Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12656
View
146
Reply

Rita Rudaini Kongsi Gambar Bekas Suami, Itu Pun Salah Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2021 12:05 PM | Show all posts |Read mode
Semua pun tahu Rita Rudaini menjanda sejak bercerai dengan bekas suaminya, Aidil Zafuan Abdul Razak.


Namun banyak juga isu dan kontroversi yang melanda Rita dan hubungan dengan Aidil tak pernah aman.


Bagaimanapun kalau dilihat Rita tak ajar pun anak-anaknya membenci bapa mereka.




Foto: IG




Buktinya baru-baru ini, Rita ada berkongsi di Intagram, menyatakan anaknya diberi tugasan oleh guru untuk membuat carta keluarga atau family tree.


Mungkin janggal namun Rita professional dengan meletakkan gambar Aidil di dalam carta tersebut.


???Family tree lagi??? Mommy sebenarnya nak print pic Hyun Bin ganti tempat daddy.. Tapi mommy takut ticer adik pengsan pulak,??? tulisnya sebagai kapsyen.




  



Di ruangan komen, ada reaksi bercampur baur dan kebanyakannya negatif.


Walaupun ramai yang sebak melihat anak-anak membesar tanpa kehadiran bapa, namun ramai juga yang mengecam.




  





  



Ramai yang meminta agar Rita move on dan jangan ungkit lagi kisah lama.


Jadi persoalannya di sini Salah ke Rita tampal gambar muka Aidil tu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-4-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun nak juga thread kat forum
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tak salah coz mmg projek sekolah n mmg bapak budak tu. yg salah apahal terhegeh kena masuk dlm social media. mmg nampak ah sengaja nak kasi org triggered. tak faham dgn celebrity msia ni.ada yg mcm takde class langsung, post merepek. be professional n peopke will respect you more.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mehh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:14 PM | Show all posts
Amboi syaitonnya ridrud..
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak salah pasal family tree tu.
Dah memang anak2 ko hasil beromen dengan ex laki.
Yg salahnya, gigih upload kenapa.
Simpan untuk diri sendiri dengan anak ko dah la.

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhai dia ni.tak ada siapa pelik pun budak2 sekolah memang buat family tree macam ni tapi yang peliknya kau up dekat socmed saja kan mengundang? attention seeker betul dia ni.bila orang kecam sentap padahal diri sendiri undang kecaman tu

Move on lah rita oiii.memang lah aidil tu good looking jugak dan baik rugi lepas kan tapi korang dh tak ada jodoh cuba buat macam kak lina pom2 dulu2 pun macam ni meroyan ditinggal laki tapi lama2 dia let go move on redha sekarang tengok lah dapat laki much better nak beranak lgi.kalau kau ikut macam tu siapa tahu kau jumpa lagi yang lebih baik.done kata baik2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:17 PM | Show all posts
xde keje lain engkau ni ye....keje nk provoke orang jer
bila orang membalas, acah2 victim bukan ko yg mula
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar jela dia nak upload

Mmg satu kebenaran pon..
Apa jadi pon tu bapak dorg

Kenyataan yg pahit ditelan
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya..........
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:41 PM | Show all posts
kan ada adik beradik belah ayah? tak buh sekali ka
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh NM family tree ank dia. Mmg la kena ltk pic bpk kandung..takkan nk letak pic buluh betung plak. Yg Komen negatif sekolah tak abis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Apapun...hensem aidil dlm gambar family tree tu....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampk mcm dia rindu kt aidil tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:53 PM | Show all posts
pandai dia pilih gmbr aidil
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:55 PM | Show all posts
nak wat macam mana..kadang apa yg kita nak tu tak dapat..Allah bagi apa yang perlu bukan apa yg kita hendak
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo aku jd zarema, aku x kisah pun kalo garita ni nak menyalak psl ex-somi dia
sbb hakikatnya,edel tetappppp tido kat rumah zarema stp masa.
takdenye edel nk pi tido umah sana
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:58 PM | Show all posts
ko igt hyun bin nak kalau letak gmbar ko kat family tree...
yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2021 12:59 PM | Show all posts
sah2 mmg ank dgn ex
da kenapa pulak netizen kecam
dia upload dlm IG dia, bukan pinjam IG netizen
da knapa pulak g skodeng, kalau x suka..x faham aku
pastu kecam..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list