Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
92934
View
790
Reply

Ade Orang Up Bedio Serikna Menari2 Penoh Gundu Bersame Kawan Zantan OKTOBER 2020 ~ Mana Kamu Aidid? [GEMPAR: Terjebak Kes AMLA?] #585 Serikna Nafi ~ Press Conference? [Sudah Lapor Polis JANUARI 2021!]

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-4-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 17-4-2021 06:47 PM


https://www.youtube.com/watch?v=BZwOAq0XKgU

Screenshot_2021-04-13-21-59-48-39.jpg
__________________

Video bonus:


https://youtu.be/fPO76Jlnz6c

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 06:34 AM | Show all posts
rosannazmia replied at 13-4-2021 10:56 PM
Yg dlm video ni lelaki berduet dgn dia tu kawan dia ke sepupi dia ke sapa ?bkn bakal laki kan?

Ade org korek td. laju keje netizen ni.


Ig : safwan_empire


entah la. Laki tu dah ada dua bini lagi.


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 07:59 AM | Show all posts
WanIsmail58 replied at 14-4-2021 06:34 AM
Ade org korek td. laju keje netizen ni.

a ah.. 2 bini.. xsilap org perlih ni... haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru dapat forwaded pdf dari announcement Ayob Khan pasal polis lindungi scammers. Info belum verified tapi sembang jer la kat sini as gosip.
File tu kata brader gundu karaoke ngan acik gundu ni dikenali dengan nama Geng Wan padang besar. File tu siap petik nama acik gundu ni sebagai penyimpan rahsia Abang Wan gudhu tuh. Abang Wan gundhu dah ada 2 bini dan sindiket cecah jotaan RM. File tu kata lagi, abang gundhu buat cuci duit ngan acik gundhu iaitu gepren si abang gundhu. File tu tunjuk gambo dari bideo yang sama kat sini/u tube.
Kalau betul abis lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 14-4-2021 03:12 PM
Aku baru dapat forwaded pdf dari announcement Ayob Khan pasal polis lindungi scammers. Info belum ve ...

Kes AMLA?

Hadoiiiiiiiii......Kalau betul lah, ni dah tempah maut namanya. Haihhhhhh

Baru je ckp haritu.. Apa lagi lah cter psl serina yg akan kluar. Tup tap kes besar mcm ni. Gelap masa depan kome haa

For the sake of her kids, harap tak betul lah. Pity them.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 14-4-2021 03:12 PM
Aku baru dapat forwaded pdf dari announcement Ayob Khan pasal polis lindungi scammers. Info belum ve ...

astaghfirullah. makin pakai tudung makin terjebak benda haram. Hadap jugak duit cucian walau dah biasa nampak duit jutaan papa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2021 09:40 PM | Show all posts

So Serikna Nyarih Jadi Bini #3 Ke Camne?

Edited by tumpanglalu74 at 14-4-2021 09:47 PM
Anaya84 replied at 14-4-2021 07:59 AM
a ah.. 2 bini.. xsilap org perlih ni... haha

Lawa gak ade sorang tu..

  

https://www.instagram.com/tv/B-gzo8khpPO/?igshid=f6xr9sfuuh5r

Kire ade taste gak la dia ney..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 14-4-2021 11:20 PM
Ko bace kat mana?  Ade source lain ke sis?

dpt forwarded dr wasap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 08:33 AM | Show all posts

Ni Konfem Orang Yang Tau

Edited by tumpanglalu74 at 16-4-2021 08:42 AM
Nenasketum replied at 14-4-2021 03:12 PM
Aku baru dapat forwaded pdf dari announcement Ayob Khan pasal polis lindungi scammers. Info belum ve ...

1.png

Tred kes berkaitan:

"Saya Tak Pandai Niaga" - Ezlynn Dipanggil SPRM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1247342
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kecoh dlm fb.aku copy paste je link ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 08:54 AM | Show all posts

Okay Ini Dia URLnye

Edited by tumpanglalu74 at 16-4-2021 08:59 AM
MissYouSayang replied at 16-4-2021 08:54 AM
Dah kecoh dlm fb.aku copy paste je link ni.

