Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7225
View
66
Reply

"Takkan Nak Suruh Uqasha Telanjang Kat Set, Dik Non" - Michael Ang

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2020 02:22 PM | Show all posts |Read mode
Teruk lakonan Uqasha Senrose memakai seluar ketika melahirkan anak dalam satu babak drama Perempuan Tanpa Dosa dikritik. Tidak logik, kata mereka.


Perkara itu turut mendapat perhatian pengarah Michael Ang yang tertawa sambil memberi penjelasan.




Kredit foto: Twitter



"Itu gambar di sebalik tabir, dik non semua! Takkan I nak suruh @uqashasenrose2 telanjang kat set," tulisnya.


Menerusi video yang dimuat naik, Mike juga mengecam tindakan warga maya yang membuat andaian dan mengutuk sebelum menonton drama berkenaan.




  


"Gambar yang tular itu bukanlah dalam footage pun dan ia gambar di luar kamera. Sekadar gambar sekitar penggambaran.

"Sudah tentu bila shooting saya nak jaga aurat. Takkan saya nak suruh Uqasha buka seluar di hadapan semua orang dan sebab itu la ada letakkan kain.

"Nanti ada babak Usu (lakonan Uyaina Arshad) buka seluar dan bila tengok babak itu, penonton akan faham apa yang ingin disampaikan.

"Saya tak kisah dengan kecaman atau kritikan netizen. Saya anggap ia sekadar lawak dan sebenarnya kelakar juga bila dapat tahu ada orang muat naik foto itu dan menjadi tular.


Kredit foto: Twitter



"Tapi saya terima saja kecaman sebab netizen memang suka membuat andaian. Mereka lihat gambar itu dah terus buat andaian sendiri tanpa tahu apa-apa," katanya kepada mStar. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-10-2020 02:40 PM | Show all posts
hahaa... alah buat2 ajelah nampak logik. netijen ni... hahahaa.... lainkali kalau x nak nampak, kain tu kena besar ssangat yg menutupi tu. baru nampak logik gamaknya...

kalau kata tak logik cerita 3 idiot dulu lagi x logik. tapi cerita tu cerita jaman 2009 hehe... ada ke nak bersalin, serluk kt kawasan gelap, mana nampak. ahhaha, cahaya lampu kurang... nak agak2 kalau mmg doctor takpe.. tapi ini org buat pestaim. tapi sebbaik cerita keseluruhan baik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh jer la.baru letop dramanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:56 PM | Show all posts
Scene yang belum keluar kat tv lagi rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:01 PM | Show all posts
sama la iklan tuala pad wanita, xkn nk buat betul2...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah netizen tak tengok terus kecam

Itukan foto behind the scene adeh

Sebelum ni kecam tajuk Perempuan tanpa dosa tak logik

Nonton dulu drama nih kenapa tajuk dia gituh

Tak habis2 jadi pembaris
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 04:14 PM | Show all posts
Buat la mcm real. Pakai body double. Director pun boleh kadi double. cukur je bulu2 tu.
Tunjuk, betis, ibu jari...baru meletop.  Dah nak beranak pakai seluar. Keluak ikut mana celah kaki seluar ke? Nak buat suspen, terberanak tgh rumah. Tapi  x lojik. Ini lah karyawan2 filem malaysia. Story2 superb, execution hampehh..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamoon laa netizen... skrg kan ada seluar bersalin... terbuka bhgian kemaluan je y lain still tutup
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni marketing je la dik non.. mcm x biasa style mikel ang ni..  deols mmg dh plan nk post gambar ni sbb tu netizen akan kecam hence sesambil promote la drama deols.. choyyy...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Editor cari kena buat benang beranak pun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 04:35 PM | Show all posts
macam tak biasa mengangkang... choiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cupu at 27-10-2020 05:04 PM

Aku tgk kawan2 aku yg jual sobella dok share status founder diaorg..bgaduh ngan uqasha ni..pasal uqasha geli nk sebut nama sobella...hahaha..mcm2 hal... sama geng sskjp mmg A+ la klu gaduh.

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 27-10-2020 04:19 PM
Kamoon laa netizen... skrg kan ada seluar bersalin... terbuka bhgian kemaluan je y lain still tutup

Baru tahu ada rupanya seluar bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian cik non mikel ang x petik nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:06 PM | Show all posts
cupu replied at 27-10-2020 05:02 PM
Aku tgk kawan2 aku yg jual sobella dok share status founder diaorg..bgaduh ngan uqasha ni..pasal uqa ...

wow biar betul... no wonder hadek si ungka ni sampai kena saman... choii!
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsuruh pun telanjang
At least pakai short
Selimut tu besarkan sikit
Nampaklah real

Koserr la aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengarah tersohor pun kena marketing camni ke...kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 27-10-2020 05:02 PM
Aku tgk kawan2 aku yg jual sobella dok share status founder diaorg..bgaduh ngan uqasha ni..pasal uqa ...

tak lah. pounder ni yg over. si uqasha tu ckp dia tak pakai product tu je. pastu pounder ni sentap. dah tu xpakai product kilo dia nk buat camne
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Fonen tua tak payah jadik DivaAA 2.0 boleh takkkk... acah2 nak jadik DivaAA konon suka melahar tapi tak seswaiiiiii lah ponennnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 05:40 PM | Show all posts

Sape Yang Tularkan Gambar Tu?

Bukan kru engkau??

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list