Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365
View
2
Reply

Grup Aktiviti, Hobi, Mainan, Kolektor Yang Anda Ikuti di Facebook?

[Copy link]

Author: bianglala       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2021 04:38 PM | Show all posts |Read mode

1) Grup hobi, aktiviti apa yang anda 'follow' di Facebook? Grup lokal atau antarabangsa. Senaraikan. (e.g: T.ukang Apa Hari Ini, LUKIS, Kelab Kaki Deko, etc)


2) Banyak tak manfaat, pengetahuan anda dapat daripada grup tersebut?


3) Kenapa anda suka grup tersebut? (e.g : Positif vibes, kelakar, tak kedekut ilmu)


4) Grup yang anda nak rekomen pada kawan-kawan forum Cari?




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 follow group fb masak apa x jadi hari ni. Tp lepas mcm mengarut je posting Masing2, terus unfollow.

Suka gak baca dari group fb suami masak apa hari ni. Tp x follow la. Sbb Ai pempuan. Syok je tgok suami2 masak. Caption diorg tu yg kelaka.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols byk follow group masakan jah 1 masak apa hari ni, masak apa tak jadi hari ni,bekal apa hari ni,berkongsi ilmu kuih muih dan masakan dll .best sebab dpt upgrade masakan kt dan dpt resipi2 baru percuma yah
Ade join 2 group deco. Rumah ku syugaku dan kami suka deco2. Byk idea menarik untuk mendeco rumah di sana
Xlupa juga group k drama.yg best dpt bertukar pndapat / teori psl k drama dlm group ittew  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list