Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
32530
View
283
Reply

“Inilah Quran Yang Haris Bawa Untuk Berterawih Dengan…,” – Buka Cerita, Neelofa Kongsi Bibit Cinta, Hati ‘Dicuri’ Suami Tersayang

[Copy link]

Author: hell0jennie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2021 02:11 PM | Show all posts
lah..balik2 cerita penunggang kuda ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-4-2021 02:18 PM | Show all posts
bosan la benang jennie....katup je la....

batal puasa iols baca cerita alam anker ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Niqabitch tersangkak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
bosannyaa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 13-4-2021 02:03 PM
Jeni aku tolong flashback kata2 ostazah kau masa dulu2 mana tahu kau lupa ya.zaman sudah bercinta ka ...

Self centered sungguh jah ni.. kira dah lepas akad la baru dia bukak aib yg dia ni mmg dah ada hubungan ngn haris tu.. sebelum tu siap berlagak kata tak kenal si ama la apa la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi pasal 2ekor ni?? Ingat pasal haris hariwatan ke haris penyanyi nasyid international ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
navyna replied at 13-4-2021 11:52 AM
So lofa took the first step ke cemana?

Ko ghase.. Time tue bebird ngan sapa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
malunya cite mcmtu..nampak sgt mmg saje je nk simpan barang ustaz..kalau i mmg malu nk but kelaku cmtu kt org yg dtg bg ilmu..unless mmg ada niat lain..eee malu wei
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dai maii dah citer itu ini.. Penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:31 PM | Show all posts
Em7 replied at 13-4-2021 01:52 PM
kasar jugak eh puriz ni cakap ‘huduh perangai mung ni’ kat jahlop... ke memang puak sskjp ni jenis ...

sekufu la tu..sama sama kasar. cakap mung aku laki bini ni..

dh tahu laki tak suka kena record, dia record jgk video..hadap sajalah dak piyu. lol.

  




Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-4-2021 02:31 PM
sekufu la tu..sama sama kasar. cakap mung aku laki bini ni..

dh tahu laki tak suka kena record, ...

Sapa lah admin ig ni ye.. Kelaka betul. Padahal org lagi meluat. Sapa je rasa sweet. Aku baca rasa mual...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cringe gila babi!!! Gediknya pompuan ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ni la MO jah dh keluar, selepas di caras oleh serina semalam. jah kembali ditempat pertama. sedeyyyy!
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:55 PM | Show all posts
Okeeee pahammm now. Kau membirah ngorat laki kau dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh suwitnya bibit percintaan sebelum akad antara bidadari syurga dan ustaznya berlandaskan alquran
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 02:58 PM | Show all posts
laki jah mcm tak rela bermesraan depan kamera yah.. tangan tu asik la duk menepis tangan jah yang merayap
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 13-4-2021 11:49 AM
Menurut PU Riz lagi, dia enggan memberikan komen mengenai status dirinya pada ketika ini dalam kamus ...

So bebird terbang utk ngorat jantan ke???
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Puris ber’awak awak’ je dengan jah. Jah je ber’sayang sayang’ dgn puris. Setakat tgk video lalu lalang, nampak puris layan jah gitu2 je. Pemalu kot, ustazz kannn
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 13-4-2021 12:33 PM
Gedik kan..dah sah2 time Tue pu dgn amal..Lepas Tue nmpk Sgt org punya tertinggal ko boleh gedik2  ...

Yg gedik mmg biasa mcm tu. perasan konon pu tu dia punya (masa tu) pastu baca quran smbil terbayang pu
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 13-4-2021 02:48 PM
Sapa lah admin ig ni ye.. Kelaka betul. Padahal org lagi meluat. Sapa je rasa sweet. Aku baca rasa ...

Yg rasa sweet jennie dan loli la. Sweet potong kaki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list