Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11825
View
151
Reply

Syanie Hisham Kembali Bergelar Isteri

[Copy link]

Author: mamaida28       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-2-2021 01:21 PM | Show all posts |Read mode
pabila selamat disatukan dengan lelaki pilihannya, Zahril Hafiz, pada 9 pagi hari ini.
Syanie atau nama penuhnya Syaniza Hisham, 47, berkongsi foto bersama suami di Instagram Story miliknya sebentar tadi.
Alhamdulillah dah selamat diijabkabulkan. Terima kasih semua atas doa kalian, ujarnya pada kapsyen gambar bersama suami.
Bagaimanapun pelakon Cinta Luar Biasa itu tidak berkongsi butiran lanjut berkenaan majlis pernikahan kali ketiganya itu.
Sebelum ini Syanie turut mengambil pendekatan untuk tidak menghebahkan tentang hubungan cintanya dengan suami, termasuk majlis pertunangan mereka yang berlangsung pada tahun lalu.
Terdahulu Syanie pernah mendirikan rumah tangga bersama Mohd Attirmidi Abdul pada 1996 sebelum berpisah pada 2002. Manakala perkahwinan keduanya pula dengan Nadi Putera Mohammad Zainol pada 2014 pula bertahan selama dua tahun.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah syane, nampak comel lak mekap pengantin..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:26 PM | Show all posts
ramainya kawen sebulan dua ni, tapi yang ditunggu2 masih belum tiba lagi

tahniah, senang jodoh syanie ni, dah 3 kali merasa kawen ya
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah syanie & suami
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnyaaaa. Tahniah Syanie. Teringat cerita Senario..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:32 PM | Show all posts
Tahniah Syanie dan suami.
Suka iols baca cerita orang bina masjid
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:34 PM | Show all posts
Tahniah.. comelnya kak syanie ni.. dia pun kurang kontroversi
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tak nampak 47 langsung, berseri2 pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa kali dah dia ni kawen, jahkubis bila lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Tahniah, semoga berbahagia hingga ke Syurga... aamiin.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah syanie and hubby. Terserlah seri Pengantin. Bahagia kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel makeup dia.. Terus nampak muda
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal ada couple menikah je mesti org tanya perihal yg di sinun. Tu lah kecoh sgt mencanang. Nasiblah
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:39 PM | Show all posts
ehhh so happy for herr. nampak cantik comel je  makeupnya tak overr.
well done to MUA  dia, biasa pengantin badan plus size makeup hauk konon nak selim kan muka pengantin
tapi yang ni menjadik sangat.

btw jap lagi adalah tu loli aka jennie merempan buat thread "artis veteran terburu buru nikah"
sabar eh loli
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:40 PM | Show all posts
comel makeup dia...semoga berkekalan hingga akhir hayat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki syanie ni umor berapa. Mcm masih muda je
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah syanie n hasben
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:41 PM | Show all posts
Alhamdulillah semoga jodoh kali ini kekal ke jannah hendaknya. amin ya mujibbbb
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:43 PM | Show all posts
adoi lepas satu, satu..

loli sabaq na

utk tak ot, tahniah syanie.. till jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Surprise lagi!

Tahniah syanie. Nampak comel sgt tak gaya mendekati 50an.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list