Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
84367
View
1126
Reply

Rela Mati - Suhaimi Saad Tolak Vaksin COVID-19

  [Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tknk vaccine silakan tpi jgn kau nk pg secret recipe nnti mkn2 dgn family.. duduk rumah diam- diam.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 4-3-2021 01:10 PM
dia ni xde impian nak pegi haji, pegi mekah...

lantak ko la sohai

Duit pn xde apetah lg nk p mekah sis.haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:21 PM | Show all posts
kahkahkahkah.. baca drpd atas sampai bawah..
semuanya "elok laa ko mati"...
meols pun nak tambah la..
elok laa ko mati cepat. bawak yenna sekali.
hidup pun tak berguna. menyusahkan orang lain dan pembayar tax je.
anak2 pun dizalimi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:33 PM | Show all posts
Ass ass ni dulu kan kata lagi 2 tahun je nak hidup, kan? Sakit apa ntah rahsia, tapi siap ada surat doktor katanya.. masa tu 2018, ni dah 2021 dah, hidup lagi dia ya? Mata jer hampir buta... panjang umur dia. Harap2 dia kena covid lah.. ker.. covid pun jijik nak hinggap kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:34 PM | Show all posts
apa peranan ulama dan mufti di mata kau wahai sohai jahiliah.. elok la tu silakan meninggal k
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:37 PM | Show all posts
matchstick replied at 4-3-2021 01:26 PM
Elok la ko mati..anak2 ko boleh hntr rumah anak yatim dpt jgk diorg rasa pergi sekolah

bini lembam ko pun boleh dpt laki baru
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:39 PM | Show all posts
mamaneesa replied at 4-3-2021 01:10 PM
dia ni xde impian nak pegi haji, pegi mekah...

lantak ko la sohai

Sohai kan pernah scam canang konon nk bwk jemaah gi umrah sekali kantoi setakat bru isi borang je blum hantar pun...nasib baik anak empunya ejen tu deny lantik sohai & ina jadi pengawai....kalo tk duit jemaah da kna hilang dr radar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:42 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 4-3-2021 02:37 PM
bini lembam ko pun boleh dpt laki baru

Salah satu wasiat sohai,DIHARAMKAN ina kawen lagi kalo dia meninggal dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 4-3-2021 01:39 PM
Kalau die mati blehla ina jd bini no 2 mawi

Mawi selera ke kt si kepam ni.  Bini dia bertiang2 jauh lawa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:46 PM | Show all posts
mamaneesa replied at 4-3-2021 01:10 PM
dia ni xde impian nak pegi haji, pegi mekah...

lantak ko la sohai

nak berimpian macam mana kalau rentas negeri pun harapkan member nasyid sponsor, ini kan pula nak rentas negara...


Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa Ahmad Albob yg dia refer tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati je la sohai.  Tp kesian ank2 ko tu nk kena tanggung hutang ko.  Dah le bdk2 tu tak tau apa2 kemahiran.  Mengira entah lepas ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:50 PM | Show all posts
aminnnn...semoga cepatlah mati..hidup pun ibarat sampah je..busuk hanyir pekung
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus dia bgytau. At least dh kurang 6 org dlm quota list.  X habis2 dgn perangai bodoh sombong dia ni. Total failed as ketua keluarga.

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:52 PM | Show all posts
yujin replied at 4-3-2021 01:52 PM
X nya hingin mawi nk ambik ex dia blik

eeeiii jijik kot nak kutip sisa manusia pengotor penyakit kulit bersisik camtu...eeeuwww
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:52 PM | Show all posts
#silameninggal

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Silakan wahai sohai
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:53 PM | Show all posts
dah berapa banyak vaksin yang mereka buat, tak menyumbuhkan pun. malah makin banyak pula penyakit baru.


vaksin bukan penawar la bodo oiii... dan penyakit baru tu kalau ko beriman, ko tau la sapa yg mendatangkan penyakit ni. ayat ko tu bodo sangat la bingai
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Islam suruh ko berusaha baru tawakal. Yg sohai ni tawakal tanpa usaha.

Asnaf konon nye, segala bantuan dia sebat. Tp dok la up makan Kenny Rogers. Asnaf sggggt.

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:55 PM | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 4-3-2021 02:57 PM
missHaidiD replied at 4-3-2021 02:43 PM
Mawi selera ke kt si kepam ni.  Bini dia bertiang2 jauh lawa

Jangan kata mawi, soalannya; ada ke lelaki normal yg selera dengan bekas ass ass kepam ni? Jangan marah. Tanya jer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list