Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15404
View
225
Reply

Sebaris David Beckham, Neymar Bergelar Duta Police Life Style.

[Copy link]

Author: FORUMCARIII       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2020 11:35 AM | Show all posts |Read mode
Edited by FORUMCARIII at 2-9-2020 10:59 AM

  

  

  

  


Pelakon Fattah Amin melakar satu lagi pencapaian dalam kerjayanya apabila aktor itu baru-baru ini dilantik sebagai duta untuk jenama cermin mata popular, Police untuk pasaran Malaysia.

Kempen ini memperlihatkan Fattah menggayakan koleksi cermin mata terbaru Police yang bercirikan reka bentuk yang terkenal, diilhamkan dari model paling ikonik jenama itu dan ditafsirkan semula dengan gaya yang selaras dengan trend industri kacamata terkini.

Fattah Amin adalah pelakon berbakat yang mempamerkan keperibadian yang baik dengan karisma yang tinggi. Dia sentiasa bersemangat, dengan daya tarikan yang menggoda.
Di De Rigo, kami bersepakat mengatakan ciri-ciri ini akan menentukan hala tuju kacamata jenama Police. kata Vittorio Trusso, Pengarah Urusan De Rigo Asia Pasifik.

Suami kepada Nur Fazura itu mengikuti jejak langkah duta global Police yang terdahulu seperti Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar Jr dan Lewis Hamilton.


                                                                                
                                                                                
               
Dalam pada itu, Fattah dalam kenyataan yang sama juga menyatakan ia merupakan satu penghormatan apabila dipilih sebagai duta.
Sudah tentu ia menjadi suatu penghormatan untuk dipilih sebagai duta untuk kacamata Police, terutama ketika saya membesar dengan mengimpikan reka bentuk mereka.

Selalu ada sesuatu yang sangat ikonik mengenai koleksi mereka, terutama ketika anda melihat George Clooney atau Bruce Willis menggayakannya, tambah Fattah Amin.
Dilancarkan pada tahun 1980-an sebagai kacamata jenama Kumpulan De Rigo, Police kini menawarkan pelbagai jenis produk, semuanya diperbuat dari bahan berkualiti tinggi untuk gaya hidup urban

-C/P CARI-


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-8-2020 11:37 AM | Show all posts
selalu pernah dengar rayban n cartier jah, police lifestyle ni tak pernah dengar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
haruskah kite mengelabah teksssssss hahahhaha tulis dulu sebelum kak kiah je tulis hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:39 AM | Show all posts
wowww untunglahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
herlokkkksssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
SR4tahun replied at 6-8-2020 11:38 AM
haruskah kite mengelabah teksssssss hahahhaha tulis dulu sebelum kak kiah je tulis hahahaha

amboiiiiiii nk caras kiahh eh?? of course uollsssszahh. kalau patah amin bukan tetksss je gelabsss, abis semua benda kita gelabbsss kn sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:42 AM | Show all posts
eleh, zainal abidin sebaris dgan bill gates hurkeh sama2 jd spokeperson hapa tah iols lupa. ad iklan dia kt TTDI.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:45 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-8-2020 11:40 AM
amboiiiiiii nk caras kiahh eh?? of course uollsssszahh. kalau patah amin bukan tetksss je gelabsss ...

amboii kak kiah... tapi tengok dulu ye aset mants ke tak.. kalau flat je elok jangan gelabah tapi bertiktok je terus supaya nampak ala2 acceptable.. sebab nak gelabah pun kalau takde apa2 di dada macam faiz roslan nanti kena cerca pula...

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-8-2020 11:45 AM
amboii kak kiah... tapi tengok dulu ye aset mants ke tak.. kalau flat je elok jangan gelabah tapi  ...

kalau gittu kita terus mggelupur mggelupur mggelupur anjulalucah style lah gitteww kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:52 AM | Show all posts
setakat ni mmg nampak fatah amin je artis yg 'presentable' kat Msia ni..cukup pakej
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Way to go bamtah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-8-2020 11:37 AM
selalu pernah dengar rayban n cartier jah, police lifestyle ni tak pernah dengar pulak

kampung.com nya chuolszah?? yg chuolzah tau, mamasab tu je lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Rotijonz : Alaaaaa lokal brand je. Ape heran....

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 11:59 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-8-2020 11:57 AM
kampung.com nya chuolszah?? yg chuolzah tau, mamasab tu je lah kan

heii harusss ler kaka... mamasab tu khenn bisnes paling dahsyat dalam malaysia ni...takkan tak kenal??

chuolsss pernah jumpa billionaire perap ikan paus belakang rumah???? takde khennnn....


choiiiiii x 1 trillion

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alo lo. Auummnya la laki si faz ni. Herlok sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupun branded...tetap rasa police mcm murahan je. hahaha. tpi aku ada beli tshirt police dulu2..sedap betul pakai..x sia2 bayo mahal
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Spek police mmg cantik design.. Bg i smart n sesuai ut lasak...

Rayban kn utk manja2 je
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 6-8-2020 11:52 AM
setakat ni mmg nampak fatah amin je artis yg 'presentable' kat Msia ni..cukup pakej

Very the true...sayang nya heols got bland personality...karisma tu ada cuma camana ek nak citer..kalau x mmg complete package sgt2 dah..sdgkan xcomplete ni pun rotijohn kehulur kehilir meratap si fattah ni xhabis2..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Herlokk sungguh dia ni lepas kawen.. Pandai kaka faz grooming laki
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Helokkkkk teruk bamtah ni..untung kaka faz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list