Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6659
View
82
Reply

Risteena Dan Isa Khan Tangguh Kahwin?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2020 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Risteena Munim dan tunangnya Isa Khan masih belum ada keputusan sama ada nak teruskan majlis perkahwinan atau tidak.


Sepatutnya ia diadakan pada November namun  Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) menjadi penghalang.


Kredit foto:




"Memang plan asal sekitar bulan November tetapi sekarang PKPB jadi kita tak tahu sama ada boleh teruskan atau tidak.

"Kemungkinan besar kita kena tunda. Nak tunda ke tarikh baru tu belum pasti lagi," kata Isa kepada Gempak.




  



  



Tambah Isa, mereka hanya merancang untuk melakukan majlis akad nikah dan dihadiri tetamu terdekat sahaja.

"Sebenarnya memang plan kami untuk adakan majlis akad nikah saja tahun ini. Majlis resepsi mungkin awal tahun depan.

"Sebab kami nak buat gathering untuk keluarga, kawan dan rakan media tapi dalam kuantiti yang sikit.


  



  



  


"Tapi itu pun tidak dibenarkan. Kami pun tak pasti lagi macam mana, nak kena tengok keadaan COVID-19.

"Belum pasti lagi sama ada nak tunda semuanya ke tahun hadapan atau tidak."


Semoga semuanya dipermudahkan ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-10-2020 11:58 AM | Show all posts
alamak nampaknya hari2 la kena baca berita gosip deorang bakal kahwin dan sweet2 dekat forum ni... menyeru semangat @Kurex untuk masuk dan menghayun berus jamban dengan kata2 avada kedavra
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Yaaa..tora datang lagiii.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:05 PM | Show all posts
kesah pulak aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:07 PM | Show all posts
kalau bukan dok red zone and tarikh nikah dah ade temujanji ok ja..nikah ja dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin dh, nikah je blom. Majlis tu x buat pon xpa. Nnti forumers buat la edisi kalkulator plak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:17 PM | Show all posts
muka risteena ni..sekarang betul2 nampak lain..bukan teknik make up/edit gambar
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by irvene at 27-10-2020 12:30 PM

tetap tak cantik & tak handsome boleh dah berambus dari dunia seni ini. gambar yg resstinah ni pegang muka dekat IG isakhan tu. korang cuba tengok IG isa tu, tgk tangan tinah ni sgt lahh haukkk ok.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe nnti abg zul ariffin boleh peluk hang pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Murehan nya packaging lovit tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatever.. X membantu aku lepas level PvP game zombie aku join
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:44 PM | Show all posts
Hidup pun dah macam laki bini. Nikah je lah. Majlis2 tu kemudian fikir.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:46 PM | Show all posts
Shinichikudo replied at 27-10-2020 12:27 PM
Murehan nya packaging lovit tu

khennn
nak jimat kos pakai kotak foil paper gred rendah jah packaging iols tengok semua kosmetik dan produk oem jenama founder malaysia ni selalu pakai yang murah ni sebab kos rendah...

ada yang mahal sikit, tapi yang elok tu memang mahal sangat hanya brand2 besar macam tarte je pakai

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau pakai mekap apa pun tetap nampak tua. tebal macam mana pun tetap tak boleh tutup muka menggerutu kau tu! Dari adik kau sampai ke kau tak pernah ada cerita yg boleh dibanggakan negara. Cerita pasal jantan je la korang berdua. Tu bukti korang takde bakat, tersangkak, murahan, takde gred & tak patut wujud dalam industry. Tak payah dah muncul dah patutnya tapi bodoh2 semua suka kau, berapa kerat je yg suka korang berdua, macam retis tersial Malaysia mira muka basic, peminat bodoh sikit, tapi haters mulia syurga ramai. Korang adik beradik takde gred, level bawahan yg paling bawah setaraf dgn mira basic, bella bodoh sangap kote, intan murah, bella daily keparat, melvins muka tua macam korang jugak. Setaraf korang semuanya! Puihhh artis tersangkak malaysia, puihhh puihhh dekat muka korang adik beradik agar tak payah dah muncul sebab takde sumbangan korang dalam industry balik2 cerita jantan!! Memang semua penuh kepalatan dalam gosip korang!  Celaka korang artis tak berbakat tersangkak murahan!!! Puihhhh puihhh puihhhhhhhh puihhhhh dekat muka agar bertambah menggerutu muka tu!
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 12:54 PM | Show all posts
Kurex replied at 27-10-2020 12:48 PM
Kau pakai mekap apa pun tetap nampak tua. tebal macam mana pun tetap tak boleh tutup muka menggerutu ...

Fuhhh... ngalahkan dibaAA hang srapahjampi kan depa....   Klakarrrlahhhh ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu wartawan cari je mesti cter pasal diorg ni xpun artis nampk cantik di ig
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:14 PM | Show all posts
gmbr xdan tacap lg ehh..

berpasir sungguh....

betul laa kurex kata tu....kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo: Murehan nya packaging lovit tu


Pastu muka sheols pon menggerutu.. ada hati keluar produk... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal tangan risteena tu mcm tu, nampak mcm tangan lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 01:33 PM | Show all posts
ni mesti sibuk nak sponsor ni sbb tu tangguh... bosan lah... nikah jelah korang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list