Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25917
View
185
Reply

Post Gambar Hitam Putih, Muizz Kecewa Dikhianati Nadia Brian?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-9-2020 12:14 PM | Show all posts |Read mode
spekulasi pergolakan rumah tangga Nadia Brian dan suami semakin hangat diperkatakan apabila Muizz Nasruddin memuat naik gambar bersendirian berwarna hitam putih di Intagramnya.


Malah, kapsyen ditulisnya juga menunjukkan seolah-olah dirinya kecewa dan dikhianati.






Kredit foto: IG



Adakah ia ditujukan buat Nadia?

"Saya berikan jiwa dan raga. Saya tahu telah berikan yang terbaik, tetapi ia masih tidak mencukupi bagi kamu.

"Tiada yang lebih melukakan selain dikhianati, dikecewakan dan dihina insan yang disangka tidak akan pernah menyakiti kamu," tulis Muizz.


Dia bagaimanapun berterima kasih kepada keluarga dan sahabat handai atas sokongan moral serta percaya Allah sudah mengatur perancangan lebih baik buatnya.

"Keadilan akan terungkai, InshaAllah," ujarnya.




Kredit foto: IG




Ramai mendoakan agar Muizz terus tabah mengharungi walau apapun dugaan mendatang serta berharap jodoh pasangan itu berkekalan.


Apakah benar rumah tangga mereka kini goyah dan apa puncanya? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-9-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Saper soh kawen dgn manusia fake. Muka pon fake. Dahla kaki sngat eeewwww
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Muizzz nampak like a very good boy, manakala nadia nmpk woman sgt..(sexy body, flirty), sian muizz kena mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal kawin tgk air muka dua2 ni mcm tak sesuai.. Takpala muiz.. bertabahlah dgn ujian ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
haih..kita ni berhempas pulas, berendam air mata nak dapat jodoh. org dh dapat jodoh mudah aje mengabaikan anugerah jodoh tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Muiz ni nampak mcm dah give up habis. Si nadia ni nampak still nak save the marriage. Wonder what really happened sampai Muiz broken gila2. I assume 1 benda ni je dalam pale otak I tapi taknak la sebut takut jadi fitnah pulak. Tapi bila fikir balik apa je lagi yg boleh buat seorang suami rasa betrayed sampai mcm tu sekali kan? Takkan sebab bini balik kampung tanpa pengetahuan suami? Haa pandai2 la fikir sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat hashtag tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kikikiki... sukar nk tambat org yg kaki mayau or kaki flirting.. gurl or guy sma ja....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 27-9-2020 12:45 PM
haih..kita ni berhempas pulas, berendam air mata nak dapat jodoh. org dh dapat jodoh mudah aje menga ...

Tahu takper ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:22 PM | Show all posts
helicornia replied at 27-9-2020 12:45 PM
haih..kita ni berhempas pulas, berendam air mata nak dapat jodoh. org dh dapat jodoh mudah aje menga ...

haha i feel u
be in the same boat
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Apabila rupa dan body yang jadi pilihan.
Orang hanya pandang kalau cantik dan ensem mesti bahagia SAJM.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Shamilia79 at 27-9-2020 01:30 PM

Tak pe lah adik Muizz oiii.. Org dah x sudi move on jer la! Ramai lagi perempuan baik di luar sana.. Maybe she's not that into you! Akak pasti ada perempuan yg mampu menyayangimu seadanya nanti... Bila tiba saat itu pasti adik akan lebih bahagia. Lepaskan je isteri yg dah x sudi tu... Awak pun ada rupa juga ada duit dan pasti ada yang lebih baik dari Nadia Brian tu malah lebih lawa dan tak plastik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
akak yg single, baik, tak penah buat hal ni kau tak nampakkk. nak jugak cari muka botok camtu. ce cari akak, selamat idop kau dik. akan ku taat padamoooo di donya wal akhiroh gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 27-9-2020 12:24 PM
Saper soh kawen dgn manusia fake. Muka pon fake. Dahla kaki sngat eeewwww

Konsepnya asalkan retis sis
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki baik mmg sllu dpermainkn kut sbb ppuan kn suke bad boy..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:46 PM | Show all posts
eiii bapuknya IG caption panjang2
senyap2 sudah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 27-9-2020 01:07 PM
Awat hashtag tu?

Kannnn.... Nak kena decode ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hashtag:

Dari paris ke kuantan
Bermaksud NB dilamar di paris dan 1st NB kenal AN di kuantan sbb shooting

Eiffel to cherating

Eiffel tempat dia bergambar lamaran & cherating lokasi shooting pertama kali NB kenal AN

ND vs AN
NADIA BRIAN versus AIDIT NOH


#copypaste komen di fb
sekian
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigihla ko bagi hantaran 50k kat retis sexy cheapo ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dah ada thread pasal diorang ni
Pic ni pun ada kat situ
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list