Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2869
View
30
Reply

'Mana Ada Merajuk' - Faye Kusairi Tetap Aktif Berlakon Walaupun Hamil 4 Bulan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2020 03:50 PM | Show all posts |Read mode
Wah! Diam tak diam, rupa-rupanya sudah empat bulan Faye Kusairi hamil anak kedua.


Pemilik nama sebenar Dayangku Faratiwan Adnil Awang Kusairi itu bagaimanapun tetap aktif di set penggambaran.




Kredit foto: IG



"Alhamdulillah, saya kini hamil anak kedua. Bagaimanapun, saya tetap bekerja apabila terbabit dengan penggambaran drama Keluarga Pasar siaran RTM. Sebelum ini, saya baru menyelesaikan penggambaran drama bersiri, 7 Hari Mencintaiku 2 yang kini sedang disiarkan menerusi slot Akasia, TV3.

"Jujurnya, saya mengalami alahan lebih teruk, berbanding hamil anak pertama. Bagaimanapun, mujurlah ketika fasa trimester pertama dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), jadi saya duduk di rumah berehat sahaja.

"Saya hanya kembali bekerja apabila aktiviti penggambaran dibenarkan. Keadaan saya bertambah baik, tetapi bohonglah jika cakap tak penat. Penat juga, tetapi tidaklah teruk sangat. Semuanya baik-baik sahaja ketika penggambaran," katanya kepada BH Online.




  



Faye juga menolak dakwaan segelintir pihak yang mengatakannya merajuk apabila kerjaya seninya dilihat agak perlahan.

"Saya masih berlakon, cuma belum ada naskhah yang 'outstanding' membuatkan penonton nampak saya.

"Saya juga tidak merajuk seperti diperkatakan, cuma jadual agak padat dengan perniagaan yang diusahakan sejak April, tahun lalu.


  



  


"Ada sahaja tawaran lakonan yang diterima dan saya tak pernah pilih naskhah. Jika tawaran bersesuaian dengan jadual, saya terima. Jika tidak, saya terpaksa tolak," katanya. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-7-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku je ke yg tak kenal dia siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Scene gaduh jah 7 hari mencintaiku tu..
Nasib baik tak follow yg 1st dulu, yg ni pun tak payah follow lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 03:57 PM | Show all posts
Dia ni akak dak Kenit kan & hari mencintaiku 2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:00 PM | Show all posts
tak pernah minat dia ni dari free hair sampailah bertudung, xde aura..

popular sb rampas laki Elly mazlein je pun....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka x komersial. Dok umah jaga anak je lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:36 PM | Show all posts
chinta89 replied at 13-7-2020 04:00 PM
tak pernah minat dia ni dari free hair sampailah bertudung, xde aura..

popular sb rampas laki Ell ...

hehe.. scroll komen tengok dia ni rampas laki sape. lupa dah pasal dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
X phm mcmana leh jd heroin..muka biashe2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:47 PM | Show all posts
Watak yang dia berlakon pun biasa2 je selalunya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:01 PM | Show all posts
Bukan heroin material.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:46 PM | Show all posts
Wow ni baru betul anak PKP.. duduk rumah 3 bulan, sekarang mengandung 4 bulan
Class kau kak !
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngarut je drama 7HM tu.. syakila masih x bertaubat.. then boleh diberi muka lg.. apooo???
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:35 PM | Show all posts
kau sape nak merajuk bagai?! retis sendu je pon
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp dia berlakon not bad.rasanya kisah kurang best didengar cuma kes dia&azmi vs kak lina pom pom.selain tu rasanya low profile jer si faye ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki caras ni.....







Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki caras ni......,







Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Istikharah cinta je dia jd heroin
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
eizarz replied at 13-7-2020 09:58 PM
Kaki caras ni.....

Tapi, masih boleh keluar TV.....
Yang si jering sampai ke sudah tak keluar TV lagi ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni dgr kau tak merajuk???
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 13-7-2020 12:43 PM
Ngarut je drama 7HM tu.. syakila masih x bertaubat.. then boleh diberi muka lg.. apooo???

Tau tak pe..Apa benda lah novel ni, laki penyabar gila bini perangai mcm setan.. Gaduh merajuk baik, tak sampai 5 minit gaduh lagi, apooo..
Iols suka tengok kawan Kushairi tu je, handsome..tawar hati dgn Nadya pun comel...hehee
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list