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=387664605981235&id=100042130975792

Sebab ape bende kita link kat CARI ney kadang2 tu tak muncol.  So tu pase aku suke buboh URL sekali teros kat bawah video Youtube ke ape ka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2021-04-16-09-05-34-60.jpg
MissYouSayang replied at 16-4-2021 08:54 AM
Dah kecoh dlm fb.aku copy paste je link ni.


Poyo je si serikna tu kate fitnah.padahal dlm posting tu xde pun nama dia.sape mkn cili dia terasa pedas ar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 09:59 AM | Show all posts

Betoi Gak Ni

MissYouSayang replied at 16-4-2021 09:07 AM
Poyo je si serikna tu kate fitnah.padahal dlm posting tu xde pun nama dia.sape mkn cili dia tera ...

un.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 10:43 AM | Show all posts

Anggota PGA

edoraixora replied at 16-4-2021 10:12 AM
kartel wan padang besar ni kes yg tentera kita kena tembak mati aritu ke?

1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-4-2021 10:43 AM

pga yg kena tembak tu ade dlm thread ni.

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1224708
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-4-2021 09:46 AM
Ce cerite..

Takde cite apa.

1st wife safwan tu org kg i, ada bau2 bachang jgk la. Safwan tu mmg byk uwang sampai org tertanya bisnes apa dia buat, siap bodyguards bagai. Org kg mmg dah syak tapi setakat syak jelah. Nak campur tak berani.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 11:34 AM | Show all posts
wanawina replied at 16-4-2021 09:14 AM
chuols baca kat mana ada nama ezlyn. meols tak jumpa.

acah2 kena pitenah la pulaaaakkk ..........
173752180_776061706609388_8101379037092965625_n.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 01:06 PM | Show all posts

Orang Perli2 Bila Nafi

sayawifenikmie replied at 16-4-2021 12:03 PM
Serina terlibat ke?

Haruslah apaknya fight ambik Bella yang cantik tu balik .....


Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes Alvin Addy Kanna x sunyi. Cuma x dilaporkan.

Alvin di tahan di bawah akta POCA di pusat pemulihan khas pokok sena. Addy kana di tahan di bawah akta POCA di pusat pemulihan khas Simpang Renggam. Anggota polis yg terlibat juga ditahan di bawah akta yang sama, seorang ditahan di pusat pemulihan khas Bentong, seorang lagi di Simpang Renggam.

Baru-baru ini dilaporkan Alvin di bawa ke kompleks mahkamah kuala lumpur atas 7 pertuduhan atas aktiviti haram berjumlah 2.14juta dibawah akta pencegahan penggubahan wang haram, pencegahan  pembiayaan keganasan dan hasil daripada aktiviti haram 2001 (AMLATFPUAA)

Jika ingat kes warga china diserbubdi Cyberjaya dan bertempiaran lari. Ini lah kesnya.

Fuhhhhh detailll iols bagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2021 02:22 PM | Show all posts

Yang Kat Isu Semase Ade

anony-mous replied at 16-4-2021 01:03 PM
Kena belek komen2 kat situ ada yg bg link . Dekat kes wan pdg besar tu mmg jelas nama serikna n ez ...

Kartel penyamun, pengkhianat dan pencacai 9 dragon malaysia di dalam PDRM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1247416



Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 16-4-2021 01:17 PM
Wow ber bodyguard ke. Tgk ig dia. Laki bini semua cam rakyat merhain jah. Anak pun tak pakai baju. ...

Gaya tak berubah... mmg asal org kg hidup simple je dulu. Cuma belanja mewah dah la; kereta byk, bina rumah, beli brg mahal2. Bila tanya, kata jadi kontraktor. Susah nak percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Budakmomok replied at 16-4-2021 05:15 AM
Kes Alvin Addy Kanna x sunyi. Cuma x dilaporkan.

