Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1422
View
15
Reply

My Forever Sunshine / Trab Fah Mee Tawan [Thai Lakorn]

[Copy link]

Author: miszclassique       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2020 11:59 PM | Show all posts |Read mode
Hello uols, sekarang i tengah enjoy tengok drama siam ni...
Jadi nya saja2 sharing kat sini nak mengajak yang lain tengok jugak in case berminat...
Drama ni masih on air lagi sampai 15 Disember 2020 lagi dan boleh tengok dekat Viu...
Episode baru akan release kat Viu setiap hari pukul 1.30AM hari yang sama dengan tayangan kat Thailand...

TAJUK: MY FOREVER SUNSHINE



Sinopsis olah sendiri sambil2 cedok dari google:
Mengisahkan seorang heroin dari family kaya yang berperangai annoying tetapi mempunyai sejarah keluarga yang menyedihkan. Lepas jadi yatim piatu, dia terpaksa duduk dekat rumah Artit (Hero hensem my taste aummm). Heroin ni sangat obses dengan si hero sampaikan hero rasa sesak napas tapi tetap baik dengan heroin yang dianggap macam adik sendiri sebab dia takde adik. Hero ni dah ada someone dalam hati dia, tapi tak berani nak confess sebab wanita tu ialah kawan baik dia sendiri. Kawan dia (Thanon) pun suka kat perempuan yang sama. Jadinya untuk elakkan gaduh sesama kawan, masing-masing tak confess. Nak dipendekkan cerita, si heroin ni buat something yang si hero tak dapat maafkan, yang mana si hero hampir mati tapi umur panjang alhamdulillah. Lepas kejadian tu, si hero jadi benci sebencinya dekat si heroin dan mula lah sesi love-hate relationship mereka. Apa yang heroin buat sampai hero benci dia? Dapat ke heroin dengan hero bersatu? Nantikan kesudahannya.....jeng jeng jeng

p/s: Tengok cerita ni rasa nak lempang maid-maid kat rumah hero tu sebab menjadi betul lakonan diaorang.

Hero: Mark Prin Suparat


Heroin: Supassara Thanachart


Watak-watak lain:
Panjan Kawin Imanothai (Thanon/Non)
Sirilak Kwong (Ling)
Freut Chatphong (Korakot/Kot)

Trailer dari Youtube:


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-12-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ioals tengok crite ni... heroin dia mmg annoying thp gaban ... sian artit x blh main rugby dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Minat hero citer ni sejak tengok dia berlakon dalam My Husband In Law. Love hate relationship juga citernya.

Yang  ni kena tunggu orang up la dulu sebab saya takda viu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Si heroin nie mcm penah lihatlah muka dia....iklan kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2020 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
matryoshka replied at 5-12-2020 12:28 AM
Ioals tengok crite ni... heroin dia mmg annoying thp gaban ... sian artit x blh main rugby da ...

Hehe ep 1-5 tu memang geram je tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2020 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
pinklepie replied at 5-12-2020 12:30 AM
Minat hero citer ni sejak tengok dia berlakon dalam My Husband In Law. Love hate relationship juga c ...

Ada baca jugak dia menang awards dari cerita tu, okehhh pasni dah ada drama nak ditengok lagi after habis yang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 11:17 AM | Show all posts
Meouls tengok citer ni sebab kao supprasa, heouls sangat meyerlah dalam drama jadi spy nama  SUAM (tandas) tu. tapi wtak sheouls kali  ni dah la annoying, borderline psychotic pon ado.  dah kenapa sampai claim kena rogol  bagai.

Mark  ni mmg forte dia genre revenge/slapkiss so  biasa je la. Drama tahun ni xde yang betul2 excited nak tengok . Yg menjadi kegilaan kat thailand drama Boyslove - I  told Sunset about u
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2020 08:49 PM | Show all posts
salah bod nih.....move to Asia & Latin Mania
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
eddlisa_uyuk replied at 9-12-2020 08:49 PM
salah bod nih.....move to Asia & Latin Mania

Okayyy sis momod, ingatkan memang kat bahagian drama...tenkiu ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 07:34 AM | Show all posts
yeay another drama Mark Prin.. walaupon iolls suka heols since Panyachon Kon Krua tp masa tgk My Husband in Law tu agk bosan, xsure sbb jalan cerita or episode panjang sgt, hehe
tp drama ni mesti tgk even genre mcm sama ja dgn My Husband in Law
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 07:38 AM | Show all posts
azimodin replied at 9-12-2020 11:17 AM
Meouls tengok citer ni sebab kao supprasa, heouls sangat meyerlah dalam drama jadi spy nama  SUAM (t ...

hi kaka.. lama tak bersua, hehe
tahun ni rasa agak bosan dgn lakorn, tak ada yg menyerlah bg iolls
kemain drama kegilaan Boyslove dkt Thai.. BL iolls tak leh nak tengok, rasa mcm dah melanggar hukum alam
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 11-12-2020 07:38 AM
hi kaka.. lama tak bersua, hehe
tahun ni rasa agak bosan dgn lakorn, tak ada yg menyerlah bg ioll ...

Kaka tengok boyslove lite anime masa zaman uni, tu pon rasa macam selangkah ke dark side sangat. Yg thailand ni kaka tengok saifah/zone why r u je sebab xde la pervy sangat. Tahun ni lakorn sendu2 yg amat, asyik citer revenge business, revenge mak tiri je. Yg bagi kaka x sakit kepala sangat tahun ni Chunchueu Bussaba.. Sekarang pon kaka tengok balik Khun Mae Suam Roy dengan lub luang jai
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2020 10:49 PM | Show all posts
azimodin replied at 11-12-2020 01:10 PM
Kaka tengok boyslove lite anime masa zaman uni, tu pon rasa macam selangkah ke dark side sangat. Y ...

hihi.. iolls tgk trailer BL dkt youtube iolls layan lakorn tahun ni 3 ja - Payakorn Sorn Ruk, So Wayree dgn My Husband in Law.. kalau nk repeat tgk pon maybe So Wayree ja
Chunchueu Bussaba tu teringin nk tgk sbb Film Thanapat ada, hehe
Lub Luang Jai tu best ka kaka?

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 11-12-2020 10:49 PM
hihi.. iolls tgk trailer BL dkt youtube iolls layan lakorn tahun ni 3 ja - Payako ...

Best chuols. Disebabkan citer ni la kaka tetiba terbuka hati menerima abam Great kedalam rembes list kaka. Tapi sediakan tisu untuk lap bibir berdarah sebab orang jahat dia sejenis ular tebelit sampai kaka asyik gigit bibir. Yg penting main couple happy ending agak awal la. Cast list dia mmg best
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2020 09:52 AM | Show all posts
azimodin replied at 12-12-2020 02:20 AM
Best chuols. Disebabkan citer ni la kaka tetiba terbuka hati menerima abam Great kedalam rembes li ...

hehe.. orait masuk dlm list
iolls pon tgh mencari lakorn yg watak jahat mmg jahat gila2
kalau couple happy ending awal lagi ok tu.. jgn asyik tgk sunset udah la
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
i layan citer ni everyday..ep 16 xtgk lg..sejak wujud watak pmark mcm bosan pulak..
mark prin mcm makin hnsem skrg..i mnt giler gf dia si kimmy..
heroin citer ni psiko teruk masa sekolah kan..comel jer..
dom citer secret bride dia mcm gila2 jgk ngan great
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list