Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11512
View
142
Reply

Wajah anak dikritik tidak comel, ramai peminat tampil ‘back up’ Mawar Rashid

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-2-2021 11:10 AM | Show all posts |Read mode

Baru-baru ini, pelakon jelita Mawar Rashid berkongsi beberapa keping gambar anak perempuannya, Raden Seri Rosabella Cinta yang kini berusia dua bulan untuk tatapan para peminat di laman sosial Instagram.




Baru-baru ini, pelakon jelita Mawar Rashid berkongsi beberapa keping gambar anak perempuannya, Raden Seri Rosabella Cinta yang kini berusia dua bulan untuk tatapan para peminat di laman sosial Instagram.

Anak ‘mommy’ atau anak ‘daddy’?Menerusi gambar-gambar tersebut, Mawar dilihat tersenyum gembira saat memegang dan mendukung anaknya yang memakai baju berwarna merah jambu bersama reben comel di kepala. Aww. Comel sangat!
ADVERTISEMENT



Tidak dinafikan lagi, ramai peminat yang teruja melihat perkongsian pelakon berusia 26 tahun itu dan memuji kecomelan bayinya. Malah, ada yang menyatakan pendapat anaknya itu mirip bapanya, Raf Yakob.
Komen tidak berasasNamun dalam ramai yang memuji, ada seorang netizen yang kurang sopan meninggalkan komen tidak berasas mengkritik wajah kedua-dua anaknya, Raden Rosabella serta anak lelaki Mawar iaitu Raden Muhammad Rafael yang disifatkan tidak secantik dan setampan ibu bapa mereka.

“Kenapa anak dia dua-dua tak comel padahal ‘mommy daddy’ cantik dan ‘handsome’,” tulis netizen itu di ruangan komen.Budak pun nak ‘body shaming’ ke?Berikutan komen negatif daripada netizen berkenaan, ramai peminat dan pengikut Mawar tampil mempertahankan anak-anak Mawar Rashid. Mana tidaknya, masing-masing masih kecil lagi. Tiada hati perut sungguh kritik ciptaan Allah!
Baby semua comel Bawa mengucap sebelum menghinaKecil hati Mawar kalau baca komenKalau tiada benda baik nak diluah, lebih baik diam
Mawar berkahwin dengan suami, Raden Ahmad Faizal Yaakob yang juga merupakan adik kepada penyanyi dan cef selebriti terkenal, Fazley Yaakob pada 9 November 2017.
Hasil perkahwinan, Mawar dikurniakan dua cahaya mata iaitu Raden Muhammad Rafael dan Raden Seri Rosabella Cinta manakala dua lagi adalah anak tirinya.
Sumber: Instagram Mawar Rashid & OHMYMEDIA



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-2-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Peminat yg dibyr utk backup ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgn baby pun nak busuk hati.
Aku tengok comel jer.
Besar nanti lagi comel.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
akmal replied at 25-2-2021 11:19 AM
Peminat yg dibyr utk backup ke

Commen sense kot... Boleh kate budak2 tak comel..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:24 AM | Show all posts
bangang

dlu ada gak yg kutuk neney anak nora tu x comel. tgk skang..kemain comel
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:25 AM | Show all posts
dgn budak pun nak dikutuk..sakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi lasermya tukang tanya.. tadak benda nak tanya diam sudah lahh
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa jenis manusia la mulut celupar mcm tu. Aku ingat lg dulu anak sorg pelakon Philippines kena kutuk sbb tak secantik maknya. Tgk sekarang, cantik. Baru umur 9 tahun, tp aura tu dh nampak dh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Wpun meluat mak ayah budak ni tp aku rasa anak2 dia comel
Anak pompuan dia dh besau mesti cantik sbb ada look mamak
Hrpnya cantik dan adab seiring la nnti
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Raden Seri Rosabella Cinta......bdk serapi dulu..amk masa nk itamkan petak nama tu....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:51 AM | Show all posts
haruslah muka begitu, mak bapaknya masa kecik pun begitu..
nanti dah besar, makin comel la..
dah pandai mekap kang lg comel..
aku rasa akak tu tgk makbapak baby tu skrg, cuba mintak gmbr masa kecik, ntah nth sebijik muka baby.. smua baby coml..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bby cani besor sok stok muka nustan worr aku suka bby camni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka budak2 tu mak tak port. Tapi beria nak bandingkan muka mak and apak yg katanya cantek n hensem... Biasa2 muka makpaknya pon.. Muka nusantara.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mak bapaknya bangsa melayu campur jawa, memang mcm tu la rupanya. Hari tu tengok video bosnia islamic school, masyaAllah lawa2 betul semuanya. Yg paling tak lawa pun masih kategori lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu xde benda elok nk ckp, baik dok diam. Btw, bkn body-shaming ni utk bdn ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:07 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 25-2-2021 11:59 AM
cth tdekat mcm anak ct, anak lisa,

ramai ckp tak cantik tapi sbnrnya rupa ank depa tu sebijik  ...

Busuk kepam bila da besar dak shahida nih

time bhajrangi dulu bkn main cun comel

cam anak nektah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu identiti roti ke.. suka kutuk baby org..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:12 PM | Show all posts
mak paknya pun rupa bese je.. kang rupa omputih ko kutuk lak parents nya muka jawa anak comel haa gitu.. manusia ada je yg tk puas ati..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:15 PM | Show all posts
memang tak berapa comel pun
jujur okeyy
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu sebab jgn tunjuk muka anak2 kat orang (umum)...ni dikatakan penyakit ain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list