Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8942
View
77
Reply

Tampil Imej Baru 'Tak Bertudung', Ini Penjelasan Masya Masyitah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2020 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, ramai kurang senang dengan penampilan penyanyi Masya Masyitah dalam gambar dan video terbaru di Instagramnya.




Kredit foto: IG




Menerusi video TikTok berkenaan, Masya menari bersama rakan-rakannya. Namun, apa yang menarik perhatian warga maya adalah penampilan Masya seolah-olah menunjukkan dia melepaskan rambut panjang.




  



  



Justeru, ramai menyangkakan Masya sudah meninggalkan tudungnya.


Tidak berdiam diri, Masya tampil menjelaskan bahawa ia sebenarnya dandanan diperbuat daripada kain.


Namun, jawapan Masya ditempelak warganet yang tidak bersetuju dengan imej digayakan penyanyi itu.


Kredit foto: IG



"Sama je tak boleh, hukum nyaibarat kite pakai rambut palsu. Adik dah jadi public figure, kalau boleh jadi teladan yang baik. Tak miskin sayang kalau kita tutup aurat betul-betul," katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-10-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini nak up psl dia br menang pertandingan menyanyi kat china ke mana lupa dh.yg final dgn penyanyi dr philipines
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:17 AM | Show all posts
lagi berita gosip netizen tentang katup rambut first , ibadah kemudian... choiii

btw tudung gitu huduh, suka dia pakai tudung biasa lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosmahisham at 27-10-2020 04:56 PM

Dia lawa sgt dimata aku cuma mulut senget sikit je kan..suara pon sdp
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:24 AM | Show all posts
rosmahisham replied at 27-10-2020 11:18 AM
Dia lawa sgt dimata aku cuma milut senget sikit je kan..suara pon sdp

memang lawa kaka.. ada sorang lagi geng satu musim ceria popstar dengan dia pun herlok cuma tak popular je
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau bertudung helok pon menari tergedik geletis gitu sama je so? lgpon dia ada makpak lagi kannn?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurtizen semua tak boleh. Ko layan hiburan tu boleh pulak. Pundek
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia cantik mcm indo + belanda. Tapi dia asal orang Kedah kan? Kesian jadi fashion victim mcm najwa latip dulu. Serba tak kena. Kena try & error. Rupa lawa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu, kalau nak masuk dunia hiburan kalau boleh jgn lah bertudung. Sebab byk betul yg condemn itu x boleh, ini tak boleh. Rimas dgn haters2 kepam.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:56 AM | Show all posts
tetiba meouls teringat salah satu clan jews yang x pakai tudung tapi wajib cover rambut bila keluar. so dorang pakai rambut palsu lepas baligh. Hassadic jews kot.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 27-10-2020 11:13 AM
Ini nak up psl dia br menang pertandingan menyanyi kat china ke mana lupa dh.yg final dgn penyanyi d ...

Ada Youtube tak? Akak puas hati sangat bila Malaysia kalahkan Pelipin dalam hiburan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Gg mancong pun korang nk kecam gak..bior le
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Gg mancong pun korang nk kecam gak..bior le
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nma popular jugak.tp lagu2 dia,muka dia xberapa familiar laa
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 27-10-2020 11:57 AM
Ada Youtube tak? Akak puas hati sangat bila Malaysia kalahkan Pelipin dalam hiburan.

Iols baca gitu2 jer tadi kat fb .banyak rm jugak la bila di convert dia dpt.rasa kat page radio era kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:07 PM | Show all posts
budak ni cantik..dulu igt dia ada kena mengena dgn fauziah gous..tp skrg ni dia suka sgt letak filter kat gambar2 dia..ober sgt..cantik lg kalau neutral..lgsatu dia kena kurangkan skit loghat kedah tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
xlawa pun fesyen tudung mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aku walaupun freehair, tiada applikasi tiktok & rasa malu terkinja kinja depan public. engkau yang bertudung ni, memang langsung takde rasa malu nak terkinja!
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Whateverrrrr.. Sambung bunuh zombie ada faedah
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Masya bawal dh ckp dh awak tu masya..siapa penasihat imej hg ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list