Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1779
View
31
Reply

Belum Glamour, Sissy Iman Tak Kecil Hati Ramai Yang Tak Kenal

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-10-2020 01:59 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang masih tak kenal dengan Sissy Iman.


Namun ia tidak membuatkan penyanyi ini kecewa atau pun berkecil hati.


  



  



Katanya apa yang pasti kerjaya seninya berjalan dengan baik.


Bermula dengan penyanyi, wanita yang mempunyai ijazah pendidikan ini sekrang sudah bergelar komposer, guru vokal, pemuzik, pelakon dan pengacara.


Foto: IG


"Kalau nak kira daripada aspek popular di mata peminat, saya tak nafikan harus meningkatkan usaha lagi. Ia berikutan, belum rezeki saya untuk dikenali ramai dan menjadi perhatian peminat.

"Bagaimanapun, saya tak kecil hati nama tak popular seperti selebriti lain. Untuk saya, setakat ini alhamdulillah rezeki dalam kerjaya seni tak putus. Malah, paling utama saya tidak terpalit dengan gosip liar dan cerita sensasi.

"Apapun, saya sangat bersyukur dengan perkembangan kerjaya seni sendiri. Sekalipun, ketika ini ada kekangan dalam kerjaya kerana penularan Covid-19, ia adalah ujian untuk kita semua," katanya kepada Harian Metro.




  



  



Tambah Sissy, dia yakin dengan rezeki yang sudah ditetapkan Allah.


"Disebabkan itu, saya tidak bersikap memilih. Pada saya, asalkan tawaran yang datang itu tidak bertindan dengan aktiviti seni yang sedia ada, pasti dipertimbangkan. Malah, selalunya saya terima saja dan atur semula masa.

"Kenapa saya tetap ambil, bukanlah disebabkan tamak, tetapi saya lebih melihat ke arah mahu menimba ilmu dan pengalaman. Bagi saya, lagi seronok untuk mencabar kemampuan bakat sendiri."

  



  



Sissy juga lebih selesa tenang dan berfikiran positif. Jadi jika ada kecaman dia tidak endahkan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-10-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
who r yus???
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka tengok dia main piano #sissydanpinano
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:34 PM | Show all posts
dia ni lahir dari program ape? penah dgr nama je tp kalau tgk muka susah nak cam...

iols rasa dia pemes sket lps kes ada pemanggil telefon tu call dia tsalah ingat lagu yg anak dia suka tu lagu Sissy Iman rupanya Zizi Kirana
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:38 PM | Show all posts
memang who are yussss
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jd pengacara pun tk best
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:53 PM | Show all posts
Antara bbnu yang pernah join big stage.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:00 PM | Show all posts
chinta89 replied at 26-10-2020 02:34 PM
dia ni lahir dari program ape? penah dgr nama je tp kalau tgk muka susah nak cam...

iols rasa dia ...



sesuweiii sgt dgn tajuk benang..

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 26-10-2020 02:40 PM
Dia jd pengacara pun tk best

Setuju
Buat buat fun konon gedik to sbnye take gedik
Takyah APA yg kurangnya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kenal ko dik.Jgn risau. Sora ko unik
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin boleh jadi pemain piano professional jer dik
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 04:58 PM | Show all posts
Iols kenal sheols pun dari porem. Lagu sheols iols taktau, lakonan sheols pun iols tak pernah tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang pun sendu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni yg di gossip cinstu (cinta studio) dgn FT... mmg suam... mana yg under FT mmg akan suam2 kuku jer mcm AM...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 26-10-2020 02:34 PM
dia ni lahir dari program ape? penah dgr nama je tp kalau tgk muka susah nak cam...

iols rasa dia ...

pernah join big stage season 1. awal2 pertandingan katanya bakalan juara, baru minggu ke -3 dh haussss dan tersenggol
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae:   -gfgOPlk3T8 sesuweiii sgt dgn tajuk benang..

Sampai hati ko kn...gelak ak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Genre lagu dia x ramai org mimat....tp aku suka jer lagu2 dia terutama MUNGKIN KAMU tu.....lagu irama klasik
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:43 PM | Show all posts
dia ni memang haus..sedihhh walaupun jadi anak angkat (kehhh??) si Pejal Tahir tapi tetapla whoo are yuss sampai dia tukar genderr ehh ehh ehhh..ahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:21 PM | Show all posts
mesti ada satu video tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar nama je lah dek. Ingat bapok mana dok bersissy2 bagai
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list