Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4996
View
47
Reply

"Duduk Diam Je Kat Situ," -Risteena Terharu Isa Khan Sanggup Teman Berjam-Jam Buat Rambut

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2021 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Khabarnya Risteena Munim dan kekasih cinta matinya, Isa Khan nak kahwin Mac ini.


Di Instagram, Risteena ada memuat naik video sedang memanjakan diri di sebuah salon rambut.


Lagi sweet sebab menurutnya, Isa sanggup menemani dirinya berjam-jam di sana.




  



Risteena juga memberi penghargaan kepada aktor itu yang sentiasa setia menunggu dirinya selesai didandan.


"Counting days to be your wife. Sweetnya setia tunggu buat rambut for hours. Takde pergi mana-mana pun. Duduk diam je kat situ. Nanti lepas kahwin pun please macam ni okay!" tulisnya.




Foto: IG




Dalam masa yang sama Risteena suruh pengikutnya untuk meneka tarikh perkahwinan mereka.


Kalau betul nak jemput datang ke majlis katanya.




  



  



Ha, cepat teka. Mana tau bernasib baik boleh menyaksikan pasangan dua sejoli ini disatukan depan mata. Tak teringin ke? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-3-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan cium ketiak bini jugak la ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 10:52 AM | Show all posts
Ok, kuota kemut minggu ni dah cukup.
Cepat, cari berita kangkang bersawang katil patah
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 10:53 AM | Show all posts
Belum kawen pun dh mcm suami isteri.. hilang nikmat manis perkahwinan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jawab soalan terakhir.
Hanya Saiful yg teringin.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:27 AM | Show all posts
Eeeee... rimasnya jantan camni takle nak ber-me time.

Jgn besok2, yg satu ckp terlalu control, yg  lagi satu cakap terlalu clingy pulek.

Maseh baru... sumernya indah. Sumernya harum.  Sumernya  must citer2 on soc-med.

Semoga slamat ke jinjang pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Khabarnya Risteena Munim dan kekasih cinta matinya, Isa Khan nak kahwin Mac ini.

Kelakar wei ayat ni. Cinta mautnya haha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread sampah=sepol
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
taikk apa ni????????
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Wehh uolls dia suruh teka wedding date dia.. Apsal uolls buat bodo jah?? {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
buang masa btl..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tarikh nikah pun nak sruh teka, dah x da cerita nak buat...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 12:15 PM | Show all posts
Nanti lepas kahwin pun please macam ni okay!


Kita tengok jer la
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm begitu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak teka tak ke mana hubungan ni
Kalau jejanz tu nak kawen... Dia dah p masuk minang lama dah
Dah banyak contoh dok ada
Esok kena tinggal yg malu pompuan...
Future asben pun tak lalu dah tgk camni
Org dulu jahat pun satu kg ja tau
La nih jahat satu dunia leh gugel
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 01:02 PM | Show all posts
hok aloooo bosan
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi sehari dua thread c kemut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 01:10 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 1-3-2021 11:27 AM
Eeeee... rimasnya jantan camni takle nak ber-me time.

Jgn besok2, yg satu ckp terlalu control, y ...

kan.. aku pun tak suka laki ngekor time tengah ber Me time..
rasa mcm rushing je nanti sbb kesian dia tunggu lama..
padahal time tu laa nak relaks... tak pikir ape jadi kat rumah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 01:14 PM | Show all posts

awal2 dia tunggu la ko...besok dah jemu lambat masak nasik dia tarik muka.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
So.. Akan nikah jua dlm musim PKP ni ye! Bagus la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list