura tidak dapat pulang majlis itu terpaksa dibatalkan dan ia membuat mangsa sedih," katanya dalam kenyataan, di sini, hari ini.

Jelasnya, mangsa tinggal bersama ibu saudaranya di tingkat 11 pangsapuri berkenaan memandangkan bapanya bekerja di sebuah hotel dekat sini.

"Ketika kejadian adik perempuan mangsa mangsa ternampak kakaknya terjun dari pintu utama rumah berkenaan," katanya.

Mayat mangsa dibawa ke Hospital Seberang Jaya untuk proses bedah siasat dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-7-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Thamilachi ma?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat video lelaki tu bunuh diri terjun bangunan..berdebabbbbbb bunyi dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:20 PM | Show all posts
upacara akil baligh ni besar bg dorang. neighbour iols siap buat kenduri panggil sedara mara bagai
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:22 PM | Show all posts
nak sambutan akil baligh punya pasal, tak sempat ko merasa dewasa dik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Neber i sampai pasang 3 khemah
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti lama sangat maknya tak balik ni.. Sejak border tutup mungkin...
Rindu mak le tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 9-7-2020 05:29 PM
Neber i sampai pasang 3 khemah

Majlis cemana ye? Kira lepas mimpi basah depa buatla majlis tu ye?

Tanak khatan sekali ker
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh india ada buat majlis akil baligh jgk?ai igt yahudi je
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
India.. Upacara datang haid kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 9-7-2020 05:20 PM
upacara akil baligh ni besar bg dorang. neighbour iols siap buat kenduri panggil sedara mara bagai

Br tau ada upacara ye....utk apa dan celebrate mcmana ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato bernard chandran pernah letak gambar2 masa coming age ceremony ke apa namanya utk anak perempuan dia. Gilang memilang macam kenduri kawen.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo... Dah hidup 30 tahun lebih baru tau pasal ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la perasaan maknya..adik dia pulak saksi nampak kakak terjun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 06:06 PM | Show all posts
kalau monapause putus haid tu
ada majlis meraikan jugak ka
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan kat sini tak sambut. Selalu tengok dalam movie tamil je.
Tapi lewat gak mendiang dtg bulan. Aku darjah 5 dah akil baligh dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 06:45 PM | Show all posts
Bukan sebab maknya  tak balik je sebab majlis cancel tu yang double tertekan sampai tak boleh fikir panjang.  Mak pak sibuk kerja rasa terabai kawan2 sama sekolah pulak heboh bercerita tentang majlis masing2 mana tak tambah tension.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 9-7-2020 06:06 PM
kalau monapause putus haid tu
ada majlis meraikan jugak ka



Ada kot. Majlis sambut madu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 9-7-2020 06:37 PM
Ingatkan kat sini tak sambut. Selalu tengok dalam movie tamil je.
Tapi lewat gak mendiang dtg bulan ...

Ada baiknya jg lambat period.. nnt lambat menopos
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 07:19 PM | Show all posts
Sia-sia ko mati dek


Takde akai  


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list