Alvin di tahan di bawah akta POCA di pusat pemul ...

Terbalik tu.. Addy kana di penjara pokok sena,  alvin di penjara simpang renggam
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarkhayalan99 replied at 16-4-2021 03:53 PM
mohon share link teh tersebut kaka. tengsssss

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=268237541638845&id=105314171264517

Ko bace kt link fb tu je la dikkkk. Bg hadam kalo nk tau sgt. Ade dlm tuh mentioned nama serina ngn ezlynn
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-4-2021 04:10 PM
Ye uols. Ada nama dia sekali serina. Xkn polis tipu? Dlm benang ezlyn ada dia update, dia kata pdf ...

Die bdua ngn selena kn? Sama2 geng wat money laundering. Katenye minah sorg tu yg introduce selena ngn abg wan patu jd couple. Tu yg ade bidio karok ngn abg wan tu. Selena siap repot polis dh. Pitnah katenye. Hehehehe... we'll see
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 17-4-2021 06:59 PM
Nenasketum replied at 14-4-2021 03:12 PM
Aku baru dapat forwaded pdf dari announcement Ayob Khan pasal polis lindungi scammers. Info belum ve ...


  

https://www.instagram.com/p/CNwFw5hgq3W/?igshid=6d20qn7o4npv

The thing is chef U tabley expek orang diam pase anak U becoz U tu public figure.  U pon suke mengomel he onglain kan?  Plus nampak sangat bende ney masok socmed pon lepeh Serikna jadi madu orang.  Mana la orang tak heboh.  U sendiri pon heboh ape..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Tuhan..ini sungguh mengaibkan
Berdegup laju lagilah nampaknya Jantung papa
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Badak menari ke ni? Huduhnye
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak tahu nak gelak ke nak kesian
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Matila pak dia.   
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi Serina boleh kata ini fitnah. Sebab muka xclear. It's okay Serina..teruskan kata fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga. Lepas satu,satu serina wei. Baik lah bediam saja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:01 PM | Show all posts
lepas tarawih habih keluar. reputz tak tunggu langsung
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sangat memalukan okay..menari penuh yakin walaupun...hmm
Bertudung plak tu. Rimas tengok
Serina weii baiklah ko kuruskan badan pahtu free hair balik. Pahtu menarilah sukati ko
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Serena ni lagi gemuk dr pak dia ke.....hauknya dia menari (kalo betul la dia dlm bideo tu)
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi.. Siap grinding tu.. Eksesais ke tu serina? Menurun papa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohmaiii. Bulan romadon, iols malas nak mencarut. #urutdada tengok bedio ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts


Menghiburkan lah serina ni...hiburan minggu ini.
Lps ni apa lagi lah cter ko yg kluar serina oiiiii

Lari p siam lah. Dok sana. Dkt dah ngn tmpt ko menikah tu. Esk lusa org dah lupa baru ko balik ye.

Hahhahhahahhahahahahhahahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Humang aiiii.. dunia aku gelap gelita kejap tgk tarian dia... kok emang nya suka menari ??
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:18 PM | Show all posts
Pecah lantai tu serina oiiii
Jagalah diri
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti yang lelain kat bangunan tu dah lari keluar, depa ingatkan gempa bumi.
Aku ulang balik ek, most retis seleb ni menipu, tamak & self centered. hehehehe Ngadap ler ko Aidid, skali plot twist, aidid yang jadi cameraman.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti papa tengah tulis karangan skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiiilahh gelak2 iols tengok weih...sila beri sepatah dua kata ye serina...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Geletis dr muda xhilang2 ye
Hijrah dr mana ke mana?
Kl ke perlis?
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2021 10:27 PM | Show all posts
Ya Allah!!! Kau dh kenapa serins oi? Ckp kang kata body shaming. Tp bawak2 la tobat! Buruk rupanya oi. Ingat time wedding dgn gavin dulu je kau menari hauk. Rupanya kau x insap jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list