Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25225
View
232
Reply

Ape kes?kemaruk sgt attention seeker..

[Copy link]

Author: jargon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2020 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Meolss jalan2 dekat ig,terjumpa la sis fiza instamua femes among the crew mh meluahkan rasa meluat dia dekat bini alip ajis ni..tengokla tu,sesenang je dia sarung uniform untuk bergambar..hello,all the airlines uniform eksklusif dan bukan untuk org kemetot mcm kau pakai ye?selagi tinggi xkurang 157cm minimum jangan berangan pakai..!!!
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-9-2020 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pakai baju ni nampak macam makcik makcik jaga kaunter check in
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
X faham. Bella dah jadi stewardess ke atau keje counter?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2020 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 18-9-2020 01:41 AM
X faham. Bella dah jadi stewardess ke atau keje counter?

Mana ade opening iv skrg musim covid ni..banyak yg kne buang adela..si bella ni sarung unifom untuk brgambar..sebenarnya tak boleh..airlines uniform crew pon xboleh muncul kt tempat2 lain selain from home nk duty then blk..nak melencong kene tukar baju..sis fiza ni mrh sbb bkn sng airlines crew nk pkai ni..iv berstage2 training berbulan even counter crew pon x senang jgk nk lepas iv untuk position ground..bodoh siaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Saja create issue nk cover hal laki kena penjara ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tunjuk la tu, body dah mcm stewardes lepas beranak. Mcm mokcik groundstaff yg dah nak retire
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Over naw2 ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa je tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cun jgk minah ni pkai cmni
sesuai......
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Some crew ni mmg ade yg over ye...banyak nau pantang larang yg x blh..meluat tgk.mcm mulia sgtlh kebaya crew tu.ade crew tu mcm dorang lah yg tau segalanya pasal dunia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasal salah ke undang2 airline crew camtu iols takmo campur. Tapi bella ni not bad.. muka ori Sabahan Kadazan.. dalam kalangan lelaki Inggeris suka la muka2 camni and she looks nice je pakai kebaya ni.. hehe jangan marah TT
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols pinjam uniform sape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Try suh dia berjalan ..kaki kiri ruas kaki kanan serupa klcc hahahahahhaa...stok masa kecik mak dia x bedung...hahahah alamak.ter body shamming plak....dia jalan je terus out serupa nyonya2 g pasar ikan pepagi...hahaha suh dia jv  makeup jgn pakai filter hahahaa haukkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk tunjuk da kurus lettew lps branak
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bulanbulat at 18-9-2020 04:24 AM

Dia pakai ja kot feeling2. Bukan dia naik flight menyamar pramugari..pasaipa sentap sangat. Tu uniform holy ka noks. Hang pi market terapung di hatyai depa buat uniform jual makanan dalam sampan ja kot

Macam hangpa pakai hanbok, saree, uniform misi, kot doktor
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpayah nak sontap sgt ler, bukannya sheols abuse baju tu dgn menyamar jd fake FA pon.. mungkin dia ade job jd model utk promote mas airline kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Uniform sapo dia pinjam ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 05:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dik cari laki semegah sikit iols doakan ekau dpt laki mcm laki lana nordin... auuuwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
aisehhhman pki uniform jer pun dah meroyan, lek lek sudah
X rasa dia menyamar, just utk bergambar dan kat gambar ni Bella nmpk comel plk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Berpada padalah nak benci org pun. Why waste time hating when u can spend it loving
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list