Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
84354
View
1126
Reply

Rela Mati - Suhaimi Saad Tolak Vaksin COVID-19

  [Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-3-2021 10:02 PM | Show all posts
kental dia ni.... rela mati.... padahal nyawa tu siapa yg bg kan..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 4-3-2021 09:58 PM
Dia puasla perasan arab ko pi sebut gendang cina pulak hadoi

expectation Arab reality azab.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:11 PM | Show all posts
agak dah...tk payah le bukak benang psl dia byk2

org sume tau dia antivac
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Elokla. Bkn jenis ada tanggunjawab pn. Laki normal syg nak tinggal anak bini. Ni laki mereng. Not surprise
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah bila diahirkan sebagai manusia bodoh sombong plus isim jugak...kesian kat makpak dpt anak mcm nie...ko tak nak diam2 sudah...pung pang 2x pastu play victim...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:31 PM | Show all posts
bisnes ngurut tak berapa ok kot ke ape ni....mencapub jek keje nye...bawak2 baca alquran bebanyak
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 4-3-2021 09:48 PM
X heran pun. Anak pun dia x anto p sekolah.. Kalo dia x de lg elok kot tuk kehidupan isteri gan anak ...

Cuols sesungguhnya tiada beza laki dan binik itu.  Seelokmya kedua2nya pulang kerahmatullah.  Biar ank2 ke jkm pun takpe.  At least makn cukup dan dpt pendidikan sempurna.  

Si lembam  tu kepala hotaknya sama je dgn laki busuk dia tu.  Kdg2 dia lg over memaki haters smpai terus keluar ckp utara padahal dia berasal dr jawa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
"Aku x menghasut bla bla bla"
So tujuan post dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak bg sound hebat dia tau sunnah hadis pelbagai... konon dia research hadis sunnah... yihhhhhhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon plssss blog2 JANGAN VIRALKAN dia.... dia mmg buat mcm tu utk tujuan viral... pls.. ignore dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Elokla.. vaksin bahagian dia tu (klu ada la) bole bg org lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 4-3-2021 01:39 PM
Kalau die mati blehla ina jd bini no 2 mawi

Mawi pn tak kebulur bni lembam mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 4-3-2021 09:55 PM
Aku rasa kalau kena covid dia ni susah nak mati sbb masih kuat dan muda.
Bayangkan kalau dia sih ...

Tapi tengok air muka heols mcm ada penyakit. Macam kencing manis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-3-2021 04:42 PM
Jantan sekor ni dan family beliau juga patut diselamatkan oleh Jabatan Agama.

Hehehe..xpe kaka..katanya kalau dia marah,Allah pun marah yee..betapa "besar" n "mulia" nya diri dia tu...dia xperlukan bantuan jabatan agama..dia cuma perlu bantuan duit supaya dpt kekal beronline dan mkn kt secret recipe smbil buat live mkn kek smbil kenyit2 mata ala2 buta n mkn sambil lagakan sudu dgn gigi donkey dia tuh..iyewwwwwwwwwww~
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
20210305_011524.jpg
Rapz replied at 4-3-2021 09:26 PM
Sempat ss komen abg nie tadi bila check balik da selamat kna deleted...


... mcm sempat juga baca msg ni..ada lagi ni saya sempat ss jgk...hahahahaha..lps tu..xlama habis kena delete..pastu dia buat posting DILARANG BODOH DISINI..so..org yg komen bertentang dgn dia ialah BODOH.dibodohkan org okkk..tp ada jg PU ke apa komen supaya meraikan pendapat dn biarkan ss dgn apa yg dipercayainya krna ianya tidak bertentangan bla bla bla..i xingt....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang tak kisah pon
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 4-3-2021 07:50 PM
akhir zaman nnti akan ada 73 golongan hanya 1 golongan sj masuk syurga... Ak terpikir adakah ak term ...

Akhir zaman bukan nanti..akhir zaman dah bermula pun sis..fitnah dah bermaharajalela pun serata alam
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya ada sesapa paksa dia ambik vaksin ke? Berckp seolah2 mufti letak parang kt leher suh pi cocok..padahal xde sorg pun peduli
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 5-3-2021 01:17 AM
Tapi tengok air muka heols mcm ada penyakit. Macam kencing manis.

Ha? Eloklah aku doakan dia kena covid boleh tak? Hahahhah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg sama je kan org yg perangai anti vaksin ni.
Pentingkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list