Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2525
View
57
Reply

[Tempatan] sudah mula ada ahli DAP pertikai penipuan DAP & Guan Eng yg dia x bayar sesen pun PAPER WORK TEROWONG

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-7-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ramai penyokong DAP dan orang Pulau Pinang termasuk ahli majlis perbandaran Pulau Pinang antaranya Khoo Salma dah mula sedar penipuan DAP pasal payment paper work terowong.  

Mereka tidak lagi percaya penipuan wakil-wakil Rakyat DAP bahawa tiada satu sen pernah dibayar untuk projek terowong.

Kini mereka faham kerajaan DAP membayar syarikat terowong itu dengan tanah tepi pantai bernilai ratusan juta Ringgit untuk kos laporan projek.

Tak sangka wakil-wakil Rakyat DAP sanggup menipu hingga tahap ini demi mempertahankan boss mereka.
FB_IMG_1594479868960.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 11-7-2020 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
screen shot fb Khoo Salma
FB_IMG_1594479868960.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ini Gurney Drive aka Jalan Persiaran Gurney adalah salah satu tempat perlancongan  yang sgt digemari oleh perlancong dari luar negara dan juga  kegemaran  rakyat Pulau Pinang untuk berjalan jalan sambil relax pada hujung minggu dan cuti am tetapi kini semuanya telah musnah akibat tanah projek anugerah syarikat terowong ini.
  Selain daripada itu bangunan warisan terkenal telah musnah akibat kroni mereka telah tukar menjadikan Bar tanpa lesen yang disokong oleh mereka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
siap lah makcik Khoo Salma majlis perbandaran Pulau Pinang ni akan kena kutuk habis dek bangsa Dapig. Bagi bangsa Dapig, DAP itu suci, tulus mulus bukan macam UMNO & BN yang busuk sampai ke usus.... UMNO buat betul lagi baik macamana pun tetap dikutuk sbb bukan bangsa Dapig
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:27 PM | Show all posts
u know salah satu kelemahan malaysia ialah pebangunan a bit you sedih sebab tak ambi kira public interest

sapa pernah tengok area lake district sekitar windamere?

u all tahu kan british ni bila mai part  part  bab preserving bangunan monumen  pemandangan heritage depa sekali kali tak akna bagi projem pembanguna dok kacau

sebab tu bangunan baru dan modern di luar pusat bandar lebih ketara

so malaysia kena contohi ini

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 11:39 PM | Show all posts
berbau ikan
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan aku pernah komen dulu.. "CERDIK" GILA guan eng sampai bagi tanah tapi kajian tak siap2..kajian tentang terowong tu ambik masa lebih dari 3 tahun meh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 10:27 AM | Show all posts
bagaimana dengan laporan kesan penilaian ALAM SEKITAR


EIA?


apa  SPRM dah check ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap Melayu Pulau Pinang pilih la sesama Melayu untuk tadbir sendiri

apa ke bengap sangat gadaikan masa depan anak cucu bagi kat cina komunis DAP jarah segala2 untuk penuhi nafsu kerakusan kapitalis mereka

cukup2 lah zaman jahiliah sewaktu umno dan pas berbalah, kini masa untuk MN bangkit!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Khoo Salma ni kalau tak silap orang kuat sejarah dan pertahankan warisan.

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 12:29 PM | Show all posts
mohon @sam1528 share sedikit kebodohan disini plak  
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by EJALTI at 12-7-2020 04:41 AM

Vavi sgt pangai DAPee species fake degree... Moga dipenjara hanat2 keturunan kiasu acah2 wayang victim nih...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 12-7-2020 11:55 AM
Aku harap Melayu Pulau Pinang pilih la sesama Melayu untuk tadbir sendiri

apa ke bengap sangat ga ...

aiols ade 2 org kwn melayu yg dok belah pulau yg sokong n syg sgt dap...melayu2 belah seberang perai jer rase teraniaya...sbb pembangunan & bisnes semua focus belah pulau
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 01:14 PM | Show all posts
parti DAPig kan parti berbilang kaum.

Bukan parti anak beranak.

Tiada kleptokeparat dan kroni-19.

Ini mesti fake news.

Even ahli DAPig yg bising tu mesti ahli PAS seumur hidup.

semoga bermanafaat bak kata @I.am.PH
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 12-7-2020 10:21 AM
Kan aku pernah komen dulu.. "CERDIK" GILA guan eng sampai bagi tanah tapi kajian tak siap2..kajian t ...

paper work terowong tu dah masuk 7 tahun tak siap2.  bayaran dlm bentuk tanah lokasi premium... kondo pun dah nak siap & dah letak iklan.  1000sqft pun berjuta2 harganya
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 12-7-2020 01:23 PM
paper work terowong tu dah masuk 7 tahun tak siap2.  bayaran dlm bentuk tanah lokasi premium... ko ...

Yap.. Tanah paling bernilai kat penang tak salah aku.. Lawak pulak bila kajian tak siap2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 02:43 PM | Show all posts
tak menipu bukan cina la namanya kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 12-7-2020 12:37 PM
aiols ade 2 org kwn melayu yg dok belah pulau yg sokong n syg sgt dap...melayu2 belah seberang per ...

Kakak and abg ipar I sendiri pun undi org DAP... Sejak PH tumbang, I mmg suka perli dua org ni. Mmg diam tak berkutik diorg takleh jawab balik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 03:54 PM | Show all posts
salamon replied at 12-7-2020 12:29 PM
mohon @sam1528 share sedikit kebodohan disini plak

You mean kebodohan macam ko mati2 dengan ilmu korek hidung ko & lepas tu masuk ke mulut ko?

Ha ha ha ha


Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2020 03:56 PM | Show all posts
sam1528 replied at 12-7-2020 03:54 PM
You mean kebodohan macam ko mati2 dengan ilmu korek hidung ko & lepas tu masuk ke mulut ko?

Ha  ...

syukur tiada lgi kabinet fake degree
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list