Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8058
View
85
Reply

Saya Akan Serahkan Bahagian Baba - Balu Mejar Mohd Zahir

[Copy link]

Author: Pinokiok       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2020 06:27 PM | Show all posts |Read mode

Kredit Foto : Utusan Malaysia



<span id="docs-internal-guid-577a1c95-7fff-10cb-42cf-ca2570263c45">Saya akan serahkan bahagian baba, itu kata balu Allahyarham Mejar Mohd Zahir Armaya, Nour Shafinar Harun, 31, apabila dikatakan menafikan hak bapa mentuanya AR Badul dalam pembahagian harta, lapor Utusan Malaysia.

Shafinar mengatakan bahawa Allahyarham suaminya sudah diistiharkan muflis sejak perkahwinan pertamanya. Berikutan itu arwah tiada meninggalkan sebarang harta seperti rumah, kereta mahupun motosikal.




<div style="text-align: center;">
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-12-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan puan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal sgt aku masuk
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian plak Kat Balu ni..semoga dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Susahnye jadi balu sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga Allah mudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah anak muflis pun digagahinya nak jgk mcm anak ada bejuta. Gila tamak dalam kpala hotak tak pikiaq ka ada cucu tu. Sememangnya org gila tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadap juga harta anak...sedangkan cucu cucu tu lebih memerlukan....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang dengan balu ni sorg je anak kan? ke iolls silap? tp dgn 1st wife pun ada anak juga kan. harap semua anak kandung pun dapat sama rata
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahagian utk anak mejar yg terdahulu dh bg belum
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sudah2 dia ni ek. Dedulu mak aku cakap dok bertunggu tangga kat rumah aku nak blajor direct pilem. Masa tu kawen dengan orang Sabah, sedara mara one of owners Production Film. Dapat baby mak aku citer, bawak tiap2 hari rumah kita, mak aku kata baby tu dipanggil Jojohn. Tak sure arwah ialah baby tu.
Pastu kawen dalam 3-4 tahun jer, pastu cerai. Gila kawen, anak anak bersepah2 merata. Arwah pak aku Mninggal, hidung dengan gigi jongang dia pun tarak nampak, puihh. Aku jerk angin, Im sure my dad ok ok jerk dengan lalang cenggitu.
Duit bagi kat dia satu gunung pun tak cukup kot. Ada bini muda kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni le padahnya bila org lelaki suke berbini n tabur sperma aje. Bila dh tua byk pulak tuntutannya... Konon2 mcm dia dulu berjasa sgt le. Dasar....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 1-12-2020 09:05 PM
Bahagian utk anak mejar yg terdahulu dh bg belum

Belum...mngikut knyataannye dia simpan utk ank2 tiri...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah yg menyebabkan askar hebat ni muflis? Pastu dah muflis xyah la kahwin lagi. Hadoyai. Yg bedul ni pulak nak berebut harta dah kenapa? Lapar sangat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:01 PM | Show all posts
awal sgt ke aku masuk ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 1-12-2020 09:54 PM
Tak sudah2 dia ni ek. Dedulu mak aku cakap dok bertunggu tangga kat rumah aku nak blajor direct pile ...

Ada gak baca mak angkat arwah panggil arwah nama jojon..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
x malu btl.... tp ramai jupe org perangai gini... ms kecik x hirau ank... bl besar mencari pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:37 PM | Show all posts
kalau btl2 nak fight.fight lah utk cucu2 tu..pttnya dia sbg datuk lg lah ptt bantu cucu2nya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
erm kalau nk ikut faraid bahagian sendiri jgn lupa ada bab juga yg tugas famili lelaki kene tanggung anak2 arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 1-12-2020 08:40 PM
Yang dengan balu ni sorg je anak kan? ke iolls silap? tp dgn 1st wife pun ada anak juga kan. harap s ...

Haah yg kecik tu je
Kiri kanan ank dgn suami dl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list