Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27435
View
428
Reply

Diana Dianielle Danny Beeson Hanya Ada Empat Memori Bersama Bapa

  [Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-7-2020 11:55 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : Instagram Diana Danielle



"Saya rasa ada empat sahaja memori dengan ayah dan saya akan pegang memori tu sampai saya mati."


Pelakon Diana Danielle berkata demikian ketika berkongsi mengenai bapanya yang menghilangkan diri secara tiba-tiba.

"Kami dulu selalu main dekat pantai. Lepas tu, dia selalu buat-buat baring macam dia dah tak ada. Jadi, saya lari dekat dia dan panggil daddy! daddy! bangun, wake up.

"Selepas itu, dia juga pernah ajar saya macam mana nak ikat rambut, nak ikat tali kasut dan ada memori yang dia pesan piza banyak-banyak dan hanya saya dan dia sahaja yang habiskan berkotak-kotak piza itu.

"Saya akan ingat betapa banyaknya kasih sayang dia curahkan pada saya walaupun sementara, tapi saya tahu dia sayang saya. Daripada situ saya bawa sayang dia tu sampai saya jumpa Farid," kongsinya dalam rancangan Astro, Rumah 107.




Kredit foto : Instagram Diana Danielle




Pernah menjelaskan mengenai status bapanya di laman Instagram hampir setahun yang lalu, Diana berkata bapanya, Danny Beeson menghilangkan diri secara tiba-tiba dan walaupun dia tahu di mana bapanya berada, mereka tidak pernah berjumpa kerana bapanya menolak untuk berjumpa dengannya.





Kredit foto : mStar





"Bukan saya yang tak nak dear, dia yang tak nak," jawabnya kepada peminat yang bertanya. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-7-2020 09:14 AM | Show all posts
Kesian nya dia nih...
wpun farid mcm2 hal but I believe dia sangat sayangkan diana nih....
moga diana dilimpahi kasih sayang yg x berbelah bagi...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kt DD. Tak dpt nk imagine the lack of father presence in her life. But now DD dpt FIL yg sgt baik & penyayang. Hopefully her marriage last forever.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp ok lah.. ko xde bapak tp ko ada genetik kokosen yg membentuk muka ko jd cantik dee oi.. berapa ramai manusia sanggup berhabis duit nk memiliki kecantikan ko..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:30 AM | Show all posts
sian ayahnye x nak jumpa dd ni.................
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la bapak dia tolak nak jumpa tu, camana pun tetap anak sendiri

Semoga dd bahagia selalu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:41 AM | Show all posts
bapaknya yang kokesyen or maknya yang kokesyen? sorry, tak pernah tahu her history.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:49 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 13-7-2020 09:17 AM
Tp ok lah.. ko xde bapak tp ko ada genetik kokosen yg membentuk muka ko jd cantik dee oi.. berapa ra ...

Come on babe. Kasih sayang tu tak terbeli kot. Ak rasa klu die boleh trade kehadiran bapak dengan rupa dia tu, for sure sheols will do it in a heartbeat kot. Mana nak dpt kasih sayang dari bapak sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia kawen malay juga kan tak silap. Ada anak perempuan pun muka macam dia. Ada org pernah share fb bapak dia dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 13-7-2020 09:17 AM
Tp ok lah.. ko xde bapak tp ko ada genetik kokosen yg membentuk muka ko jd cantik dee oi.. berapa ra ...

Setuju komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:54 AM | Show all posts
Themilo replied at 13-7-2020 09:41 AM
bapaknya yang kokesyen or maknya yang kokesyen? sorry, tak pernah tahu her history.
Pernah menjelaskan mengenai status bapanya di laman Instagram hampir setahun yang lalu, Diana berkata bapanya, Danny Beeson menghilangkan diri secara tiba-tiba dan walaupun dia tahu di mana bapanya berada, mereka tidak pernah berjumpa kerana bapanya menolak untuk berjumpa dengannya.
tu ckp nama apak nya..mak nya malay.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia ni. I doakan hati bapa dia terbuka la nak jumpa anak dia ni blek
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian DD ni
muka cantik mcm dia ni ekceli x layak utk FK yg perangai mcm hangsuang
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 13-7-2020 09:41 AM
bapaknya yang kokesyen or maknya yang kokesyen? sorry, tak pernah tahu her history.

Bapaknya american, maknye org taiping
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 13-7-2020 10:22 AM
iena_jr replied at 13-7-2020 09:52 AM
Bapak dia kawen malay juga kan tak silap. Ada anak perempuan pun muka macam dia. Ada org pernah shar ...


Yup, ada je fb depa tu. Bukan orang yang dedahkan tapi bapak dia dia sendiri yg dedahkan. Takpelah isu lama.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:20 AM | Show all posts
la iols ingat bapa dia dah meninggal. sheols selalu cakap ada memori sikit je dengan ayah sheols. idop lagi rupanya ya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
First time acik tatau nak komen ape
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:31 AM | Show all posts
Perghhh pedih sampai ke ulu hati aku baca. Yang menanggung tak tahulah camna. Apsallah bapa dia tak nak jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:32 AM | Show all posts
Jadi dari kecil dia kurang dapat kasih sayang dari seorang ayah. Tabah juga DD ni. Laki dia farid macam mana pula sekarang dah kena masuk penjara ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:34 AM | Show all posts
baru tau kisahnya dia masih ada ayah hidup dan ayahnya x nak jumpa dia. mcm drama!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list