Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7106
View
124
Reply

[Tempatan] Pemuda 21 tahun menang RM1 juta

[Copy link]

Author: EJALTI    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-3-2021 04:56 PM | Show all posts |Read mode
Pemuda 21 tahun menang RM1 juta

https://www.bharian.com.my/berit ... hun-menang-rm1-juta

Mac 6, 2021 @ 4:10pm




eorang pemuda berusia 21 tahun dari Kelantan menangi cabutan istimewa BSN SSP yang membawa pulang simpanan tunai bernilai RM1 juta. - Foto hiasan

KUALA LUMPUR: Seorang pemuda berusia 21 tahun dari Kelantan memenangi cabutan istimewa BSN SSP yang membawa pulang simpanan tunai bernilai RM1 juta.

BSN dalam satu kenyataan hari ini berkata, pemuda berkenaan yang memenangi Cabutan Istimewa BSN SSP pertama bagi 2021 adalah pemenang termuda sejak ganjaran RM1 juta diperkenalkan pada 2014.

Buat kali pertama pada tahun ini, BSN turut mengumumkan seramai 13 orang pemenang bagi Cabutan Tempatan yang membawa pulang sebuah kereta Perodua Myvi 1.5 Auto.

Cabutan itu diadakan pada bulan Februari, Mei, Ogos dan November 2021 serta terbuka kepada penyimpan yang mempunyai BSN SSP dengan simpanan minimum RM100.

Ketua Eksekutif BSN, Jay Khairil, berkata beliau berharap agar rakyat Malaysia terus menyimpan bersama BSN SSP yang juga adalah produk simpanan unik patuh Syariah.

"Ini kerana, selain berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik, anda juga dapat menikmati kadar keuntungan hingga 1.9 peratus setahun yang mana ia adalah sama dengan kadar tetap di bank lain," katanya dalam kenyataan itu. C BERNAMA


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-3-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow rezeki. Tahniah. Selamat memberanakkan duit. What is the best way to do with that 1 milion eh
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama xda
Nk contact camana
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 05:34 PM | Show all posts
menunjukkan bank untung banyak

bagi moratorium tk nak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 05:40 PM | Show all posts
aku nk pamm 10k dlm tu la...
dpt tak dpt.. buat pejam mate je...
dr simpan asb.. ujung2 dividen 4.5% jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Raya pose nanti, ramai laa saudara mara sahabat handai rakan taulan tak lupa ex-gelpren skolah mai bertandang ke rumah sesambil mengabaikan SOP.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi dik i single lg
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 05:55 PM | Show all posts
Mcm mana nak join peraduan tu?

Kena simpan minimum berapa dalam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 6-3-2021 06:10 PM

Nama orang asli ke ni?

IMG_20210306_180246.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh rezekiii.. tahniah dekk.. spend wisely yah
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 6-3-2021 06:18 PM

Dah jumpe rasenye.  Sepet chuolz..

IMG_20210306_181552.jpg

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001529580400

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-3-2021 06:13 PM
Dah jumpe rasenye.  Sepet chuolz..

Orang Siam kot.

Dia pegi wat doa banyak2 depan patung
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ang ang ang, kote modaisuki doraemon
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Huk aloh klate gedebe kote buah mempele
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Pahni takyoh kijo doh la dek oii..  Leh dating 10 amoi..

IMG_20210306_182343.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Untungnyaaa bertuah dia.. rezeki..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni aku nak cerite siked pase luck.  Betol, setengah orang memang takde luck.  Buad le macamane pon.  Yang ade tu tetap dapat.

Okay sedare haku hasben VVIP kat sebuah negeri ni.  Pejabat buad la family day.  Bila cabut nombor semua anak-beranak dia dapat sampai dah malu muke dengan staf bawahan.  Mak aku ikot depe, dengan mak aku pon dapat.  Bayangkan la big bos korang punye suku-sakat, kesemua yang ikot tu nombor asek naik je sekor2.  Gile ke tak gile..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-3-2021 06:36 PM
Ni aku nak cerite siked pase luck.  Betol, setengah orang memang takde luck.  Buad le macamane pon.  ...

aku la yg selalu nasib malang, duit yg simpan pon boleh lebur gitu saje. bukan sbb memboros eh, mungkin takdir aku takleh pegang duit banyak. poreber broke bitch
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list