Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1571
View
40
Reply

The Wrestling Thread (for wrestling fans only)

[Copy link]

Author: ChildrenOfBodom       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-1-2021 09:51 AM | Show all posts |Read mode
Thread didedikasikan untuk peminat gusti. For a start aku nak post full match yg available kat youtube
@sekngucing
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 6-1-2021 09:52 AM | Show all posts
Adam Cole vs Aleister Black (Extreme Rules Match)


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 09:54 AM | Show all posts
Kenny Omega vs Joey Janela (Lights Out Match)


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 09:55 AM | Show all posts
Adam Cole vs Johnny Gargano (2 out of 3 falls match)

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 09:56 AM | Show all posts
kenal TJP je orang filipin. hensem
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 09:56 AM | Show all posts

Ricochet, Pete Dunne & Viking Raiders vs. Undisputed ERA C WarGames Match


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 10:05 AM | Show all posts
lil_honey replied at 6-1-2021 09:56 AM
kenal TJP je  orang filipin. hensem

beliau masih aktif di Impact wrestling..kalau nk lagi jambu, Sammy Guavarra.hispanic


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 10:08 AM | Show all posts

NXT North American Championship Ladder Match: NXT TakeOver: New Orleans



Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 10:11 AM | Show all posts
anyway nak tanya. apa yang dapat dari tgk wrestling nih?
did you learn how to fight back?
or psychology manusia, kdg jgn pandang rendah kat manusia yang kecik tapi power?  
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 10:14 AM | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 6-1-2021 10:05 AM
beliau masih aktif di Impact wrestling..kalau nk lagi jambu, Sammy Guavarra.hispanic

jambu sgt nih. tjp ade muka melayu sikit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 10:14 AM | Show all posts
lil_honey replied at 6-1-2021 10:11 AM
anyway nak tanya. apa yang dapat dari tgk wrestling nih?
did you learn how to fight back?
or psych ...

for entertainment, and can pick up one or two moves or trick too
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 10:19 AM | Show all posts
dekat twitter ade a few twitter femes yang memang suka wrestling tu yang tau TJP tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 10:21 AM | Show all posts
lil_honey replied at 6-1-2021 10:19 AM
dekat twitter ade a few twitter femes yang memang suka wrestling  tu yang tau TJP tu.

ingat you layan jgk wrestling
naah TJP







Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 10:54 AM | Show all posts
Zaman 90an punya gusti sy tgk..skrg dh x tengok..tp kdg2 tgk kat YT..sy suka yg ganas mcm Abdullah the Butcher..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 11:31 AM | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 6-1-2021 10:21 AM
ingat you layan jgk wrestling
naah TJP

layan je tapi tgk gitu je la. takde nak fanatik, takde nak benci.
dulu2 kalau ikut arwah abah lepak kedai kopi tu, tgk je wrestling kat tv kedai

cuma wrestling dulu byk dramatic nak compare dgn skang byk action and trick.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 12:08 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 6-1-2021 10:54 AM
Zaman 90an punya gusti sy tgk..skrg dh x tengok..tp kdg2 tgk kat YT..sy suka yg ganas mcm Abdullah t ...

orang yang stuck in the 80s and 90s memang takleh terima gusti moden.. macam jim cornette... hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 12:10 PM | Show all posts
lil_honey replied at 6-1-2021 11:31 AM
layan je tapi tgk gitu je la. takde nak fanatik, takde nak benci.
dulu2 kalau ikut arwah abah le ...

haah dulu banyak gimik, karakter dan drama/storyline

sekarang banyak high spot, big moves... storyline apa takdak sangat
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 12:13 PM | Show all posts
NXT ni for rookie ke?sebab nama ramai yg tak kenal.. lamanya tak tgk wrestling
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2021 12:28 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 6-1-2021 12:13 PM
NXT ni for rookie ke?sebab nama ramai yg tak kenal.. lamanya tak tgk wrestling

NXT tu developmental territory..

Wrestler2 baru, yg muda2, wrestler indie yang takdak pengalaman bergusti untuk televisyen, sebelum masuk main roster (RAW / SMACKDOWN) depa akan bergusti di situ dulu beberapa tahun, untuk bina karakter, pengalaman etc sebelum serap masuk main roster

Company gusti yang besar2 mcm WWE tu, punca pendapatan utama depa adalah deal ngan stesen televisyen. Contohnya depa ada deal ngn channel FOX untuk show SMACKDOWN selama 5 tahun berjumlah USD 1 billion lebih.

So wrestler yg dah ready untuk tv appearance ja la baru depa serap dalam smackdown dan raw. Bila tayang kat stesen tv utama tu, depa kena create drama dan storyline yang menarik untuk tarik audience, in ring performance jadi kurang dititikberatkan.

Meanwhile NXT walaupun mcm untuk rookie, tapi sebenarnya NXT lagi best kerana lebih titikberatkan in ring performance.

Sebabtu kalau follow gusti WWE zaman sekarang akan selalu nampak perdebatan NXT lagi best dari main roster etc.


Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 12:39 PM | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 6-1-2021 12:28 PM
NXT tu developmental territory..

Wrestler2 baru, yg muda2, wrestler indie yang takdak pengalam ...

ooo yelah..baru teringat..dulu daniel bryan pun dari sini kan..the miz dia punya cikgu..pastu bergaduh..hahaha sori la..iols lama tak tgk wrestling...tapi event kat stadium putra tu iols pegi tauuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list