Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15663
View
153
Reply

Neelofa Buang Lebih Empat Ribu Gambar Di Instagram

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2020 03:05 PM | Show all posts |Read mode
Selepas Neelofa, 31, mengumumkan berniqab pada 15 Oktober lalu, kini pengacara dan usahawan itu membuat keputusan untuk memadam semua foto 'hijabster' di Instagram (IG)nya.


Foto-foto tersebut termasuklah saat hos dan pelakon ini menghadiri beberapa acara fesyen terkenal dunia dan saat dirinya memperaga banyak jenama mewah antarabangsa serta cover majalah yang pernah dijalaninya sebelum ini.


Foto: IG




Menerusi pemerhatian Gempak, daripada 7,568 kini hanya tinggal2,648 keping foto yang tinggal dalam akaun Instagramnya yang mempunyai lebih lapan juta pengikut itu.




  



  



Sebaliknya, tunangan PU Riz ini hanya meninggalkan foto kenangan di Mekah, dan bersama ibu, Datin Noor Kartini Noor Mohamed, keluarga serta tuntutan kerja.


Ia juga mengekalkan semua foto dengan penampilan baharunya, berniqab serta petikan petikan berunsur kerohanian.


Tindakan yang dilakukan bekas pengacara MeleTOP itu turut dihidu oleh segelintir peminat setia.


Foto: Via Gempak


Sebelum ini, ketika sesi siaran langsung di laman Instagram (IG) Naelofar bersama pelakon Perempuan Tanpa Dosa, Uyaina Arshad, pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor mengaku dirinya berasa bebas dan lebih bahagia sejak memakai niqab.


"Alhamdulillah saya sukakannya dan bahagia. Saya rasa lebih free (bebas) sekarang," katanya. -CARI


Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-12-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
omg x sempat nak screenshot..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah buang semua.jangan ada ig
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak caye lopa dah tinggalkan mason
But if lopa tak lagi dapat mana2 endorsement luar barulah aku caye dia dah bersih
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus sedar diri ... bawa nama agama ... jgn nak gila attention lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangan PU "ter"sentuh tangan Lofa ke tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mula dah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku perasan neelofa jarang dah LIKE post si LMK.. Hahaha.. Tahu aje la LMK punya post lately...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyolah.. tgh hangat bercinta nak kahwin kan.. kau syurga imamku gitew.. x yah over sangat. Masa depan kita x tau. Nanti ada problem.. masuk balik ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
buang actress & tv host maksudnya dah bersara jd retis ke cemana
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang? Ke just hide.. Kohkoh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:30 PM | Show all posts
Begitulah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga istiqamah..sekarang mmg tgh bersemngat hidup baru dan sanggup tinggalkan segala2nya demi mengejar cinta seorang lelaki bergelar imam..semua tgh indah. Semoga lepas nikoh lopa.dpt duduk jauh2 dr family supaya tidak ada masuk campur..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 4-12-2020 03:33 PM

archieve je tu tapi bagus la.
tapi perluke video bertentang mata dgn piyu???? geli dah la perampas tak padan dgn title niqabis pak ustaz! lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Boringnye cite perubahan lofa every week...

Itu je ke yg perlu dibicarakan ketika ini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
First time aku tengok org pomote percintaan sorg niqabis sorg pak ustaz... sapa lah admin ig tu ye..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo i ingat tinggal 100 camtu.. rupenye ribu2 lagi.. xde effect pun.. boleh je google gambar sexy kau lg.. internet never forget..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 04:28 PM | Show all posts
awal2 berniqob ramai kata dia suka tukar2 profile pic, betul ekkk???
sekiranya benar, halah halahhhh angattt.. masih lapar perhatian

apapun moga terus istiqamah yekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 04:28 PM | Show all posts
delete jela terus ig tu !
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana tenggelam dek isu daie al-rogoli maka jah pon buat la sesuatu nak stay relevant... Jah mana boleh kalah... Dgn budak kecik umur tak sampai sebulan pun nak bersaing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list