Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16000
View
131
Reply

Fuh Kaya! Nadzmi Adhwa Hadiah Alphard, Ardell Aryana Balas Bagi Mercedes

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2021 11:53 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Sebelum ini Nadzmi Adhwa hadiahkan Alphard pada isterinya, Ardel Aryana sempena ulang tahun kelahiran.


Kali ini giliran si isteri pula balas hadiah suami dengan memberi hadian Merceden Benz C300 kepada Nadzmi.




  



Nadmi berkongsi saat bahagia tersebut di Intagram dengan kapsyen, ???Selamat hari bahagia @ardellaryana. Kalau tiap-tiap hari birthday kau seronok juga kan. Hari-hari aku dapat hadiah."


???Dari kawan dulu sampai sekarang kau tak pernah gagal beri kejutan sampai terkentut-kentut aku tadi."




  



Di ruangan komen ramai yang mengucapkan tahniah dan mendoakan kebahagiaan pasangan ini.


pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 1 September 2019 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan Arwa Malaikha Urwa yang kini berusia 10 bulan.


  



  



Fuh, kaya sungguh eh berbalas-balas hadiah kereta. Untunglah! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Maserati  ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni beli kereta macam beli ayam gunting
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Plain-tif: Korang ni beli kereta macam beli ayam gunting


Ayam gunting pun mahal. Macam beli pisang goreng kot.. business apa dorang ni kaya betul
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayanya artis malysi...balas balas hadiah besday ngann keta ko..retis internesyenal gini gugak ke..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:32 PM | Show all posts
kalau show off retis malaya memang nomor satu...

tang muka semua klaim nak jadi korea...

tang show off tak nak pulak tiru korea....hadek2 bts kpop yang sah2 kaya raya tu ada tayang harta kat IG? Takde hokey...wartawan yang gigih korek...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak tahu apa bisnis mereka bisnis tudung kn?kaya betul tu sampai berbalas2 hadiah.artis lain yang job tak henti jadi duta produk sna sini ada bisnis kencang aman saja hidup macam marhein.harap2 kereta tu tak hilang ditelan masa
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
apa lagi keje diorang ye selain berlakon? byk btul duit
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 14-4-2021 12:40 PM

kenapa korg pelik?? ni semua pakai duit company la..mmg la senang tukar beli kereta. diorg bisnes kain baju dgn tudung. mostly artis semua mcm ni..cuma nk beli ke tak nak je kereta. lol.

aeril wawa pn lebih kurg ni jgk. asyik btukar  kereta. semua pkai duit company utk reduce tax la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by q@2a at 14-4-2021 12:40 PM
hareeeesah replied at 14-4-2021 12:22 PM
Ayam gunting pun mahal. Macam beli pisang goreng kot.. business apa dorang ni kaya betul


Nak beli pisang goreng pn rs mcm mhl... 3keping rm1 beli pisang blk goreng sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 14-4-2021 12:32 PM
kalau show off retis malaya memang nomor satu...

tang muka semua klaim nak jadi korea...

Da miskin tua nanti potong line org lain utk dapatkan rumah ppr. Penjilat artis pon ckp bgosla bela artis kesian dorg masa muda
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:40 PM | Show all posts
bkn kaleng2....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Psgn ni mmg obses sgt dgn kete eh
Asyik bgi kete je, pastu duk nangis apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampahnya level repot kebanggaan supermod sangkak jizklongklong
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lagi satu biasa artis yg beli kereta baru ni mmg xde lagi kreta mewah..

artis yg dh mmg ada kereta mewah mhl semua takde nya nk beli kereta semata nk show off ni..kalau tgk awal scha, ada show off beli kereta as hadiah? xde kan..so duit lebih bersepah tu diorg rs lg bagus beli aset lain tak pn tambah rumah. haha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bisnes baju drg masyuk sgt ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:05 PM | Show all posts
level sampah punya cerite...aku mmg nyampah org up up ig bagai beli itu ini...siap nangis2 segala....apo?

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:08 PM | Show all posts
hello LHDN, tak nampak ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
q@2a replied at 14-4-2021 12:38 PM
Nak beli pisang goreng pn rs mcm mhl... 3keping rm1   beli pisang blk goreng sendiri ; ...

pisang sebiji pun belah 3 kan skarang. Betul la baik beli pisang goreng sendiri haha
Ok kereta apa nak beli dah habis jimat dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 01:27 PM | Show all posts
Mmg kaya teramat ke derang ni? beli keta mcm beli baju.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list