Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
32110
View
290
Reply

"Ramai Wanita Muka Lawa Tapi ‘Bawah’ Bersawang," -Syatilla Melvin

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-9-2020 11:58 AM | Show all posts |Read mode
Sekarang ini Syatilla Melvin sedang giat mengembangkan lagi perniagaannya.


Sekarang ini Syatilla mengeluarkan produk jamunya sendiri.


Katanya sejak umur 15 tahun lagi dia sudah mengamalkan pengambilannya dan kini mahu berkongsi dengan wanita di luar sana.


  



“Saya sendiri boleh rasa impaknya ketika bujang dan sekarang. Rasa lebih bertenaga malah dapat merasakan perbezaan dari segi dalaman, apatah lagi selepas berkahwin dan melahirkan anak.

“Ia juga boleh menjaga hubungan suami isteri. Apatah lagi zaman sekarang kita boleh lihat pelbagai permasalahan di antara suami dan isteri.

Foto: IG


“Ia sangat membantu hubungan bersama suami sebab kita tak boleh nafikan antara punca perceraian di negara ini berpunca daripada faktor dalaman di samping hal lain.

“Sebab tu saya nak tolong wanita, saya percaya hubungan intim yang baik perlu berjalan di antara suami dan isteri demi keharmonian rumah tangga. Hubungan seksual sangat penting dalam rumah tangga. Ia kunci kita kekal bahagia,” katanya serti dipetik di Media Hiburan.


  



  



Tambahnya wanita sekarang muka sahaja cantik tapi selalu mengabaikan bahagian intim.


“Ramai je yang muka lawa tapi ‘bawah’ bersawang atau berbau. Jadi, kalau boleh saya nak didik golongan hawa untuk seimbangkan di antara kecantikan dan luaran. Jangan hanya banyak melabur pada kecantikan luaran tapi dalaman terbiar.

“Kadang-kadang kalau nak bandingkan dengan bini muka punyalah cantik gila tapi skandal suami muka macam tapak kaki, kenapa pilih yang tak elok sedangkan isteri cantik?”


Pedas juga ya apa yang Syatilla cakap? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-9-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk jual product kene ckp mcm ni ke kak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kan dah ada thread syatilla ni dari smlm..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pertamanya, kenapa dia rendahkan martabat perempuan. Hanya objek seks ke?

Keduanya, dia cakap pasal pepek dia sendiri bersawang tu xmalu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 12:58 PM | Show all posts
Jijik.
Pastu ramai la beli kot2 dapat laki cam Sam.
bodo
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 12-9-2020 12:52 PM
Pertamanya, kenapa dia rendahkan martabat perempuan. Hanya objek seks ke?

Keduanya, dia cakap pas ...

its an open book to her...

kahkahlahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 12-9-2020 12:15 PM
Nk jual product kene ckp mcm ni ke kak?

Tak dapat cari hadith yg close to the message yg nak disampaikan...

kahlahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:12 PM | Show all posts
umaiiiii... ni x lama lagi setarap ngn pengeluar jamu2 kat luar sana punye marketing....
confim ke laki ko puas ati
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia nampak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan generalize lah, tapi saper pernah duk asrama atau dorm kat Uni akan agree yang pompuan utara yang paling pengotoq, sekotoq mulut hangsuang depa. Kata2 ini ditujukan khas kat mangkuk nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:25 PM | Show all posts
Perlu ker iklan2 negatif macam ni semata2 nak lakukan produk? Terus terang cakap, akak takkan beli produk yang gunakan nama2 atau iklan berunsur negetif; nasi ganja! , dodol bercandu, kopi janda..janda tu bukan negatif pada asalnya tapi kita boleh faham tujuan letak nama tu pada produk...

Banyak lagi nama lain dan cara lain yg lebih murni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:27 PM | Show all posts
mana dia tau muka lawa bawah  bersawang?

muka dia tu lawa sangat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pepek kau pun bersawang jugak kalau x wax.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
One word for her.. Disgusting
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa bezanya ngan kau berlakikan muka cam sawang kat bawah??
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Abg ipau kena tahan pasal dadah tamau komen ka???
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
loya la dgn drg ni
{:freak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
asal nk jual benda2 mcm ni mesti skema mulut loji. tak boleh ke beradab berhemah, awak tu pmpuan. muka cantik budi bahasa low class pun x guna. tak boleh bwk masuk majlis attitude mcm ni walaupun dia konon2 claim bawah dia tak bersawang
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 02:26 PM | Show all posts
Syatila nak jadi pakar petua keutuhan rumahtangga.  Cakapnya terlalu over, tau luar dalam.  Untung si Sam.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
So mkn jamu masa umur 15 tu tujuan apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list