Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7675
View
76
Reply

[Tempatan] mayat dalam hujan lebat rupanya isteri sendiri kemalangan

[Copy link]

Author: nirhab90       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2020 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Edited by nirhab90 at 18-9-2020 11:18 AM
KULIM - Betapa luluh hati seorang lelaki ketika terpandang tubuh yang terbujur kaku dalam kemalangan yang kebetulan disaksikannya dalam hujan lebat rupanya adalah mayat isteri sendiri dalam kejadian di Jalan Sungai Ular, di sini, hari ini.

Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 petang itu, suami mangsa yang kebetulan lalu di tempat kejadian terus meluru ke arah mayat Nur Almass Zasmi, 23, lalu memeluknya sambil menangis dengan diiringi hujan lebat, ketika itu.

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/a ... -sendiri-kemalangan
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf



innalillah..

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-9-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Wife dia bawak motor ke?...

Lahaii.....kesiannya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:21 AM | Show all posts
Edited by ais_kosong at 18-9-2020 12:22 PM

Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un

Salam takziah pada family arwah..
Moga keluarga arwah tabah.. huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:22 AM | Show all posts
innalillahh... sedihnyaaa

macam dalam movie je situasinya.. semoga si suami tabah menerima ujian nie.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:25 AM | Show all posts
pasangan ni oku. bisu
tgk laki dia meraung...luluh hati weh
dah la bini dia baru bersalin 7 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:27 AM | Show all posts
tgk video dia smalam memang aku terus menangis.
laki dia turun motor dengan helmet dah tercampak, terus peluk bini dia..
meraung2..dia bisu. so xdpt express dengan kata2..meraung je boleh

bini dia ambik anak sekolah kot tak silap. laki dia otw balik rumah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm tgk pic je pun dah sedih
Arini tgk video lg la
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:30 AM | Show all posts
Ya Allah .. kesiannya ..
maybe masing2 dlm perjalanan mencari rezeki
moga si saumi dan anak yang masih baby diberikan kekuatan dlm ujian ini.
Al Fatihah buat si isteri ..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:39 AM | Show all posts
ni la tgk kt fb smlm. ya Allah kesiannyaaa. pasangan OKU. anak baru 7 bulan. kt twitter dh ade yg sebarkan no acc klu nk sedekah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Allah mudahkan dan dimasukkan ke tmpt org2 beriman.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts






Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg share no account the husband.. Ada yg dah derma ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:54 AM | Show all posts
mek tertengok smlm bid tu, eben sekejap, tapi mek nanges..
sedihnya, pastu tau plak dedua OKU and ade baby 7bulan.. allah hu..
semoag di beri kekuatan buat suami tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen chuols pon I dah menangis. Alahai semoga diberi kekuatan ketabahan kelapa ngan hati kat suami arwah. Semoga semua urusan dipermudahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 11:59 AM | Show all posts
Innalillahiwainnailaihiraji'un

sedihnye iols plak berjurai airmata. semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 beriman.
siannye tgk husband dia, bby tu 7 bulan dok attach sgt2 lagi ngan makayah time ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:01 PM | Show all posts
إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:07 PM | Show all posts
Ya Allah sedihnyaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhh... Kasihannya
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidakkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I nangis tgk scene jatuh helmet terus pergi peluk arwah bini die. Aku harap bro tu tabah besarkan baby 7bulan dia, i wish him the best dunia akhirat... Sedih teruk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list