Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9553
View
122
Reply

Sharnaaz Dan Nelydia Dilabel Sebagai 'SRK, Kajol' Versi Malaysia!

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-9-2020 01:22 PM | Show all posts |Read mode
Filem Jebat gandingan Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose tak putus-putus menerima pujian dari penonton.


Rata-ratanya menyifatkan gandingan antara mereka adalah padanan yang cukup serasi.


  



Sampai tahap ada yang menyemakan keserasian mereka ini ibarat  pelakon Bollywood terkenal, Shah Rukh Khan dan Kajol.


Foto: IG


Antara komen penonton:


"Chemistry (keserasian) korang macam Kajol dan Shah Rukh Khan bila di layar, me love!"

"Kalau di Bollywood ada Shah Rukh Khan dan Kajol..di Malaywood ada Sharnaaz dan Nelydia. Gandingan mantap!"

  



Mereka turut mengakui hero dan heroin ini adalah satu pilihan yang tepat kerana sama-sama comel dan sepadan.


Anda dah tengok ke? -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-9-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
geli tengok ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Novel ni ada 3 siri
1. Suami yg Ku benci
2. Hikayat Cinta sang pematah hati
3. Bukan aku tak cinta.

Paling aku suka Hikayat Cinta sang Pematah hati.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
One word..



Euwwwwww!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Novel ni ada 3 siri
1. Suami yg Ku benci
2. Hikayat Cinta sang pematah hati
3. Bukan aku tak cinta.

Paling aku suka Hikayat Cinta sang Pematah hati.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
One word..




Euwwwwww!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg bagi label ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha netizen ni dulu alif nana pun korang label srk kajol sbb chemistry best. Suka hatilah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Xbest film dia..i rasa nyesal melanggan.adoiii... kan ada yg xpernh tgk cite tu..jd blur2 kenapa menggeletis sgt Mas.semua cite tergantung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
biar betul yg label tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:52 PM | Show all posts
berangan tak abis news arini semua



Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:57 PM | Show all posts
kt mana nk tgk cite nie ?? nk gk la tara mana kajol dgn SRK malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak pernah tgk cerita diorang ni.
Tapi boleh tak aku nak request thread Best On Screen Couple versi local.
Pasangan pelakon mana korang rasa chemistry paling best?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm jijik je nak tgk kayu kayan ni sume berlakon
skrip lak mcm sial jah
dah besar gajah berbulu atas bawah pun nak dipanggil baby bagai..ziziksss
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bg label tu klau x bodo, sewel
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 18-9-2020 01:58 PM
Aku tak pernah tgk cerita diorang ni.
Tapi boleh tak aku nak request thread Best On Screen Couple v ...

Bukak benang je la....
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:36 PM | Show all posts
sarah82 replied at 18-9-2020 01:33 PM
Novel ni ada 3 siri
1. Suami yg Ku benci
2. Hikayat Cinta sang pematah hati

sama dengan aku. (Tapi xsuka hero dan heroin dalam dramanya. Mujur sis baca dulu)
Novel Jebat paling spoil.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:40 PM | Show all posts
erkk best ke.. xpernah follow cite shanaz ngan nely sebelum ni..

tapi layan tgk drama uqasha ngan kamal adli.. ada kimianya.. hehee
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:42 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 18-9-2020 01:45 PM
Xbest film dia..i rasa nyesal melanggan.adoiii... kan ada yg xpernh tgk cite tu..jd blur2 kenapa men ...

u langgan sis?
cte dia mcm daring plak tgk.tu pon tgk trailer dia..

ada yg komen ckp lg best dr drama dia..drama dia pon sy tgk sikit je.hahahah..tu yg try tgk trailer..tgk trailer je da mcm tu.
tak jd nk langgan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 18-9-2020 01:57 PM
kt mana nk tgk cite nie ?? nk gk la tara mana kajol dgn SRK malaysia..

Geselan segala aset tu yg buat ada keserasian kot...nely pun x kisah dipeluk dihidu satu badan...sarnaz pun apa lg naik syok la kan free lol.
Btw sarnaz ni kalau dlm skrin hensem je aku tgk botak ke ada rambut ke, yp dlm ig dia mcm menyeramkn, x hensem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list