Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
85660
View
1126
Reply

Rela Mati - Suhaimi Saad Tolak Vaksin COVID-19

  [Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau die mati blehla ina jd bini no 2 mawi
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 01:40 PM | Show all posts
Mari dgr..semalam punya ni..


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:48 PM | Show all posts
Kata-kata adalah satu doa. Amin!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:50 PM | Show all posts
vaksin masuk tubuh dia pun belum tentu vaksin tu hidup
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sila meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 4-3-2021 01:30 PM
Dah lebih dua tahun weols menunggu

Samalah... Bila ntah nak padam.. Propa sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pndai berckp je dia ni habuk pn tarak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la contoh manusia yg asyik ratib homo homo sekali kantoi layan gayah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak mati ka?..sila2..lg cpt lg bgs
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 4-3-2021 01:39 PM
Kalau die mati blehla ina jd bini no 2 mawi

X nya hingin mawi nk ambik ex dia blik
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda y ikut dgn fahaman dia,dia rujuk laa dalil drpd al-Qur'an dan hadis..benda y bertentang dgn norm dia,dia buat hukum sendiri..semoga cpt laa tinggalkn dunia nih wahai bewakgay!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohai ni sama je dgn sajat suka menongkah arus. Bukan depa x tau benda yg depa buat ni terkeluar dr norm.. They're aware of it.

Tp dasar kebulur perhatian.. Haus limelight.. Sanggup mengampangkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pakderis replied at 4-3-2021 01:13 PM
SS oiii semua org akan mati yer sukarela atau tidak.....kita hendaklah menjadi khairun nasss

Pd dia,dia tu sebaik2 manusia dah..setaraf dgn nabi dan Allah yee..sbb tu tanpa segan silu dia ckp kalau dia marah,Allah pun marah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan engko antivaksin.
Vaksin tu anti engko.
#antisuhaimisaad
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:00 PM | Show all posts
Ye..ye..tanak vaksin sudah. Nak meninggal pun silakan. Takde sape nak halang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ko ler sohai
Elokler.......kurangler beban kerajaan nak bela ko
Ko pun bukan bayar tax or zakat kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:14 PM | Show all posts
annehuda replied at 4-3-2021 01:39 PM
Kalau die mati blehla ina jd bini no 2 mawi

JGN KOTORKAN MAWI YG SUCI
simpang malaikat 44
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 4-3-2021 01:40 PM
Mari dgr..semalam punya ni..

Sohai nak zuhud aper nyer
Kalau juwatan berduit tapi nak hidup simple dan banyakkan zakat derma ke jalan agama bley ler claim diri zuhud.

Cuba tengok kalau berduit sikit, meriak tak tentu hala tayang makan secret recipe hahahaaaa
Itu baru dapat duit skit hasil derma orang pun dia da berdesup g makan kat secret recipe
Aper yang sohai tulis, baca sebagai hiburan bley lerr, jangan caya laks
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:16 PM | Show all posts
why bother about him anymore?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:16 PM | Show all posts
bungarose replied at 4-3-2021 02:14 PM
Sohai nak zuhud aper nyer
Kalau juwatan berduit tapi nak hidup simple dan banyakkan zakat derma k ...

Ada undang2 yg boleh dakwa klu mak bapak x htr anak sekolah rendah..tp yg ni x tau la rilek2 je 4 ank x pgi skolah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list