Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5419
View
62
Reply

Anak Azhar Sulaiman Dapat 7A 1B Selepas Semakan Semula Keputusan SPM

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2020 04:36 PM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : Instagram Azhar Sulaiman





Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) anak lelaki kembar tidak seiras pelakon Azhar Sulaiman, Andikan Rees Pahamin telah ditukar kepada 7A dan 1B susulan rayuan yang dibuat kepada Kementerian Pelajaran telah berjaya.


Keputusan Rees yang sebelum ini mendapat 6A kini menyamai keputusan kembarnya, Kasih Iris Leona.


Menerusi hantaran di laman Instagramnya, Azhar merakamkan ucapan terima kasih kepada Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).



"Terima Kasih kepada Kementerian Pelajaran Malaysia atas pembetulan ini.

"Final score for my non identical twins, Leona 7A dan Rees 7A. Barulah betul bunyinya," tulisnya.





Kredit foto : Instagram Azhar Sulaiman





Tahniah Azhar dan Rees! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-7-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena bayar berapa lah kalau nak recheck paper spm?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga anak azhar sulaiman ni tertembung kurex sehingga dia terkesima melihat kejadian kurex
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:47 PM | Show all posts
bukannya nak masuk uitm pun sampai kecoh benar result tu..
ujung-ujung pergi oversea yang tak pandang spm juga..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
oklah pastu??
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel: Kena bayar berapa lah kalau nak recheck paper spm?

Kalau x salah 1 paper 50
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe: bukannya nak masuk uitm pun sampai kecoh benar result tu..ujung-ujung pergi oversea yang tak pandang spm juga..

Penting kot utk dieorg..Maybe markah tu dah atas pagar sgt utk dpt A, tu yg buat rayuan semak balik... Untung dapat A, takut semak balik makin sikit markah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:17 PM | Show all posts
BM B?? sedeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:19 PM | Show all posts
nazzse replied at 13-7-2020 05:03 PM
Penting kot utk dieorg..Maybe markah tu dah atas pagar sgt utk dpt A, tu yg buat rayuan semak bali ...

Semak semula x akan rendahkan markah.
Cume stay atau naik
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:21 PM | Show all posts
sekarang ni lapan subjek aja ke?

zaman aku walaupun subjek asas cuma 5, tapi tetap semua ambil 9-10 subjek...sebab 8 subjek tu terasa sangat bodohnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingkecik replied at 13-7-2020 04:55 PM
Kalau x salah 1 paper 50

Dulu dgn skrg sama je ehh rate dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Seiras betul anak dengan rupa dia..

Semoga ada sequel  Abang 2022 kelak! Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alla bukan pure sc pun ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dulu zaman belajar tak berpaa nak orang mewah. Kalau mewah, aku recheck paper aku yang B.

Cuma persoalannya. Mcm mana boleh recheck dan dapat A? Kebanyakan org keliling aku recheck dapat A. Maksudnya ada berlambak paper lagi yang disemak dengan tidak tepat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:01 PM | Show all posts
mengadanya kau, hujung2 jadi tiktoker jgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
herlokkkknyaaa kejadian anak mami nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
iols rasa muka kasih lg maskulin dari kembar laki dia ni taktau nape. anak dia yg ni helok betul kejadiannye. mcm kerabats muka nye
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan dh baca thread pasal 'kejayaan' anak2 orka ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 13-7-2020 05:55 PM
Alla bukan pure sc pun ahaha

Agaknya sbb bkn pure sains tu yg penting A tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
asal ko tak amik add math? kalau cikgu iols dah bambu dah katanya penting sebagai basic untuk math level uni kekdahnyer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list