Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
881
View
5
Reply

[ENGLISH SERIES] Audition untuk jadi zombie dalam siri "The Walking Dead"

[Copy link]

Author: pakjep       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-1-2021 12:12 PM | Show all posts |Read mode
The Walking Dead telah pun memasuki season ke 10. Dalam drama bersiri tersebut kita lihat zombi-zombi yang berkeliaran mencari mangsa. Sekali pandang nak jadi zombi senang jer. Jalan terhoyong-hayang macam orang mabuk dah kira ok lah. Tapi bukan senang nak jadi zombi pun. Kena audition dulu. jadi zombi kampung pisang boleh lah. tepek-tepek dengan bedak jer. Apa yang pengarah tu cari untuk menjadi zombi tak tahulah. Bukan main sebat jer. Kalau muka dah ada iras-iras zombi pun belum tentu pass audition...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-1-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pelakon zkp x nk...try..ka???
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 07:53 PM | Show all posts
Kalau ada bakat apa salahnya mencuba
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2021 12:40 AM | Show all posts
the walking dead ni last tengok season 7 kot...
makin tak best
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 03:59 PM | Show all posts
hidup lg ke wd ni?  
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Susahnya nak lakon jadi zombie

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list