Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7560
View
52
Reply

Aisyah Af7 kahwin dengan kawan lama kenalan 11 tahun

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2021 11:50 AM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 14-4-2021 11:56 AM

Aisyah Af7 kahwin dengan kawan lama kenalan 11 tahun

PENYANYI Aishah AF selamat bergelar isteri kepada lelaki pilihannya, dalam satu majlis ijabkabul yang berlangsung pada Sabtu lalu.

Bagaimanapun Aishah atau nama lengkapnya Siti Aishah Bujang, 30, hanya berkongsi detik istimewa itu selepas beberapa hari majlis berlangsung.

  



Biarpun tidak berkongsi butiran lanjut berkaitan majlis tersebut, Aishah telah memuat naik foto-foto hari pernikahannya itu di laman Instagram miliknya pada Isnin.

Semua kita memang last minute punya persiapan. Dah hari ketiga jadi isteri, baru dapat nak update sikit-sikit. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah, ujar Aishah.

Dalam pada itu, bintang kelahiran program Akademi Fantasia musim ketujuh (AF7) itu berkongsi turut merakamkan ucapan terima kasihnya buat mereka yang mendoakan kebahagiaan dia dan suami.

  


Cerita dia, daripada rambut pendek sampai panjang semula. Dari PKP 1.0, sampai pkp 2.0. Dari tahun 2020, sampai 2021.

Dari sekali hingga keempat kali tukar, baru sah segalanya. Terima kasih yang mendoakan kami, ucapnya.


Berita gembira itu itu turut disambut baik para peminat dan pengikutnya di Instagram yang turut mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah dan mendoakan yang terbaik buat Aishah dan suami.


(FOTO: Instagram Aishah AF)




Sumber : https://sinarplus.sinarharian.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 11:52 AM | Show all posts
Tahniah.... moga berkekalan ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 11:53 AM | Show all posts
ingatkan adik alif aziz tu hahahah

btw tahniah... muka macam iras2 cheryl & nabila razali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2021 11:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:10 PM | Show all posts
eh... sweetnya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:15 PM | Show all posts
i oll mati2 ingat adik alip ajis.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kepada kedua mempelai
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
yeos replied at 14-4-2021 11:53 AM
ingatkan adik alif aziz tu hahahah

btw tahniah... muka macam iras2 cheryl & nabila razali

Lawa sheols lepas buat gigi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:22 PM | Show all posts
cantik gigi sheols... masa dalam AF dulu ai ingat gigi dia berterabur.. dah repair terus senyum seindah suria..tahniah la sama cantik sama padan dengan laki beliau
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahhhh yang ni sweettt!!! semuga berkekalan hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:23 PM | Show all posts

tahniah dik... cantik ye makeup kawen sheols
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sebb x tgok af7, so akak x kenal ko dik, cantik manis, dan kecik molek orangnya, mmg iras cheryl sangat, moga berbahagia hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah! Even xtgk AF musim tu, tp tau la dia salah sorang yg disponsor buat gigi
Comel dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:56 PM | Show all posts
Dia ni memang comel..suka tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
yeos replied at 14-4-2021 03:53 AM
ingatkan adik alif aziz tu hahahah

btw tahniah... muka macam iras2 cheryl & nabila razali

Sama
Ingat ecah adik alip ajiz
Baru nak tanya nape x release lagu baru

Suka suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:28 PM | Show all posts
heloknya laki dia dalam video, dalam gambar tu cam ... sikit


anyways tahniah!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:28 PM | Show all posts
tipah89 replied at 14-4-2021 12:15 PM
i oll mati2 ingat adik alip ajis.

samalah...ingat ecah singapor
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhh.. Selamat Pengantin Baru
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah moga kekal hingga jannah
kecik molek jer dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 02:45 PM | Show all posts
tahniah moga kekal hingga hujung nyawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list