Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13490
View
150
Reply

"Batang Hidung Macam Kena Punggung Belanga,"- Che Ta Tak Puas Hati Dengan MUA

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-10-2020 02:28 PM | Show all posts |Read mode
Rozita Che Wan memang sentiasa menjaga penampilan.


Ke mana sahaja, walau ke pasar pasti akan mengenakan solekan dan baju yang glamour.


Disebabkan itu pelakon ini amat meluat sekiranya jurumekap tidak memberikan hasil solekan yang terbaik mengikut citarasanya.


Foto: IG


Melalui Instagram, Rozita atau lebih mesra dipanggil Che Ta meluahkan rasa tidak puas hati dengan production house yang sekadar tangkap muat sahaja dalam memilih jurusolek (MUA).


"Save budget ka, ikut dan ja ka? Kadang penat artis bila shooting kena make up sendiri," tulisnya.


  



Di ruangan kome, ramai pula menyokong Che Ta.


Katanya memang betul kalau tengok drama Melayu memang tak semenggah solekan yang dikenakan pada pelakonnya.


  



  



Namun ada juga yang mengkritik Che Ta supaya tak perlulah nak berlebih-lebihan dalam bersolek.


Apa pendapat anda? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-10-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
soalan nya bayar full ka  x...retis ni klau x minta sponsor msti diskaun kaw2 punya..MUA xda mood la tu nk mekap lawa2
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:38 PM | Show all posts
dia ni xleh ke pakai simple2 je... tgk scha tu kadang t shirt n jeans jer.... nampak fresh n wangi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak tak berapa berkenan dengan RSO ni. Whoareyus sangat bakat dalam bidang seni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:38 PM | Show all posts
hahhaa tapi dia berlakon kt tv3 tu laki lindungan tu kan. yg itu sesuai watak tu kt dia. hahaaha..... kepoci
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi Statement bodoh dari retis
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:41 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by edoraixora at 27-10-2020 02:51 PM

Ada nmpak kt ig sherry baru nih, dia gambar ngan che ta zain kat thesherryshow....nampak sangat tua dah che ta, pipi mcam dah gelebeh.
Kat ig dia, kemain flawless lagik
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:45 PM | Show all posts
nampak sgt artis malaysia byk tak cun..opss..belakon duk dalam umah nk makeup tebal..realistik tak de lgsung. ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:49 PM | Show all posts
Ni kat ig sherry;
  


Ni kat ig che ta;

  




Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:50 PM | Show all posts
ckenj replied at 27-10-2020 02:45 PM
nampak sgt artis malaysia byk tak cun..opss..belakon duk dalam umah nk makeup tebal..realistik tak d ...

tambah lagi adegan laki bini atas katil tp bini pakai tudung lilit halal lingerie kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ka mekap setepek kalau ko pompuan kg kan. Untung la Hj Zeel offer dia character yg nk bergaya je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:58 PM | Show all posts

iolss tengok promo sherry show kat tv yg che ta ni la. perasan kat bahagian rahang kiri dia macam ada something. macam ada jerawat pasir.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 02:59 PM | Show all posts
edoraixora replied at 27-10-2020 02:43 PM
Ada nmpak kt ig sherry baru nih, dia gambar ngan che ta zain kat thesherryshow....nampak sangat tua  ...

kat ig sdri konfemla filter smpi langit ketujuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:01 PM | Show all posts
Production takde budget nak bayar MUA yang mahal2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:04 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 27-10-2020 02:38 PM
Akak tak berapa berkenan dengan RSO ni. Whoareyus sangat bakat dalam bidang seni.

che ta ni ala2 Kris Jenner la... anaknya lopa kim kardashian
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:04 PM | Show all posts
MUA? muay thai tau lah den..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 27-10-2020 02:58 PM
iolss tengok promo sherry show kat tv yg che ta ni la. perasan kat bahagian rahang kiri dia macam  ...

Iolls nampak mcm kiri kanan. Kat dlm drama pun nampak. Mcm break out tapi bahagian dagu tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:09 PM | Show all posts
Dia punya filter, Kim K pun boleh smebah ratu kat RSO ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 27-10-2020 02:49 PM
Ni kat ig sherry;



Cantiknya Intan.

Sampai hati RSO post gamba Intan buruk, sheol lawa padehal di IG Sherry sheol yang buruk, Intan lawa. Cih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list