Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27022
View
276
Reply

Kampung People 2 akan disiarkan mulai 17 September

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2020 05:39 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 15-9-2020 05:34 PM

https://ohbulan.com/absolutely-c ... on-17-september-ini

Kampung People 2 Temui Penonton 17 September Ini
kg.png

Sebut sahaja Kampung People, pasti ramai teringat akan telatah pelakon drama tersebut yang dibarisi Rashidi Ishak, Elly Mazlein, Riena Diana DFKL, Hun Haqeem, Kamarul Eqifshah dan ramai lagi.

Menerusi musim yang pertama, drama arahan Wan Hasliza ini mendapat sambutan yang sangat luar biasa daripada penonton

Drama ini mengisahkan Razif dan keluarganya yang terpaksa menukar identiti dan berpindah ke kampung bagi mengelak daripada diburu sekumpulan penjenayah dan terpaksa memulakan kehidupan terbaru.

Terkini, Kampung People musim 2 kembali dan bakal ditayangkan bermula 17 September ini menerusi  saluran TV3.

Musim kedua bakal ditayangkan

Video yang dikongsi oleh pengarahnya Wan Hasliza  yang berdurasi selama seminit menerusi akaun Twitter peribadinya menunjukkan teaser drama Kampung People yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Menerusi teaser tersebut, menujukkan Razif dan keluarganya kembali ke ibu kota dalam masa yang sama berbelah bahagi dengan keputusannya sama ada ia keputusan yang wajar atau tidak untuk kembali semula ke ibu kota, atau kembali semula ke kampung.

Mona, yang dibintangi Elly Mazlien, terpaksa akur dengan kehendak suaminya untuk kembali pulang ke kampung. Persoalannya, adakah mereka masih menjadi buruan penjenayah?

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut dengan apa yang bakal terjadi kepada Razif dan keluarganya jangan lupa untuk saksikan Kampung People musim kedua.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-9-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa.. I xde tv3..
Look forward utk tgk kt utube..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yassssssss!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lattehazelnut at 15-9-2020 07:34 PM

I rindu jekfer
Ok baby boo jekfer
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss smpai ke 17hb nnti ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah tergelak dengan video tu
Tak sabar
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok best!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sabar nak tengok badak berendam aka dr suzila
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lps tgk kampung people season 1, aku baru rasa rashidi ishak ni ekceli best gak la belakon
lantas iols layan sume film2 lakonan heshe mimpi moon,mami jarum, cinta
heshe nampak hensem dlm Cinta ya
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak aku ari2 tgk KP tanpa jemu pakej hapal skrip ni dh meratib x sabar nk tgk KP2
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully live up to the expectation lah.. mostly apa2 cerita pun kalau masuk musim ke dia akan drop sbb cerita dh x jd natural.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 15-9-2020 06:27 PM
Alaa.. I xde tv3..
Look forward utk tgk kt utube..

acano tu xde tv3.. kalo astrok phm la..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 15-9-2020 10:26 PM
acano tu xde tv3.. kalo astrok phm la..

Panjang citernye..
Dekoder njoi rosak. Kedekut nk masuk njoi baru.
Letak kad njoi dlm dekoder lain.
Jd dapat tgk tv1 & radio saja..
Umh i xdpt myfreeview.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeayyyyy tak sabar nyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Uishhh.. wlopon aku jarang tgk drama tambah2 bsiri tp kempung pipol ni aku nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 15-9-2020 06:27 PM
Alaa.. I xde tv3..
Look forward utk tgk kt utube..

Download apps je sis..sy guna unifi tv..hihi..tgk kt tepon
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
I ols tengok tv3 online jela karang. Kat livetv.com ke live.com cmtula
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 15-9-2020 10:26 PM
acano tu xde tv3.. kalo astrok phm la..

I is also confius
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
X sabar nk tgk norbik. Jahat dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tengok ummah pak Imam dan TP naik 7 org sekereta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list