Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4389
View
60
Reply

Helena Botham Carter

[Copy link]

Author: Miss_Cynthia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Confuse nak bukak thread pasal acik ni ke tak disebabkan bosan meol bukak jugak la
Her upcoming movie Enola holmes, meol tak sabar sbb rindu sangat nak tengok dia acting, sheol one of my top 5 favourite actress adore her talent & personality.
Sheol banyak jugak belakon dgn johnny depp not sure theyol memang bff or sbb tim burton director nya. Helena never win any major awards, for me sheol macam underrated dekat US. Not just acting dia pun ada direct movie.
Style dia pulak sangatlah pelik & dia dont care pun. Sheol mcm hidup dalam donia sendiri. Time ocean 8 interview (Graham Norton show) sheol ckp in real life sheol tak pernah pun pegi met gala & all cast mcm surprise Cate blanchett ade cakap give this girl a hairbrush
As for dating life, sheol broke up dgn tim burton after 13 years of dating and co parenting their 2 children. Now sheol currently dating new guy younger than her, heol 33 years old.

Film sheol yang femes: sweeney todd, Alice in wonderland (red queen) , les misrables, harry potter (Bellatrix), lady jane, mary shelley Frankenstein and many more

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-8-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ocean 8 pun dia ader berlakon
Helena bonham carter
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk dia berlakon. Mmg menjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka jugak dia...dia mmg jenis eccentric, sbb tu stail dia pelik2..sama lah mcm ex sheols Tim Burton tu..dia start bawak watak pelik2 dlm movie, x silap iols, masa citer Big Fish..movie tu pun TB yg direct..and sebab dia selalu berlakon dgn Johnny Depp, sebab TB suka amik JD..JD pun kan sesuai bwk watak2 eccentric..mmg kene la dgn taste n citer2 TB..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ni yg masa kecik berlakon dlm adam's family ke? confuse dia dgn nina ricci
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
My fav too. Aku suka betul dengar dia gelak dalam harry potter. Terus rasa nak gelak sekali
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi mak dalam Charlie and the Chocolate Factory tp best sgt dia berlakon ai adore pastue dalam Kings Speech jugak
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk dia berlakon.. Dia unik bg aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Helena Bonham Carter ni, moyang dia Perdana Menteri Britain, Asquith. Tu je la yg aku ingat
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun suka dia berlakon. Memang unik. Tapi tu la..mungkin kebanyakan pegang supportive role kot, so tu yang nampak underrated kat Hollywood. Lakonan dia pada i memang memorable even watak dia bukan lead. Ada ke filem yang dia bawa watak utama ya? Kalau cerita lama lama ada la kot kan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
A Hazard of hearts...start minat dia masa umur 11 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon dalam Sweeny Todd.. Menjadi gabungan dengan Johnny depp
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 10:44 PM | Show all posts
watak dalam Ocean 8 memang kena sangat dengan dia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 9-8-2020 06:26 PM
Ocean 8 pun dia ader berlakon
Helena bonham carter

Yeap, time interview ocean 8 with sandra, cate, sarah paulson & rihanna sheol cakap tak pernah pegi met gala & all of them tekezut. Sheol dont care pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Leeanne88 replied at 9-8-2020 07:14 PM
My fav too. Aku suka betul dengar dia gelak dalam harry potter. Terus rasa nak gelak sekali

Geram je meol tgk dia Jd Bellatrix & red queen kepala besar tembikai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mina2215 replied at 9-8-2020 08:49 PM
Helena Bonham Carter ni, moyang dia Perdana Menteri Britain, Asquith. Tu je la yg aku ingat

Kira sheol ni memang from good background. Tapi style sheol mcm tak kisah langsung.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 9-8-2020 09:01 PM
I pun suka dia berlakon. Memang unik. Tapi tu la..mungkin kebanyakan pegang supportive role kot, so  ...

Ni meol agree sgt, even supporting role dia punya acting tu tak boleh lupa. Brilliant actress
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 9-8-2020 06:26 PM
Ocean 8 pun dia ader berlakon
Helena bonham carter

bru ulang tgk smlm.. jd pesyen designer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
AI minat beliau juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list