Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36626
View
1084
Reply

The Masked Singer Malaysia : Siapa bakalan Juara???

[Copy link]

Author: haruslah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-10-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by haruslah at 31-10-2020 10:36 AM

Rumah lama dah nak katup, kita sambung sini yachhh....

Semi Final
1. Bunga Raya
2. Raflesia
3. Enggang
4. Orang Utan
5. Wau
6. Rajah Broke

Tersingkir
1. Nasi Lemak - Minarwan Nawawi
2. Harimau Belang - Ebby Saiful
3. ABC - Yana Shamsudin
4. Musang King - Zain Hamid
5. Ayam Jantan - Hairul Azren
6. Reno - Chiwan RL7. Rafflesia - Eina Azman (semi final)

Korang rasa sape juara TMSM
Siapa pulak juara juri???



Single Polls, Total 234 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-10-2020 01:16 PM | Show all posts
iols parking sebab iols dah cop awal2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Parking dulu utk clue...
Mojhon momod bg kredit utk yg teka betul boleh dop?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:17 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 25-10-2020 12:46 AM

ada MUA dah expose sape peserta2 the masked singer dalam wasap group iols... dia yang mekapkan peserta2 ni... scroll je ke bawah ni nak tengok siapa... bukan calang2 peserta rhopernya.





Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:18 PM | Show all posts
ok bye lari dulu
pergi korek belakang rumah untuk kambus mengambus
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in

Dari segi vokal rajah brooke bleh juara.takut juri krik krik ja nnt bila bukak topeng tu vanessa..kalau betul vanessa la

Iols vote bunga raya juara walau sape pun kau aina ka daiyan ka shiha ka or whateva sape lantak lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:44 PM | Show all posts
Top 3 pilihan iols bukan pilihan juri vongok

1/2. Bunga Raya
1/2.  RB
3. Enggang
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in rumah baru..
I rase enggang dgn rajah brooke ade potensi utk menang.. I vote 2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajah brooke- kak lina kepom???
Yg terkantoi melatah haritu: ieda moin?? - tapi lupa dia pakai kostum apa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Erina19 at 24-10-2020 03:36 PM

Ni jawapan saye...

Bunga Raya  Aina Abdul
Raflesia  Datin Eina Azman
Wau  Datin Alyah
Ayam jantan  Hairul Azreen
Rajah Brooke  Vanessa
Reno  Chiwan Chilok
Enggang  Vince AF
Org utan  Tuju kclique

Confirm..haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa OU masuk final wp semalam agak hauk
Sbb OU cool...juri minat dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-10-2020 01:17 PM
ada MUA dah expose sape peserta2 the masked singer dalam wasap group iols... dia yang mekapkan peser ...

Diva AA org utan?jadi aiolzs akan sokong ropie ngn diva AA..hahahahah

Kenot bagi c sajat or whoeva lagi pmpuan2 tu jd juara..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:37 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 24-10-2020 02:36 PM
Diva AA org utan?jadi aiolzs akan sokong ropie ngn diva AA..hahahahah

Kenot bagi c sajat or who ...

choiiii! bagi cek non je lah juara kaka

dia dah berusaha keras pakai mask dalam pertandingan ni
ala2 dah bertaubat gitu lepas mengamuk dekat guard tak pakai mask dekat ikea
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 24-10-2020 02:37 PM
choiiii! bagi cek non je lah juara kaka

dia dah berusaha keras pakai mask dalam pertandingan ni ...

Patut ceknon tu jadi beruk. Sesuai sgt. Xyah pakai mask pun xpe..muka ngn perangai sama dah..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunga raya. Paling suka sheols nyanyi lagu ngajat tampi dgn haerudang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hope ou tersingkir sbb nak tau dia sapa. Actually nabila je obses sgt dgn ou tp jd obvious sbb dia duk tgh2 meja juri tuh haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Terror gak ramona teka tuju tu kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DainaEli at 24-10-2020 03:39 PM

Wah kalau btul ada nak bg tacang iols nak claim

Penat iols meneka since 1st week sampai lah dah dpt teka smua peserta semalam

Enggang - Vince (Penyanyi)
Bunga Raya - Aina Abdul (Penyanyi)
Rafflesia - Eina Azman (Pelakon)
Wau - DATIN Alyah (Penyanyi)
Orang Utan - Tuju K - Clique (Penyanyi /Rapper)
Rajah Brooke - Vanessa Ceria Popstar (Penyanyi)

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 24-10-2020 03:08 PM
Hope ou tersingkir sbb nak tau dia sapa. Actually nabila je obses sgt dgn ou tp jd obvious sbb dia d ...

OU nie kalau ikutkan suara oklah kadang sedap kadang out tapi tuelah Sifat cool dier tu..Rasa Ella and Ramona pun suka OU kot..

Kan nabila pun ckp kalau you mcm nie in real life mesti ramai dah jatuh cinta..tak boleh imagine tuju wlpn suara similar SBB tuju mcm memalu gittew character dier..but who knows bila dah pakai mask jadi lebih berani..

Mcm uols teka aina Abdul Bunga Raya SBB Bunga Raya mcm weird2 hyperactive funny tak mcm Aina Abdul..more to ieda moin punya type..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 24-10-2020 03:10 PM
Terror gak ramona teka tuju tu kalau betul


Iolls speku sheolls cedok dr komen2 netizen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list