Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
84366
View
1126
Reply

Rela Mati - Suhaimi Saad Tolak Vaksin COVID-19

  [Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-3-2021 07:20 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 5-3-2021 01:19 AM
... mcm sempat juga baca msg ni..ada lagi ni saya sempat ss jgk...hahahahaha..lps tu..xlama habi ...

Komen yg nie da selamat sohai padam,dr 18 komen turun ke 14 lepastu 10 & last 8....yg 8 tu semua komen2 murni tololwers dia yg sokong caption sohai letak tu....



Dai nie yg suruh meraikan pendpt sohai kan,dia tk tau sohai punya hal & caption posting kat wall fb sohai pasal tu dia suruh percaya prinsip & pegangan si sohai nie....

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-3-2021 07:27 AM | Show all posts
HoneyManjer replied at 4-3-2021 11:31 PM
bisnes ngurut tak berapa ok kot ke ape ni....mencapub jek keje nye...bawak2 baca alquran bebanyak

Baca al quran bwk2 kang tk pasal2 sohai buat kajian bulan & matahari lak lepastu justify ikut teori dia sendiri,mcm surah as syam dulu....


Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 5-3-2021 07:27 AM
Baca al quran bwk2 kang tk pasal2 sohai buat kajian bulan & matahari lak lepastu justify ikut teor ...

sohai buat kajian? haha
die tafsir Al Quran pun secara literal.., hamparan di faham rata... pdhl bawa maksud luas. klau bumi rata bleh ke berlaku perubahan siang malam?

payah tul ckp ngan si bengap sohai ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 4-3-2021 07:50 PM
akhir zaman nnti akan ada 73 golongan hanya 1 golongan sj masuk syurga... Ak terpikir adakah ak term ...

Kita la umat2 akhir zaman
Yang menongkah arus itulah orang2 yang alim.
Orang2 yang alim ni tak kan sesekali culas bab nafkah. Nafkah anak2, nafkah isteri.
Tak kan sesekali cari rezeki d apps yang bukan2.

So uols jangan la fikir sohai golongan yang satu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 5-3-2021 07:50 AM
Kita la umat2 akhir zaman
Yang menongkah arus itulah orang2 yang alim.
Orang2 yang alim ni ta ...

kan.. jauh sgt la haha
perangai cam khinzir tp berangan mcm ahli syurga
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 5-3-2021 07:50 AM
Kita la umat2 akhir zaman
Yang menongkah arus itulah orang2 yang alim.
Orang2 yang alim ni ta ...

Hahahhaaaa....
Tetiba mlm2 iols terpikir kite dok2 kutuk dia Ntah2 dia golongan yg 1... Mungkin iols ngantuk Sgt kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:17 AM | Show all posts
kesian lah tengok kehidupan ina munga  & anak2 krn sikap mamat ni. btabah lah wahai ina.   Ko tak nak amb vaksin diam2 sudah. yg merempan kat socmed pehal.  Allah dah bagi dugaan dgn mata tak  x nampak  bagai,, tp sikap Ya Allah, Semoga dia diberi kesedaran sewajarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:24 AM | Show all posts
Bagus la boleh bg ke org lain, cepat sikit nak dpt bila org2 cenggini keluar barisan

Org cenggini lupa kot - Usaha, doa & redha
Bukan hanya redha tanpa usaha.. sedih!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
yum3 replied at 5-3-2021 08:17 AM
kesian lah tengok kehidupan ina munga  & anak2 krn sikap mamat ni. btabah lah wahai ina.   Ko tak na ...

langitmu lebih biru bak kata mawi haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:48 AM | Show all posts
Bagi vaksin kat ahli-ahli sukan dahulu lagi bagus.. Yang tiada sebarang urusan penting letak paling belakang..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
What a funny interpretation of al-quran and hadis.
Kalau manusia di bumi hidup seperti manusia lain, Allah akan sesatkan dari jalan yg benar?? Abis tu ko makan, minum, drive kereta, naik bas, kapal terbang, menyanyi, main alat muzik, layan facebook, youtube bukan ikut cara manusia lain?? Apa ke biol nya mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MisXoXo at 5-3-2021 09:29 AM

