Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7148
View
86
Reply

Sedia Lakon Aksi Panas, Jasmine Suraya Pilih Remy Ishak Jayakan Babak

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2021 12:28 AM | Show all posts |Read mode
Jasmine Suraya bersedia untuk melakonkan babak panas dalam mana-mana drama atau filem sekiranya diberi peluang.


Perkara tersebut diakui sendiri oleh pelakon yang kini popular menerusi drama Bidadari Salju itu dalam segmen soal jawab bersama pengikut Instagramnya.








Jawapan tersebut diberikan selepas seorang pengikut bertanyakan soalan: Saya terfikir sama ada awak sanggup melakukan babak panas dalam drama atau filem.


Jawab pemilik nama penuh Jasmine Suraya Chin Xian Mei itu, dia bersedia melakukan aksi tersebut sekiranya babak berkenaan wajar dipersembahkan kepada penonton dalam sesebuah drama atau filem.




Kredit foto: IG Jasmine



Ya, saya akan lakukan sekiranya babak tersebut wajar dan memberi impak terhadap jalan cerita, tulisnya.


Lebih mencetuskan kehangatan, pelakon berusia 32 tahun itu turut memilih pelakon kacak Remy Ishak sebagai pasangan untuk melakonkan babak panas berkenaan.

Jika saya diberi pilihan, saya akan memilih Remy untuk menjayakan babak tersebut dengan saya, katanya ringkas.




Kredit foto: IG Jasmine/Remy




Baru-baru ini, lakonan Jasmine sebagai watak penggoda bernama Jeannie dalam Bidadari Salju antara yang memberi impak sehingga dia menerima ugutan bunuh dan disimbah asid daripada penonton drama berkenaan.




  



Bidadari Salju yang kini hangat ditayangkan dalam slot Akasia TV3 turut membariskan Sweet Qismina dan Adam Lee sebagai teraju utama.


Terdahulu, Jasmine merupakan pelakon berbangsa Cina yang sering diberikan watak sebagai wanita Melayu dalam kebanyakan drama dan filem.




Sumber: K! ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-1-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Habis @Kurex nak letak mana?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols bajet lagi hot dari scene juliana hana dengan aqasha ke? Filem apa tak ingat. Rempit kot.

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sib baik sheols tak jawab ala2 fantasi acik ning baizura. Mau kena gam nanti sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
amboi..pilih bang remy
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo laie sutradara osman ali
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-1-2021 12:46 AM
Sheols bajet lagi hot dari scene juliana hana dengan aqasha ke? Filem apa tak ingat. Rempit kot.

Kaka xsuka dgr suara dia.. Plus lakonan kayu. Cmne leh masuk industry ntah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:22 AM | Show all posts
Adakh filem2 Mulayu akn mmaparkn aksi2 steamy x lama lgi?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi. Pilih bam wemy. Umur jasmine ni berapa eh? I rasa mcm dia dah kertu walaupun badan kecik molek
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jasmine Suraya ni memang daring dan sexy.
Dalam filem Daulat kan daring scene dgn Shidi.
Why Remy? Adakah sbb Remy selalu banyak hot scene dgn heroin?
Teringat2 scene Remy dgn Datin DD dalam filem Sembunyi: Amukan Azazil.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:34 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-1-2021 12:42 AM
Habis @Kurex nak letak mana?


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia macam terkepit sikitkan..macam tak sampai
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x leh lupa dlm Hero Seorang Cinderella dia jadi bff fazura kn..dia ckp ..Bapakkk kauuu..kelako giler..kemain tekan suara!!! Tp dia lawa sangat dimata ku..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa, umur dia? Nampak mcm tua sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
nak yusof bahrin. rasa cinta membara tengok dia dalam citer bercinta dgn jin
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada yg asyik tya umur dia ni, nampak sgt xbaca artikel
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kt mata ak dia cantik, tp xdpt watak heroin. selalu dpt watak antagonis. adalah watak heroin yg dia jd anak angkat azizah mahzan cari ibu kandung chinese dia. bg ak dia ala2 nasha aziz.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur ada tulis atas tu 32 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Shes 32?!?! Ingatkan baru in her early 20s
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang pelakon Malaysia ni dah kenapa? Jayakan aksi panas bukan buatkan kau nampak mcm pelakon hebat la gampang!!! Ke kau memang ada niat nak buat aksi panas? Siap bagitau awal2 dgn siapa kau nak berlakon. Ni sundal namanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list