Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
144113
View
1990
Reply

Dai Syed Didakwa Merogol? Ayah #74, Polis #369, Summary #497, Youtuber #716, Asiah Jalil #1350

   Close [Copy link]

Author: blue^panther    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-11-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by blue^panther at 1-12-2020 05:15 PM

Aku jumpa gosip ni kat ohbulan tadi, katanya dah kecoh kat twidder.....since aku takde twidder, anyone can spill the tea siapa kah pendakwah yg dimaksudkan??



by Arini Saleh


Di Twitter, viral dakwaan seorang gadis mengenai peserta program dakwah popular yang dikatakan merogol rakannya. Dakwa gadis ini, rakannya kini berada dalam keadaan trauma akibat episod hitam yang menimpa dirinya itu. Malah, gadis ini turut menyertakan screenshot luahan wanita yang pernah menjadi mangsa.

Bawa balik rumah?

Dakwa gadis ini lagi, rakannya yang naif itu dipercayai telah dibawa pulang ke rumah. Sebagai seorang rakan, dia berasa sangat marah dan sedih kerana tidak mampu membuat apa-apa.

Dakwaan mangsa pertama

Menafikan dirinya berselindung di sebalik akaun palsu, gadis telah menukar setting akaun kepada umum. Malah, dia turut menyertakan beberapa lagi dakwaan berkenaan sikap tidak bertanggungjawab lelaki tersebut.

Antara dakwaan mangsa

Walau bagaimanapun setakat ini tiada sebarang kenyataan atau maklum balas yang dikeluarkan peserta program tersebut.

Screenshot_2020-11-24-17-57-22-563_com.android.chrome.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-11-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Daie syed kan ni. Yang selalu menemani joy rempah ke mana mana. Dah ada tred kat CI nun
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewww..macam2 hal... memalukan agama.. patut diharamkan je rancangan ni.. yg masuk pun penunggang agama... keluar je memandai bagi talk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:08 PM | Show all posts
Baru ritu baca thread Joyah ada mention psl DS.

Tgk mcm BBNU sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt iols tolong tepek
Dekat bod sinun
Siapa gerangan
Tp iols mmg tak kenal
Mari tnya warga forum
Betul ke idok

IMG_20201124_181054.jpg
IMG_20201124_181109.jpg
IMG_20201124_181123.jpg
IMG_20201124_181140.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah guru tahfiz pon byk didakwa meliwat merogol.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Terganggu pulak iols tgk rambut dia
Dah biasa tgk ustaz ulama berserban, paling2 rambut sisir rapi, pakai minyak sikit
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus check in sini lepas melawat twitterjaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 24-11-2020 10:53 PM

OT-baru release mv lagu dgn gunakan model niqabis??? jgn timbulkn fitnah pd agama boleh tak???
  
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambik pengajaran. Jgn terlalu taksub kat individu yg nampak seperti ahlil syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi la report polis..duk tular net pe dapat...klo tak btui beso pitnah tu..pi report nnti p cek sepital haa..tu baru btui cara

Mcm mcm spekulasi..andaian..cite perasa itu ini..mende mudah je..pi report polis..cek.doktor pastu polis de bukti leh dakwa..reman..nnti berbondong mangsa lain mai ikut report

Dok canang lam net dpt apa?  Klo nk cite masak pajeri ok lah dlm net..masak taik kera ke haa..bengong mung
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kawan dia naif sampai boleh bwa balik rumah?
kenapa aku imagine kawan yg dimaksudkan tu sebagai seorang lembam? sorryyyy
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:57 PM | Show all posts
kalau sohih iols tak sabauuuu nak menghencap dan melahar yach !
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahh kwn kau tu yg gedik kalau tak gatal tak de lah ngikut. Ntah2 fitnah semata bukan boleh pakai gadis2 la nii khueennm
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Member bdk tu naif thp cmne smpai ikut jantan balik rumah? Ke membernya tu pun sama merenyam...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2020 06:23 PM
baru release mv lagu dgn gunakan model niqabis??? jgn timbulkn fitnah pd agama boleh tak???

Niqabis sendiri berhoodie depan bukan mahram.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgok rambut aje da boleh itu dia
#ds
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
iols tak terkejut pun dgn berita ini..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2020 06:23 PM
baru release mv lagu dgn gunakan model niqabis??? jgn timbulkn fitnah pd agama boleh tak???

Apakah ini???
Si syed ni cam gila publisiti jer
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn ngko tu bkn naif..tu bodow+gelenyar namanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list