Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
704
View
2
Reply

Tukar switch utk keyboard mekanikal

[Copy link]

Author: superdogol       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-1-2021 01:30 PM | Show all posts |Read mode
Assamualaikum & salam sejahtera. Selamat Tahun Baru 2021

Ada yg gunakan keyboard mekanikal Armageddon MKA-3C, blue switch? Boleh tukar keyboard switch dia sbb kat packaging ada bg tau switch nya hot swappable. Masalahnya dah cuba guna tool yg diberikan utk cabut switch, tp takut lak nak guna force sbb mcm terlalu ketat dan tak mau lekang dr socketnya. Tak silap switch nya jenis outemu blue switch.

Ada yg pernah alami masalah camni ke? Share sini kalau ada solution nya. TQ

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-1-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah la. Saya cabut aje. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2021 06:55 AM | Show all posts
rasa cam nak pecah keyboard pun ada. pakai dlm setahun switch nya dah tak baper elok, dah jadik mcm sticky keys. bila tekan, dlm sesaat baru naik balik ke posisi asal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list