Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
165666
View
1950
Reply

Dibayar sehingga 40k satu malam, skandal s**s artis..siapakah??

  [Copy link]

Author: NoraAnne    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-10-2020 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by NoraAnne at 19-10-2020 03:38 PM

Panas....
Siapakah artis yg terlibat dengan skandal pelac****n...meraih pendapatan 20k hingga 40k satu malam..kisah skandal s*** artis sedang disiasatt..
.
KUALA LUMPUR: Penampilan mewah luar biasa dan dalam sekelip mata oleh segelintir artis dan instafamous tempatan di-percayai hasil penglibatan dalam sindiket pelacuran kelas atasan. Sumber Suruhanjaya Pence-gahan Rasuah Malaysia (SPRM) memberitahu Mingguan Malaysia, mereka dibayar antara RM20,000 hingga RM40,000 untuk satu malam sebagai pe-lampias nafsu golongan orang kenamaan. Menurutnya, kegiatan tersebut dipercayai telah lama berlaku dalam industri hiburan dan mereka
https://www.utusan.com.my/nasional/2020/10/skandal-seks-artis-raih-rm20000-hingga-rm40000-dalam-satu-malam/

Sumber instagram
Viral_kini_
https://www.instagram.com/p/CGfIsy8FHqz/?igshid=ve7eg1qk22t0

Siapakah...jom speku...harus gunakan code utk OKG tau...
.
IMG_20201019_021735.jpg
Screenshot_2020-10-19-02-15-53-16.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-10-2020 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowww.. Siapakah???
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala camna nk teka ..hint pun xdak..artikel pun nmpak xnmpak ni..sape je lg retis yg terlibat dgn macau scam tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerang dia diperbuat dr emas ke. Mahal betul
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorang customer 20k ke? No wonder boleh hidup mewah
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:00 AM | Show all posts
Aihh sedap sgt ke sampai cas 40k?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk jer kasi panas.ujung2 abis dibawa angin lalu.takde tangkapan,takde pendakwaan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb ni ke benang zaman tok tori naik smlm..sapetu liyana sulaiman..xkenal iols masatu kcik main pondok2 lg
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 19-10-2020 08:19 AM
Sbb ni ke benang zaman tok tori naik smlm..sapetu liyana sulaiman..xkenal iols masatu kcik main pond ...

Adik kepada artis yg meniaga pulut kuning.satu mak lain bapak
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:27 AM | Show all posts
tak nmpk la artikel tu...tt tolong type balik boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:29 AM | Show all posts
wow..lagi hebat dr kes 30k dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:55 AM | Show all posts
apedehal replied at 19-10-2020 08:19 AM
Sbb ni ke benang zaman tok tori naik smlm..sapetu liyana sulaiman..xkenal iols masatu kcik main pond ...

ehh bkn ke sheol dh meninggal? sori kalau silap. kakak nya ado lah lg dlm industry.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:17 AM | Show all posts
Nak terkejut apa 40k .....customer diaorang main juta2. Ala2 beli kerang kt pasar jer.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:20 AM | Show all posts
siapa? siapa? siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:30 AM | Show all posts
bukan ke open secret artis buat part time jual kerang ni..kerang rebus kerang goreng hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:34 AM | Show all posts
hmm.. open secret la benda ni. ada kenalan aku, org bisnes kaya raya. dia ada citer artis2 mana yg buat benda ni. very2 terkejut la. la ni kebanyakkan artis tu da kawin sekarang. ada plak artis tu kawin dgn kwn  kitaorg jgk.. adoii.. tp tu la, sisi gelap retis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:50 AM | Show all posts
aku je ker yg baca tajuk trus terpikir adi putra tu ? adoii gambo tu dekat sgt ngan tajuk hahahaaa
ammppunn abam adi putra
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 09:54 AM | Show all posts
i ada terbaca dlm one of the comment...he said..."siapa lagi artis yg sibuk nak berniaga sekarang"..
So sekarang ni...siapa retis yg sibuk n tengah berniaga sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 10:19 AM | Show all posts
ni protege si 30k lar kot....   ikut market rate.. kena up lbih sikit dari mentor






#done tambah dosa
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 10:24 AM | Show all posts
niyang rapik is sesuatu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list