Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8612
View
125
Reply

Share channel Paranormal/Seram YouTube yang best2

[Copy link]

Author: ChildrenOfBodom       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2020 03:18 PM | Show all posts |Read mode
Sekarang nie banyak youtuber buat channel paranormal cari hantu, cerita kisah seram. So mai la pakat share channel seram YouTube apa yang hangpa dok layan dan paling suka.  Boleh orang lain layan sama.
Aku paling suka siri Nina Bobo oleh channel Laparpo Productions. Kualiti video tiptop, ada seram ada kelakar. Tapi depa tak la kerap sangat buat video paranormal sebulan maybe sekali.



Lain tu layan gak Warehouse Productions, Faizal Rozi, Farhan Jamal, Ayah Wan Cat. Solo Ambush sorry aku tak layan, bosan.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 12-10-2020 03:50 PM | Show all posts

Warehouse Production



channel ni tak cari hantu tapi dok cerita experience dan kisah2 seram.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 04:05 PM | Show all posts

Talk show kisah2 seram, aku suka jugak dengar bila free

https://youtu.be/hFcWMAxUjn4
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikudus replied at 12-10-2020 04:05 PM
Talk show kisah2 seram, aku suka jugak dengar bila free

https://youtu.be/hFcWMAxUjn4

Ok kewl. Tak penah jumpa lagi channel ni seblom nie. Nanti aku cekidout..thanks
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 09:49 AM | Show all posts
saya pulak paling suka tengok channel Faizal Rozi Vlog.
Editing tahap  wayang horror gitu dan tempat yang dia pergi pun menarik.

Video yang membuatkan saya terus setia menunggu video heols

Wajah pontianak diperjelaskan & diperlahan jarak dekat

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2020 10:54 AM | Show all posts
joannakimberly replied at 13-10-2020 09:49 AM
saya pulak paling suka tengok channel Faizal Rozi Vlog.
Editing tahap  wayang horror gitu dan tempa ...

Faizal Rozi memang superb video kualiti. lagi2 video yang baru, canggih dah kot equipment yang dia guna. Macam video ni, intro awai tu macam intro cerita seram hollywood.







Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 04:07 PM | Show all posts
Satu lagi channel paranormal yg saya selalu tunggu upload
Walaupun saya tak berapa paham loghat terengganu tapi saya suka tengok video-video brother OH niDia buat video eksplorasi lepas tu buat video utk review pengalaman dia semasa eksplorasi

Ni adalah video heols yang buat saya terus subscribe



Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 04:09 PM | Show all posts
solo ambush paling rare...hantu pun takut dgn dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2020 04:39 PM | Show all posts
lupa satu lagi yang best AY STUDIO


Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tanya yg sceror tu mmg betul or x..sbb ada penampakan semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2020 07:27 PM | Show all posts
Edited by ChildrenOfBodom at 13-10-2020 07:30 PM
Bee_hwa replied at 13-10-2020 07:05 PM
nak tanya yg sceror tu mmg betul or x..sbb ada penampakan semua

indon punya memang aku tak caya la, fake gila.. contohnya bideo ni..
staged, fake, hantu pon nampak bodoh dan "real" sangat



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:20 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 14-10-2020 12:39 PM

Tempat Paling Keras Di Dunia..




Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tak tmgok... Sbb takut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2020 09:17 PM | Show all posts

hahah tengok siang2 la kakak
tengok nina bobo tu syok, lawakkkk pon lawak.
depa banyak cover port2 seram belah utara

-




Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 14-10-2020 09:17 PM
hahah tengok siang2 la kakak
tengok nina bobo tu syok, lawakkkk pon lawak.
depa banyak cover po ...

Huhuhu.. Takkan tgk.. Punya takut
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
park dulu hahah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kc champion
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 09:04 PM
tak tmgok... Sbb takut

serius ke ni
cite kari ngeri blh layan tp cite hantu takut
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 14-10-2020 10:03 PM
serius ke ni
cite kari ngeri blh layan tp cite hantu takut

citer hantu takut... Benda yg aku nampak tak terlalu menakutkan mcm citer hantu.. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2020 08:01 AM | Show all posts
sarah82 replied at 14-10-2020 10:46 PM
citer hantu takut... Benda yg aku nampak tak terlalu menakutkan mcm citer hantu.. Hahahah

aku klu cite hantu rasa seram tp xberapa nak seram (xpandai nak jelaskan mcm mana) mungkin sbb xpernah nampak
tp klu kes2 jenayah ke apa2 yg ngeri2 hat tu mmg takut

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list