Mosus tgh membebel2 live pepagi ni..ehehehe..dia ckp nk dtg tnya..beri salam baik2..tnya baik2..ni dtg dgn.kebodohan mmg layak dibloklah.
Dia bkn jns yg duduk sj..tu sbb iza bini dia xcari jantan lain..
Pastu ada tnya tu kt live..beradap..tgk dia reply ke x
Pastu dia buat urut.kt umah dia xselesa.xda bilik.pastu parking pun masalah sbb umah taman.dia akan berurut tour.mngu ni xleh rentas negeri so buat kt kubang kerian ja
Dia pilih jd tukang urut banding artis sbb artis dh biasa mewah senang..jd nnti lupa diri.so pilih jd tukang urut.dh thn kelima jd tukang urut.kalau xtau jgn ckp eh..mkn duit bini apa.tu fitnah.nama dia mohd suhaimi..pi lah foogle..maksud dia singa tau..berani kacaulah singa ni
Jd tukang urut kena pgg konek org..tp kalau bdn gajah beruang aku xbuatlah.
Iza zaim pun kdg nk beli brg pun mnta dgn suami.mana kowang tahu duit iza zaim brp duit dia brp..mandai ja netz ni kata ss mkn duit bini.ss buat lagu..lagu Darul Quran tu ss buat.so adalah pekerjaan.tgk ss buat live tp ntah2 lebat lg gaji dari gaji korang tu tau.dia buat iklan apa semua kt fb..jual habbatus sauda semua bagai..pekerjaan lah tu.kerja ni pelbagai..xdanya ke pejabat aja.kata ss..dia ada gaji harian..gaji mngguan gaji bulanan..ajo ngaji etc..kowang tau nk kecam aja.sbb tu xtau jgn tulis.nmpk berangin ss pg ni.agaknya psl kt fb ramai org hentam dia balik kot.sjk 2012 jual laksa n mee kari.cuma sejak MATA KRONIK ni dia xbuat sbb tkt masuk gula masuk garam masuk ajonomoto kang terdalaj..KRONIK ya..KRONIK..paham x.ok..live xhbs lg ni..ahahahaha..semua diatas kenyataan ss pg ni yer

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 5-3-2021 09:10 AM
Mosus tgh membebel2 live pepagi ni..ehehehe..dia ckp nk dtg tnya..beri salam baik2..tnya baik2..ni d ...

kronik sgt dasar konek 2b haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:39 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 5-3-2021 09:10 AM
Mosus tgh membebel2 live pepagi ni..ehehehe..dia ckp nk dtg tnya..beri salam baik2..tnya baik2..ni d ...

ya lah tu
jual apanya, bukan ada orang beli pon barang dia jual
semua harga Yahudi
kalau ada orang beli mesti dia dah post update
dia kan suka meriak

rabun kronik tapi sapkon nampak pulak
tak habis2 nak clear the air konon
padahal kantoi big time
pi ar mampus

dasar jantan tak guna
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 5-3-2021 09:10 AM
Mosus tgh membebel2 live pepagi ni..ehehehe..dia ckp nk dtg tnya..beri salam baik2..tnya baik2..ni d ...

Gigih uols layan live dia ye... semoga uols diberi kekuatan lah

Kemain nk justify dia buat keja, dlm urut2 org on memilih gak tu nk yg badan sedap je urut..natang btul
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:52 AM | Show all posts
dino replied at 5-3-2021 07:34 AM
sohai buat kajian? haha
die tafsir Al Quran pun secara literal.., hamparan di faham rata... pdhl  ...

entah kenapa aku rasa dia ni bukan tak tahu
tapi saja create isu sebab nak lime light
dia nak popular dengan nyanyian ke laut dalam
nak promote anak bini tak laku juga
so in order dapat perhatian, dia saja create issue
kecuali isu sapkon tu memang kantoi big time
tu yang kena buat pencerahan tak habis2
tak habis2 mengaku artis popular
padahal orang kenal pon sebab kawen dengan bekas tunang Mawi dan ada kena mengena ngan InTeam

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:53 AM | Show all posts
aechae replied at 5-3-2021 09:40 AM
Gigih uols layan live dia ye... semoga uols diberi kekuatan lah

Kemain nk justify dia buat ...

memanglah nak badan sedap
sebab senang nak sapkon dan sua bontot dia

hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:56 AM | Show all posts
Moyangkucing replied at 4-3-2021 02:33 PM
Ass ass ni dulu kan kata lagi 2 tahun je nak hidup, kan? Sakit apa ntah rahsia, tapi siap ada surat  ...

mata je nak buta sis..mulut dia masih boleh BJ client
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:56 AM | Show all posts
vender replied at 5-3-2021 04:40 AM
Ha? Eloklah aku doakan dia kena covid boleh tak? Hahahhah

ya aku pun nak doakan juga
dia atau salah sorang anak dia atau bini dia kena Covid yang teruk
baru dia tau erti penyesalan

sekarang asyik post penyucian je kat IG

FB dah tak aktif
baru kena sergah ngan hujah dah tercyduk
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 5-3-2021 09:53 AM
memanglah nak badan sedap
sebab senang nak sapkon dan sua bontot dia


Uweekkkk baca je pn loya dh rasa...najissss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list