Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7382
View
51
Reply

"You Buat Semua Ni Untuk Public Image Kan?" - Rapper Didakwa Nak 'Rampas' Anak?

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-4-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pesal dua gambar berlainan hahaha
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua kali gaklah iols tenung both gambar utk buat comparison
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:30 PM | Show all posts
da kena cerai sampai 4 kali pon, so nampak sgt bodo pompuan ni dia xtahu ke cerai sampai 3 kali je?  tu pun xle rujuk dah so camne le terlepas kali ke 4.  bodo sama bodo kawen jadi apa kawan2? bodo kuasa 2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa berbeza beno muka gmbr 1st dgn yang 2nd. Org sama kah?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:51 PM | Show all posts
ngeri tengok gigi bessiiii tu...
xtau ngape tapi mek mmg rasa ngilu tgk gigi besi
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 04:55 PM | Show all posts
AKu terkejut tengok perbezaan pic dengan video Tapi video tu Kira yang latest lah kan? Macam dah cengkung sikit muka dia banding tengok ig dia mula2 dulu pasal isu laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya, para bini ni kalau kuat merempan nescaya laki yang dikutuk ditelanjangkan aib tu bakal dikutip balik.
Jilat balik ludah.. lol
Kalau sejenis nekad nak move on, memang aman aman jach buat hal sendiri.
Biasanya la.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam rempitz minah ni. Singaporean kan dia ni? Ke bukan. Aku pernah follow tp merempan ntah pape unfollow balik.

Amanra tak aman aman hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry perempuan bertindik hidung is cancel hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai tudung sebut fuck. Meleis. Tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ReginaGeorge at 7-4-2021 12:42 PM

Gambar atas gambar bawah tu org yang sama ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tukar2 muka ni? Confused.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke subang hidung tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke subang hidung tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Brunes replied at 7-4-2021 01:38 PM
another bella in the making.. i think shes doing this for the clout supaya dapat fight balik husband ...

and dia bengang laki dia dh move on ada gf. tats the main reason
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Have some pride lah minah hoi.. 4 kali kot. Sah2 AR dah taknak ko lagi. Kau pun, tak habis2 merempannnn.
Org jadi meluat tau. Dahla rempit bahasa, mana org nk kesian. Lagi satu nih, kau tak cun sgt. So..  
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bac komen scroll naik tgk gmbr...bc komen scroll lg....haha...korang klu bab kritik mmg no1.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk gambar no 1 lawa nye.. Tgk gambar no 2..apoo ni... Dah 4 kali kn cerai.. Mn de bercerai sampai 4kali..move on je la..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 7-4-2021 05:28 PM
Biasanya, para bini ni kalau kuat merempan nescaya laki yang dikutuk ditelanjangkan aib tu bakal dik ...

True enough... da jumpa banyak mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru betul biar video berbicara


Btw, dah cerai 4 x?
Celah mana blh claim laki bini lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list