Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
80775
View
1992
Reply

Lepas kantoi main apps GAY & nak tampar anak, SS rakam single hasil i-sinar bini? Ina Naim EJEK netizen #1, Nak SAMAN family pasal harta #303 #1183, Kantoi PAU 30k kat arwah bapa #1563 #1626

 Close [Copy link]

Author: cikgojesss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by cikgojesss at 16-1-2021 04:30 PM


Lepas berzikir kat fesbuk, jelir lidah dulu seround..



Back to topic, katanya bakal kembali dengan single baru berjudul Zafeen Solawat (tajuk taknak kalah ) Adakah mampu boom atau sendu nakharom macam lagu2 sebelum ni? Bincangkan..



*********************************

UPDATE:

POST #12 - Ina Naim merentan dgn netizen yang bagi dahi merah kat live facebook. Fefeeling bagi ceramah tapi merepek meraban sampai lari topik (dahi merah = refer post #22)

min 03:40 Ina mengadu netizen bg dahi merah
min 05:20 Ina hencap netizen tak sekolah agama
min 14:45 Anak tegur tak baik doa buruk kat org


*********************************

POST #47 - Tollolwers sila take note! Jangan sampai SS bengang dan end live sebab takda orang respon masa live.



*********************************

POST #159 - SS pergi Balai Polis buat report. Katanya tahun ni (setakat 10/1/2021) dah lebih 3 kali buat report (posting dah padam, propa?) Sarjan Polis siap cakap SS sesuai nyanyi lagu rock




*********************************

POST #182 - Video bukti SS sesuai nyanyi lagu rock. Sarjan Polis menganjing?

minit 7:20


*********************************

RUJUKAN THREAD LAMA:

https://mforum.cari.com.my/forum ... ra=&page=1&mobile=2

SS kantoi main apps GAY. Ugut nak tampar anak secara live sebab anak nak makan kek Secret Recipe. Mak pentingkan tembolok sendiri sudahnya anak jadi mangsa tak dapat makan kek.

Start minit 12:35


Kantoi main GRINDR

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-1-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank beranak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nama macam sedap.rupanya keluarga yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:20 PM | Show all posts
iza zaim dgn tudung kemek
serupa org rohinya
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:23 PM | Show all posts
family theols ni ada tak yang normal? as in adik beradik ina takkan semua nya specis gini?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ina duduk stail tahan nk yakyak ke tew
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm gmbr atas tu nmpak wangi je kan.  Realitinya kepam ank beranak ni.  Rohingya sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
wah patut suara sodap isap konek rupanya haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2nya pandai tak nk eja nama tu...
Ss ni kalau ambik gambar mmg kena buat mulut muncung ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini ni mak bapak paling tak guna didunia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
awas ya.. ass ass marah siapa yg bagi emoji gelak kat heshe!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-1-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iza pun marah ya siapa yang bagi dahi merah kat laki sheols!!

minit 3:40
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:35 PM | Show all posts
Harap wartawan Cari pun tak sibuk2 buka thread utk aimy
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Memula baca tajuk, memati ingat group dari Turki, skali klick... hallamaaak, The kepams rupanya. So mata si penipu tu dah celik balik kah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuoolsss jgn la kutuk anak2 dia.. iolsss simpati sgt dgn anak2 ass ass ni.. diorg takde pilihan utk pilih mak pak
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 10-1-2021 01:31 PM
Iza pun marah ya siapa yang bagi dahi merah kat laki sheols!!

minit 3:40

Selalu tengok video mute suara...tapi kalau diorg ni, terpaksa tutup screen baru boleh dengar audio dengan tenang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
X sabar nak dgr lagu selawat sohai n iza sekeluarga
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk lagu nak gempak tp hasil tak berkualiti. Ditambah lg dgn sikap " penyanyi".  
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp nok ss ni chill je ina naim pulak cpt naik angin..adui
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg banyaknya thread makhluk iq 2 digit ni...
Iols dah nyampah nak tengok dia dan perilaku dia.

Betul2 macam orang iq 50 ke bawah.
Muka dia pun macam ancestor manusia yang dah pupus tu, neanderthal. Perangai pun lebih kurang. Choiii! Mintak @Kurex peri mengurut dengan SS
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list