Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27431
View
270
Reply

Kisah Hidup Hairul Azreen Dijadikan Filem, Teruja Tak Nak Tengok?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2020 11:10 AM | Show all posts |Read mode





Bagi peminat Hairul Azreen dan Janna Nick, pasti tersenyum simpul apabila melihat gandingan ini beraksi di dalam cerita 'Pasal Kau' yang akan ditayangkan di Netflix.


Kegembiraan ini dikongsikan oleh kedua-dua pelakon tersebut di Instagram masing-masing.


Lebih mengujakan Hairul ialah, filem ini berkisarkan dirinya!


Foto: ig



Menurut Hairul lagi, kisahnya bekerja di hotel serta fizikalnya yang berisi diabadikan dalam cerita ini. Bukan senang nak gemukkan badan katanya.




Foto: ig



Bergenrekan romantik komedi, heroin utama, Janna Nick turut mengharapkan cerita tersebut mampu menambat ramai penonton dari 190 buah negara.


Ramai rakan artis turut teruja untuk menontonnya.


Foto: ig





Tapi, eh! Ada juga yang kata siapa yang nak tengok sejarah Hairul Azreen? Best ke dia berlakon?


Foto: ig



Kalau tengok poster, memang ala-ala 'international' dah. Jadi, kita tunggu lah cerita yang sebenarnya nanti, best ke tidak? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-9-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Yekkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rela tgk zombie
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha sbrrr je tajuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
another film to skip! takde wow factor pun dia ni. i dont get it. betul ke dia ni bff dgn director tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Wpun citer jebat storyline tah haper2, at least sedap gak tgk sarnaz yg hensem, sado tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sbb tau kisah hidup dia x jd la tgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa heols bayar director tuu

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pasal aku nk tgk citer pasal kau?

Boooooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya netflix #cancelnetflix
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rela tgk kisah hidop bujibu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
agaknya dia ada cerita tak macam mana dia kenal faralyna utk masuk dlm industri sampai la dia femes skrg? Eh femes ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
What???         
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
i doubt about this movie esp psl kisah kekrul ni
tp bila tgk lakon layar is by sharmaine othman, i give 2nd thought sbb i mmg minat hasil keje shamaine
and shamaine juga in real life ialah seorg yg kelakar namateyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
harap juga ada watak mak retis yg paksa2 kekrul bwk family keknis touring yurop lps kawen
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
one_aiman replied at 12-9-2020 11:40 AM
agaknya dia ada cerita tak macam mana dia kenal faralyna utk masuk dlm industri sampai la dia femes  ...

ni iols stujuk..patut msk sikit pasal faralyna yg masukkan dia yg kudut tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 12-9-2020 11:19 AM
another film to skip! takde wow factor pun dia ni. i dont get it. betul ke dia ni bff dgn director ...

yela tu chuols..semua adrian pye film muke die  ko rase .muntah tau muntah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sejak mek jena bergesel dgn kokosen kayu iols trs turn off dgn heshe..hero herul?double turn off
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 12-9-2020 03:47 AM
sejak mek jena bergesel dgn kokosen kayu iols trs turn off dgn heshe..hero herul?double turn off

Aku lg sanggup tgk dia ni dr si nanas tu, tp bila tgk heroin ni x lalu plk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Adrian tu comolot betul dgn Hairul ni kan... tp lanyak lah kalau x suka skip je. Tiada paksaan. Kat malaysia ni mostly pengarah2 n producer pun ada kroni2 sendiri yg selalu amik berlakon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list