Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
8911
View
50
Reply

Saya Bukan Duda…” Saiful Apek Akhirnya Buka Mulut

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-11-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pelakon dan pelawak Saiful Apek masih nekad untuk mengunci mulut perihal khabar angin yang mendakwanya sudah berkahwin dengan seorang pelakon wanita sekitar September lalu.

Kata Apek atau nama sebenarnya, Mohd Saifulazam Mohammad Yusoff, 51, pendiriannya itu demi menghormati dan menjaga hati pihak lain.

“Rasanya tak perlukan kesahlhan apa-apa, saya sudah maklumkan akan beritahu kelak untuk kepastian. Buat masa sekarang saya tak boleh berikan sebarang kepastian lagi dan apa yang kami post di Instagram itulah yang boleh kami katakan.

“Saya tak boleh cakap lebih-lebih… Bukannya berahsia tetapi apa yang saya beritahu itu bukannya samar-samar pun tetapi saya nak menjaga hati pihak-pihak tertentu.

“Atas sebab itu juga saya menghormati dan saya minta doakan yang baik-baik. Insya-Allah dalam tahun ini juga saya akan beritahu (perkara sebenar),” katanya kepada Gempak

Spekvlasi mulai tercetus sejak September lalu apabila Saiful dan pelakon wanita terbabit berkongsi foto memakai baju sedondon di Instagram masing-masing.

Peminat yang teruja dengan kemaskini terbabit menulis ucapan tahniah dan menunggu penjelasan selanjutnya daripada mereka.

Namun, ada juga yang beranggapan foto terbabit sebahagian daripada gimik daripada naskhah terbaharu lakonan mereka berdua.

Sementara itu, diminta mengulas mengenai situasi rumah tangga Apek bersama isterinya, Roslina Abu Hassan, jelas anggota kumpulan Senario itu mereka masih bersama.

“Sebelum ini beberapa tahun lepas pernah tercetus katanya saya sudah berpisah dan tinggal berasingan, tapi itu semua fitnah dan tak benar! Status saya bukan duda, saya masih berkahwin.

“Jadi, mana-mana yang orang dengar tentang perplsahan itu sama sekali tidak benar.

“Nasihat saya bertanggungjawablah atas kata-kata masing-masing. Amalan paling mudah ialah memuliakan sesama manusia tak kira bangsa dan agama.

“Yang penting kita husnuzon dan istiqamah mendoakan yang baik-baik. Jadi berhati-hatilah dengan kata-kata,” tambah Apek.

Apek dan Roslina berkahwin pada Jun 1994 dan dikurniakan dua cahaya mata lelaki iaitu Mohd Riyadh Aslam, 24, dan Mohd Radzin Aiman, 22.

Sumber : GEMPAK
IMG_20201126_075915.jpg
IMG_20201126_080104.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-11-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
51 eh umur apek..cptnya Masa berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:18 AM | Show all posts
suka sangat tgk muka Sabrina Ali tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak tanya sapa pelakon wanita tu, scroll bawah sikit dah tahu.. apek ni dah besar2 anak2 dia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Apek
Jaga isteri baik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:42 AM | Show all posts
poyo laaahhhhhhhhhhhhh.........
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
berlakonnn je kotttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 08:57 AM | Show all posts
Emm poyo la kau apek.
Kunci mulut tapi duk post gambar mengundang persoalan. Lepas tu expect orang nak doa baik2 je untuk dia amboiiiiiiiiiii.
Dalam Islam sekalipun diwajibkan menghebahkan perkahwinan utk elak fitnah.
Kalau kawin dgn sabrina tu ckp je la dan kalau dia bukan bini kau nafikan je lah.
Apa yg susah? tggu masa tiba la yada yada...byk konar, ehhhhh nk marah plk meols.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo dengan bini tak boleh nak up sweet sweet loving loving tapi dengan pompuan lain boleh pulak.

Dasar....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:22 AM | Show all posts
nak jaga hati sapo? hati bini ka
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Cheap marketing apa lah ni
Kami doakan produk/drama uols hauk dihumban ke loji
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
berlakon je ni..nak ke sabrina tu kat apek..rupe pon ada manis jgk tu..baik die cari orka
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawen dua ke dia ni.bukan dia mmg dh ada bini ker?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
selama dia jadi artis pun jarang , boleh dikira dgn jari dia share gambar dia dgn isteri dan anak2. So kalau dia pos gambo gimik drama camtu pun korang dh kata dia menikah lagi satu...nampak sgt korang tak kenal saiful apek
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 11:08 AM | Show all posts
berlakon je ni...kan rambut pendek si apek dlm gambar tu..rambut palsu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu apek ni mendunia macam mawi..mana2 ada dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
innocent_me replied at 26-11-2020 08:57 AM
Emm poyo la kau apek.
Kunci mulut tapi duk post gambar mengundang persoalan. Lepas tu expect orang  ...

Emo mmg jenis mcm ni..

Terkenang kisah lalu ka dik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa top dulu heroin tak pernah kalah..pasa sendat,mayat karen,wahida ..semua gred A.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apek ni ok apa? Si Sabrina ni dalam 10 tahun lepas ada rumour dia jadik ugama lain, wallhualam. Apek ni masa ada produksi laki bini dramatis nak amik arwah pak aku berlakon, dia datang rumah & ngadu, si laki bos produksi tu tak bagi crew solat, solat Jumaat pun tak bagi. Gitteww. Tu masa kejatuhan Apek, dia keje belakang tabir. Syarikat produksi tu pun dah jahanam rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 12:03 PM | Show all posts
Belum masa nak reveal drama/filem baru. Nanti dah nak tayang 'itu semua marketing strategy' katanyah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list